Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Neljän tähden elämyksiä Italian Ischiassa

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Forio
hinta alkaen € 649,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 7 yön majoituksen Hotel Carlo Magnossa****, lennot Helsingistä, puolihoidon, kuljetukset, lauttamatkat sekä käsimatkatavaran.

Antaudu turkoosien merimaisemien saartamaksi. Ihastellessasi kauniita ja värikkäitä kukkapeltoja sekä kallioiden reunustamia rantoja, ymmärrät miksi tätä saarta kutsutaan Välimeren kauneimmaksi. Ischian saaren luonto tarjoaa unohtumattomien maisemien lisäksi kuumia lähteitä, joihin on mukava pulahtaa mutakylpyyn saarella seikkailun ohessa. Illan pimetessä nautit illallisen jälkeisenä digestiivinä rucolinoa, rucola-kasvista valmistettua likööriä. Viimeistään lomasi viimeisinä päivinä tunnustat sen itsellesi ääneen – Italia ja Ischia ovat saaneet pysyvän paikan sydämessäsi.

Tarjous sisältää
 • 7 yötä Hotel Carlo Magnossa*****
 • Meno-paluulennot Helsinki–Napoli
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Lauttamatkat Napoli–Ischia
 • Puolihoito (aamiaiset ja kolmen ruokalajin illalliset, ei juomia)
 • Käsimatkatavara
 • Pianokonsertti maanantaisin
 • Kuljetukset uimarannalle
Ischia

Ischian saari syntyi noin 56 000 vuotta sitten tulivuoren purkauduttua Tyrrhenanmerellä. Ischiaa ei usein mainita ainoastaan Napolinlahden suurimmaksi, vaan myös kauneimmaksi saareksi. Yövyt lomasi aikana saaren pohjoisosan toiseksi suurimmassa kaupungissa, Foriossa. Lukuisten kauppojen ja ravintoloiden ohella Forio tunnetaan Chiesa del Soccorso -kirkosta, jota pidetään usein yhtenä Ischian kauneimmista rakennuksista.

Ischian keskilämpötilat:

Maaliskuu 11,4 °C
Huhtikuu 14,0 °C
Toukokuu 17,9 °C
Kesäkuu 21,7 °C
Heinäkuu 24,4 °C
Elokuu 24,8 °C
Syyskuu 22,4 °C
Lokakuu 18,2 °C
Marraskuu 14,4 °C

Hotel Carlo Magno

38 arvostelua
 • Hotelli
 • Forio, Italia
Piscine

Hotel Carlo Magno huokuu Välimeren tunnelmaa kauniilla koristeluillaan ja vehreillä puutarhoillaan. Hotellilta aukeaa upea panoraamanäkymä vuorille ja merelle. Istuskele puutarhassa tai uima-altaan äärellä ja täytä keuhkosi raikkaalla ilmalla. Hotellissa on ravintola, baari, iso terassi, televisiohuone, pianobaari sekä ulkouima-allas. Lisäksi hotellilta järjestetään kuljetuksia Lacco Amenoon ja Baia di San Montanoon.

 • +5
Lue lisää
Chambre double classique

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Miellyttävin värein sisustetut kahden hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, kylpyhuoneella, televisiolla, tallelokerolla ja hiustenkuivaajalla. Kahden hengen huoneeseen mahtuu enintään kaksi henkilöä.

Kolmen hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Miellyttävin värein sisustetut kolmen hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, kylpyhuoneella, televisiolla, tallelokerolla ja hiustenkuivaajalla. Huone majoittaa enintään kaksi aikuista ja 0–17-vuotiaan lapsen.

Neljän hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Miellyttävin värein sisustetut neljän hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, kylpyhuoneella, televisiolla, tallelokerolla ja hiustenkuivaajalla. Huoneeseen mahtuu enintään kolme aikuista ja yksi 0–17-vuotias lapsi.

TravelBird suosittelee

 • Ischiasta, tarkemmin Vagnitiellosta, löydät erinomaiset spa- ja mutahoidot. Vagnitiellon hydrotermisissä hoidoissa käytetään Bagnitiellon kuuluisaa lähdevettä, joka on tunnettu vuosisatoja terveyttä edistävistä ja rentouttavista ominaisuuksistaan. Kylpylässä on neljä erilämpöistä allasta, joista suurinta reunustavat trooppiset kasvit ja jolta aukeaa näkymä merelle. Kylpylässä on lisäksi lasten allas, sauna sekä aurinkoterassi aurinkotuoleilla.
 • Castello Aragonese on todennäköisesti yksi Ischian vaikuttavimmista nähtävyyksistä. Keskiajalla rakennettu linnoitus sijaitsee vulkaanisella saarella, johon on sittemmin rakennettu yhteys kivisillalla. Loma Ischialla ei ole loma Ischialla, jos et näe Castello Aragonesen linnoitusta.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • 15.8. järjestettävän Ferragosto Galàn tapahtumamaksu (aikuiset 30,00 € per henkilö, 2–11-vuotiaat 15,00 € per henkilö)
 • Turistivero 2,00 € per yö ja yli 18-vuotias
 • Alkoholipitoiset ruokajuomat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista kahden hengen huoneessa
Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–17-vuotias lapsi kolmen hengen huoneessa
Enintään kolme aikuista ja yksi 0–17-vuotias lapsi neljän hengen huoneessa

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan.
2–14-vuotiaat saavat majoituksesta 50 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.
15–17-vuotiaat saavat majoituksesta 20 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Välilaskullinen lento Napoliin kestää noin 5-9 tuntia.

Kuljetukset

Yhteistyökumppanimme on vastassa lentokentällä Napolissa ja hoitaa kuljetuksen lentokentältä satamaan. Napolin satamasta matkaat lauttakyydillä Ischiaan. Ischian satamasta jatkat matkaa autokyydillä hotellille.

Kuljetukset hotellilta rannalle

Hotellilta lähtee autokyyti päivittäin Lacco Amenolle ja Baia di San Montanolle klo 8.45, 10.00, 12.00, 16.00, 17.00 ja klo 19.00. Paluumatkat hotellille lähtevät 5 minuuttia edellä mainittuja aikatauluja myöhemmin.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Ischian hintataso

Koska Ischian saari kuuluu Italialle, käytetään siellä valuuttana euroa. Saaren yleisin maksuväline on käteinen, mutta suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa hyväksytään maksuvälineeksi myös pankkikortti.

Tässä muutama esimerkki Ischian hinnoista:

Pizza ravintolassa noin 7,00 €
Pasta-annos ravintolassa noin 9,00 €
Kalaruoat ravintolassa noin 15,00 €
Cappuccino kahvilassa noin 3,00 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Ischian saaren pohjoisosassa. Yhteistyökumppanimme on vastassa lentokentällä Napolissa ja vastaa kuljetuksesta lentokentältä satamaan. Napolin satamasta matkaat lauttakyydillä Ischiaan. Ischian satamasta jatkat matkaa autokyydillä hotellille.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen