Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ihana loma Balaton-järvellä Unkarissa

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Zamárdi
hinta alkaen € 529,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy lennot Helsingistä tai Tampereelta, käsimatkatavara, 7 yön majoitus Hotel Familiassa, puolihoito, saunatilojen käyttö, snapsimaistelu ja aktiviteetteja.

Lähde viettämään seuraavaa lomaasi Balaton-järven upeaan ympäristöön. Lomasi maisemat koostuvat sataman pienistä veneistä, pitkistä hiekkarannoista ja horisontissa näkyvistä vuorenhuipuista. Järven eteläpuolella sijaitseva Zamárdin kylä tarjoaa kaikkea edellä mainittua, ja on loistava kohde kaikenikäisille. Hotellin tarjoamat aktiviteetit, ihana kylpyläosasto ja suuri puutarha sekä tarjoukseen sisältyvä puolihoito tarjoavat rentoutumista, leikkejä sekä aitoja ruokaelämyksiä koko loman ajaksi. Hemmotteluhetket Balatonilla odottavat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Budapest tai Tampere–Budapest
 • 7 yötä Hotel Familiassa
 • Puolihoito (tervetuliaisjuoma sekä päivittäinen aamiaisbuffet ja kolmen ruokalajin päivällinen)
 • 1 x snapsimaistelu per aikuinen
 • Saunatilojen ja uima-altaan käyttö
 • Maksuton mahdollisuus aktiviteetteihin (pöytätennis, biljardi, sulkapallo ja koripallo)
 • Yli 50-vuotiaille viinipullo saapumisen yhteydessä
 • Käsimatkatavara
Balaton-järvi

Unkarissa sijaitseva Keski-Euroopan suurin järvi, Balaton, on ehdottomasti yksi Euroopan kauneimmista. Noin 600 neliökilometrin kokoista Balatonia kutsutaan myös Unkarin mereksi sen suuren koon vuoksi. Alueen kaunis luonto, lukemattomat kylpylät, termaalikylvyt sekä hiekka- ja nurmikkorannat antavat Balatonille sen ainutlaatuisen säväyksen. Nauti Zamárdin kylän rauhallisesta tunnelmasta ja Euroopan kauneimmista auringonlaskuista, joita ei missään nimessä kannata jättää väliin!

Keskilämpötilat:

Huhtikuu 12,7 °C
Toukokuu 16,8 °C
Kesäkuu 20,5 °C
Heinäkuu 21,8 °C
Elokuu 21,0 °C
Syyskuu 17,8 °C
Lokakuu 12,9 °C

Hotel Familia

 • Hotelli
 • Zamárdi, Unkari
Exterior

Perheomisteinen Hotel Familia sijaitsee Balaton-järven eteläpuolella Zamárdin kylässä. Hotellin loistavan sijainnin ansiosta järven rannalle on matkaa vain 800 metriä. Hotellin ympäristössä on suuri puutarha, missä on lampi, leikkikenttä ja aurinkotuoleja. Hotel Familian ravintola tarjoilee maistuvia perinteisiä unkarilaisia aterioita sekä kansainvälisestikin tunnettuja ruokia. Hotellin tiloissa on lisäksi pöytätennis- ja biljardipöytä sekä sulkapallo- ja koripallokenttä. Kylpyläosastolta löytyy suuri sisäuima-allas sekä perinteinen- ja infrapunasauna.

 • +6
Lue lisää

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin viihtyisät huoneet on varustettu televisiolla, jääkaapilla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku. Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 20 m² ja majoittavat enintään kaksi aikuista.

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin viihtyisät huoneet on varustettu televisiolla, jääkaapilla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku. Kolmen hengen huoneet ovat vuoteen lisäksi varustettu vuodesohvalla, ja majoittavat enintään kolme aikuista.

Neljän hengen huone

4 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin viihtyisät huoneet on varustettu televisiolla, jääkaapilla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku. Neljän hengen huoneet koostuvat kahdesta kahden hengen huoneesta, ja majoittavat enintään neljä henkilöä.

Vuokra-autolla Balatonilla

Valtavalla Balaton-järvellä riittää nähtävää. Siksi suosittelemme vuokraamaan jo Budapestistä auton, jonka avulla pääset siirtymään järven ympäristöön sekä majoituksellesi vaivattomasti. Zamárdin kylä sijaitsee noin 140 kilometrin päässä Budapestin lentoasemalta, joten olet perillä jo 1,5 tunnin jälkeen. Tässä muutama vinkki Balatonin ympäristöön:

 • Tee päiväretki Szigligetin historialliseen kylään, jossa komeilee upea muinainen linnoitus. Vierailu korkealla kukkulalla sijaitsevassa linnoituksessa vie syvemmälle Unkarin rikkaaseen historiaan.
 • Balaton-järven ympäristön vulkaanisilla vuorilla sijaitsee useita viininviljelyalueita. Erityisesti Badacsonyn alue on erinomainen vierailukohde viinin ystäville.
 • Balaton-järven toisella puolella sijaitsee ihastuttava Tihanyn keskiaikainen kunta. Tihanyn upea sijainti lähes keskellä järveä mahdollistaa mitä upeimmat maisemat syvänsiniseen horisonttiin. Upeiden näköalojen lisäksi kaupunki tarjoaa romanttisen sekä historiallisen ympäristön ikimuistoiselle lomapäivälle.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset hotellille
 • Turistivero 1,60 € per henkilö ja yö (yli 18-vuotiaat)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00 - 00:00

Check-out klo

08:00 - 10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Siirtyminen hotellille

Budapestin lentokentältä pääset vaivattomasti hotellillesi vuokraamalla auton ja ajamalla paikan päälle. Tällöin olet perillä noin 1,5 tunnissa. Voit myös hypätä linja-autoon numero 200E ja jäädä 20 minuutin jälkeen Köbanya-Kispestin asemalla pois. Vaihda täällä junaan, joka vie Kelenföldiin. Täältä vaihda toiseen junaan ja jää pois Zamárdin asemalla. Juna-asemalta kävelymatkaa hotellillesi on noin 800 metriä. Matka kestää yhteensä noin kolme tuntia ja maksaa noin 12,00 €

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi henkilöä
Kolmen hengen huoneessa enintään kolme henkilöä
Neljän hengen huoneessa enintään neljä henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa sylivauvan hinnan lennoista
2–9-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa täyden hinnan lennoista
10–17-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan

Esteettömyys

Hotellilla ei valitettavasti ole esteettömiä huoneita. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Pysäköinti

Hotellissa on maksuton pysäköinti

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla 7,00 € lisähintaan per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Puolihoito

Puolihoito alkaa saapumispäivänäsi ko 16.00 ja päättyy lähtöpäivän aamiaiseen. Puolihoito kattaa päivittäiset aamiaiset ja illalliset.

Wellness

Saunatilojen ikäraja on 14 vuotta. Muissa kylpylätiloissa ikäraja on 1 vuotta, jos lapsen seurassa on aikuinen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lentoaika Budapestiin on noin 2,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Unkarin rahayksikkö

Vaikka Unkari kuuluu Euroopan unioniin, käyttää se silti euron sijaan valuuttanaan Unkarin forinttia eli HUFia. 1 euro vastaa noin 314 forinttia. TravelBird suosittelee matkailijoita maksamaan isommissa liikkeissä pankkikortilla, sillä automaatista nostaessa pankit ottavat välistä pienen valuutanvaihtopalkkion. Lentokentällä ja juna-asemilla vaihtopalkkio on suurin. Pienemmissä liikkeissä ja turistikaupoissa hyväksytään kuitenkin vain käteinen, joten forintteja kannattaa olla vaihdettuna jonkin verran pieniä ostoksia varten.

Unkarin hintataso

Tässä muutama esimerkki Unkarin hintatasosta:

Olut noin 1,50 €
Lasillinen viiniä noin 2,00 €
Illallinen juomineen noin 15,00 €
Leivos kahvilassa noin 3,00 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Sijainti

Hotel Familia sijaitsee noin 800 metrin päässä Balaton-järven rannasta. Siófokin kaupunki ja sen rautatieasema ovat noin 7 kilometrin päässä hotellilta. Budapestin lentokenttä sijaitsee noin 135 kilometrin matkan päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen