• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Venäjän kirkkaimmat helmet

Kiertomatkat 7 yötä Venäjä

per henkilö alkaen € 579,00
perustuen 2 henkilöön

Tutustu Moskovaan ja Pietariin! Sisältää 7 yön majoitukset, kaikki kuljetukset, kaupunkien väliset junamatkat, aamiaiset ja lennot

Matkaa 8 päiväksi Venäjän kirkkaimpien metropolien vietäväksi. Moskovan ja Pietarin vaikuttavissa ilmeissä yhdistyvät Venäjän vahvat perinteet sekä modernit nykyvaikutteet. Vieraile Moskovan Punaisella torilla, nappaa kuva Kremlin linnoituksesta ja tutustu kaupungin valtaviin kuvagallerioihin sekä museoihin. Junamatkan päässä sijaitseva maan kulttuurikaupunki Pietari tarjoaa puolestaan huikaisevia kaupunkinäkymiä Palatsiaukion, Verikirkon ja lukuisten kanaaliensa värittämänä. Lähde vuoden kiehtovimmalle matkalle Venäjälle!

Tarjous sisältää
 • Menolento Moskovaan ja paluulento Pietarista (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Ibis Moscow Paveletskayassa (Moskova)
 • 1 yö junamatkalla Moskova–Pietari (2. luokka, neljän hengen hytissä)
 • 4 yön majoitus Nevsky Grand Hotelissa (Pietari)
 • Aamiaiset hotelleissa
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Pietarin kaupunkikierros
 • Pietarin kaupunkikierros ja vierailu Pietari-Paavalin linnoituksessa
 • Moskovan kaupunkikierros
 • Kierros Pietarin Eremitaasissa
 • Kierros Verikirkossa ja Iisakin kirkossa
 • Pietarin kaupunkikierros yhdelle
 • Moskovan kaupunkikierros yhdelle
 • Pietarin kaupunkikierros ja vierailu Pietari-Paavalin linnoituksessa yhdelle
 • Kierros Pietarin Eremitaasissa yhdelle
 • Kierros Verikirkossa ja Iisakin kirkossa yhdelle
 1. Päivä 1 & 2: Moskova

  Nykypäivän Moskova on hienostunut metropoli, jonka kauniit kirkot kohoavat kaupunkikuvassa rinta rinnan 2000-luvun liike-elämän kimaltavien lasipalatsien kanssa. Vieraile Izmailovskyn torilla ihastelemassa maatuskoista täyttyneitä hyllyjä, tutustu rauhalliseen elämänmenoon yhdessä Moskovan yli sadasta puistosta ja vietä unohtumaton ilta baletin parissa kuuluisassa Bolšoi-teatterissa. UNESCOn maailmanperintökohteeksi nimetty Punainen tori on yksi maailman kuuluisimmista aukioista, jonka länsilaidalla sijaitsee Moskovan Kreml, ja eteläpuolella puolestaan koristeellinen Pyhän Vasilin katedraali. Aptekarsky Ogorodin kasvitieteellisessä puutarhassa viihdyt kasvien ja paikalla järjestettävien tapahtumien huomassa, ja illan tullen voit tutustua paikalliseen ravintolakulttuuriin keskustan lukuisissa ruokapaikoissa. Taiteellisten metroasemien vuoksi maanalaista kannattaa käyttää ahkerasti – jää pois esimerkiksi Kijevskajan, Park Pobedyn sekä Prospekt Miran asemillla ja lumoudu mahtipontisten koristeiden värikkäästä kirjosta!

  Chambre Ibis Moscow Paveletskaya

  ibis Moscow Paveletskaya

  Hotelli Moskova, Venäjä

  Hotellisi sijaitsee lähellä Sokolnikin metropysäkkiä, vain kuuden pysähdyksen päässä kaupungin keskustasta. Hotellilta on kätevät kulkuyhteydet myös kaikille muille kaupungin merkittävimmille nähtävyyksille. Modernista hotellista löytyy tyylikäs aula, matkalaukun säilytys sekä 24-tuntinen vastaanotto ja baari. Hotellin ravintola tarjoilee päivittäin tarjoiltavat aamiaiset. Huoneesi on varustettu vuoteella, televisiolla, ilmastoinnilla ja Wi-Fi-yhteydellä.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Junamatka Moskovasta Pietariin

  Kolmannen päivän iltana noin klo 21.00–22.00 sinut haetaan hotelliltasi ja viedään Leningradin rautatieasemalle, joka sijaitsee noin 9 kilometrin päässä hotelliltasi. Noin 8 tuntia kestävä yöjuna lähtee Moskovasta Pietariin noin klo 23.00–00.00. Vietät yösi 2. luokan neljän hengen hytissä. Junassa on ravintolavaunu. Saavut Pietarissa Moskovan rautatieasemalle, joka sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä hotelliltasi. Kuljettaja odottaa sinua asemalla ja vie sinut suoraan hotellillesi. Huomioithan, että aamiainen ei tänä päivänä sisälly tarjoukseen. Voit kuitenkin ostaa sen halutessasi hotellilta lisähintaan. Check-in hotelliin on klo 14.00, mutta voit jättää laukkusi hotellille ja lähteä heti aamusta tutustumaan kauniiseen Pietariin.

  Hotel ibis Moscow Paveletskaya -> Nevsky Hotel Grand 720.9 km

 3. Päivä 5 - 8: Pietari

  Pohjoisen Venetsianakin tunnettu Pietari on täynnä historian havinaa ja tarjoaa vierailijoilleen ihasteltavaa upean arkkitehtuurin, kanaalien ja saarien muodossa. Pietari nimettiin aikoinaan Pietari Suuren mukaan, joka perusti kaupungin vuonna 1703 rakentamalla Pietari-Paavalin linnoituksen suurta Pohjolan sotaa varten. Tsaarin unelma oli rakentaa kaupungista Venäjän ikkuna länteen, ja Pietarissa onkin nähtävissä useita eurooppalaisia vaikutteita niin arkkitehtuurissa kuin myös yleisesti kulttuurisessa ilmapiirissä. Näe näyttävä kultakupolinen Iisakin kirkko, jonka rakennustyöt kestivät niinkin pitkään kuin 40 vuotta sekä Dostojevskin kotimuseossa, jossa kirjailija asui viimeiset vuotensa. Hollantilaistyyliset kanaalit ja sillat erottavat Pietarin muista Venäjän kaupungeista, ja historiallisen keskustan monumentit sekä valtavan taidekokoelman sisälleen kätkevä Eremitaasi tarjoavat matkallesi sykähdyttäviä kulttuurihetkiä. Kuudessa eri rakennuksessa sijaitsevassa Eremitaasissa on jopa yli 3 miljoonaa taideteosta, joita voit käydä ihastelemassa esimerkiksi lisävalintaisen kolmen tunnin vierailun aikana.

  Neljän yön jälkeen on aika hyvästellä tsaarinvallan aikainen loistokkuus ja palata Suomeen kamera täynnä valokuvia sekä mieli täynnä muistoja. Sinut haetaan hotellilta ja viedään suoraan lentokentälle hyvissä ajoin ennen koneeseen nousua.

  Restaurant Nevsky Grand Hotel

  Nevsky Grand Hotel

  Hotelli Pietari, Venäjä

  Yksinkertaisen elegantti hotellisi sijaitsee Pietarin keskustassa lähellä Iisakin kirkkoa. Nautit tarjoukseen sisältyvät aamiaisesi hotellin ravintolassa, ja 24-tuntisen vastaanoton henkilökunta palvelee sinua mielellään. Hotellissa on lisäksi matkalaukun säilytys. Huoneesi on varustettu televisiolla, Wi-Fi-yhteydellä ja hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

Voit halutessasi varata yhden tai useamman vapaavalintaisen retken täydentämään lomasi ikimuistoiseksi. Kaikki retket alkavat klo 10.00 ja retkien opastuskieli on englanti. Valitse haluamasi retket valikoimastamme:

 • Moskovan kaupunkikierros (päivä 2). Sisältää kuljetukset ja 3 tunnin opastetun kierroksen.
 • Kierros Pietarin Eremitaasissa (päivä 5, 6 tai 7). Sisältää julkisen liikenteen lipun, 3 tunnin opastetun kierroksen ja sisäänpääsyn.
 • Pietarin kaupunkikierros (päivä 4, 5, 6 tai 7). Sisältää kuljetukset ja 3 tunnin opastetun kierroksen.
 • Pietarin kaupunkikierros ja vierailu Pietari-Paavalin linnoituksessa (päivä 4, 5 tai 7). Sisältää kuljetukset ja 3,5 tunnin opastetun kierroksen.
 • Kierros Verikirkossa ja Iisakin kirkossa (päivä 4, 5 tai 7). Sisältää kuljetukset ja 3,5 tunnin opastetun kierroksen.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Aamiainen junassa
 • Viisumikulut
 • Turistivero Pietarissa € 4,50 per henkilö vain kerran
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
3–12 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Molemmissa hotelleissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Junaliput

Saat junalippusi ja tarkan lähtöajankohdan viimeistään neljä viikkoa ennen matkalle lähtöä sähköpostitse muiden matka-asiakirjojen kanssa

Kuljetukset

Kuljettaja vastaanottaa sinut suoraan Moskovan lentokentällä nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Viisumi

Huomioithan, että Suomen kansalaisten on hankittava viisumi Venäjälle. Hakuprosessi voi kestää muutamasta päivästä viikkoihin, joten aloitathan haun ajoissa. Viisumin anomiseen tarvittavan kutsukirjeen saat vähintään 4 viikkoa ennen lomasi alkua. Lisäksi tarvitset todisteen terveysvakuutuksestasi, jossa lukee nimesi, tieto siitä, että vakuutus kattaa kaikki hoitokustannukset sekä matkasi alkamis- ja päättymispäivän. Passissasi on oltava 2 tyhjää sivua, ja sen on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Viisumin anominen onnistuu Venäjän suurlähetystön kotisivuilla ja lisätietoa saat Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen järjestämään viisumin matkalle.

Rahayksikkö

Venäjän rahayksikkö on rupla (RUB), joka on arvoltaan noin 0,02 €. Moskovassa ja Pietarissa on molemmissa useita valuutanvaihtopaikkoja.

Hintataso

Venäjän hintataso on Suomen tasoa alhaisempi. Kuitenkin hintataso Moskovassa ja Pietarissa on muuta maata korkeampi.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 9,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,50 €

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.