Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Koe Atlético Madridin aikaansaama huuma paraatipaikalta

 • Elämysmatkat
 • yötä
 • Madrid
hinta alkaen € 219,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen neljän tähden hotellissa, aamiaiset ja lipun Atlético Madridin jalkapallo-otteluun Vicente Calderónin stadionilla.

Tervetuloa ainutlaatuisen tunnelman ja adrenaliinintäyteisen jännityksen äärelle Vicente Calderónille. Uusi vuosi on tuonut mukanaan uudet haasteet. Stadionin omalla seuralla, Atlético Madridilla, on edessään taisto Espanjan La Ligan mestaruudesta. Supervalmentaja Diego Simeone on antanut joukkueelle uudenlaista potkua, minkä vuoksi pelissä voidaan nähdä sinnikästä taistelutahtoa, herrasmiesmäistä tyylikkyyttä ja ennen kaikkea kovaa pelaamista. Vuosien varrella ihmisten joukkueeksi kutsuttu Atlético on taistellut itsensä pohjalta jalkapalloseurojen kärkeen, voittaen vuonna 2014 sekä FC Barcelonan että Real Madridin. Lähde seuraamaan, jatkuuko joukkueen taival huipulla ja tunne katsomon rakkaus pelikentän punavalkopaitaisia kiitäjiä kohtaan. Tämä on maailmanluokan jalkapalloa parhaimmillaan!

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Madridissa (Hotel Weare Chamartin****, Nuevo Madrid****, Rafael Atocha****, H10 Triebeca**** tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Lippu valitsemaasi Atlético Madridin jalkapallo-otteluun Vicente Calderónilla (kategoria 2)
Atlético Madrid

Kevät on espanjalaisille jalkapallofaneille äärimmäisen jännittävää aikaa. Kuukausien edetessä tunnetun La Ligan mestaruus ratkeaa. Yksi potentiaalisista voittajista on Madridissa vuonna 1903 perustettu Atlético Madrid, joka on historiansa aikana kokenut näyttäviä voittoja mutta myös suuria tappioita. Pitkän alamäen jälkeen joukkue on valmentaja Simeonen ja pelaajavaihdosten ansiosta noussut pohjamudista ihailtavaksi suosikiksi, joka viime vuosina on voittanut useita pelejä ja taistellut itsensä jalkapalloseurojen kärkipäähän. Atléticon upea menestystarina ilman miljoonabudjettia kertoo siitä, etteivät raha ja valta automaattisesti tuo mestaruutta. Juuri tästä syystä seuraa kutsutaankin ihmisten, eli kaikkien, seuraksi.

Tämän kevään aikana sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan Atléticon kotiotteluita paraatipaikalta. Lähde ihailemaan, kuinka Los Rojiblancosiksi, eli punavalkoisiksi, kutsuttu joukkue hurmaa jalkapallokansan ja vie pallon taidokkaasti vastustajan maaliin. Yksi ottelun kohokohdista on varmasti vuoden 2016 EM-kisojen parhaimman pelaajan ja maalikuninkuuden tittelit ansainneen Antoine Griezmannin taitojen näkeminen omin silmin. Nuori maalitykki valittiin samana vuonna maailman kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi. Katso myös hullaantuneena, kuinka joukkueellensa täysin uskoutunut Koke ja kotikonnuille palannut Fernando Torres tekevät oman osuutensa mestaruuden havittelussa. Ja onhan se sanomattakin selvää, että yhteistyö on avain onnistumiseen!

 • Hotelli
 • Madrid, Espanja

None

Lue lisää
Pakettivaihtoehdot ja pelipäivät

Varausvaiheessa voit valita istumapaikan joko 1. tai 2. kategoriasta. Näet kategorioiden sijainnit kuvagalleriassa olevasta kuvasta. Tutustu otteluihin ja valitse listasta kiehtovin vaihtoehto!

Huomioithan, että otteluiden ajankohdat voivat muuttua. Majoitus on kuitenkin järjestetty niin, ettei muutos vaikuta lomaohjelmaan. Suosittelemme silti välttämään myöhäisiä lauantain lähtölentoja Suomesta, sillä sunnuntain pelit voivat siirtyä lauantaille. Sen sijaan keskiviikon pelit voivat siirtyä tiistaille tai torstaille. Muutos tapahtuu pelin järjestäjän puolesta. TravelBird ei vastaa pelimuutoksista tai niistä aiheutuvista lisäkuluista.

 • Sunnuntai 5.2. Atlético Madrid–Leganés klo 19.00
 • Sunnuntai 12.2. Atlético Madrid–Celta Vigo 19.00
 • Sunnuntai 5.3. Atlético Madrid–Valencia klo 19.00
 • Sunnuntai 19.3. Atlético Madrid–Sevilla klo 19.00
 • Keskiviikko 5.4. Atlético Madrid–Real Sociedad klo 20.00
 • Sunnuntai 16.4. Atlético Madrid–Osasuna klo 19.00
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,00 € per henkilö ja yö
 • Kuljetukset hotellilta stadionille
 • Lennot Madridiin
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Yhteistyökumppanin ehdot

TravelBird toimii matkatoimistona yhteistyökumppanille TOPTOURISME SPAIN S.L.. Olet suorassa sopimuksessa yhteistyökumppanin TOPTOURISME SPAIN S.L. kanssa. TravelBirdin varausehtoja (B) ja matkustusehtoja sovelletaan tähän tarjoukseen. Tästä tarjouksesta ei palauteta maksua

Check-in klo

15:00 - 23:59

Check-out klo

00:00 - 12:00

Hinta

Per henkilö

Majoitus

Majoituksesi tietyssä hotellissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Saat tietää hotellisi tarkemmat tiedot matka-asiakirjojesi mukana viimeistään kaksi viikkoa ennen lähtöä.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

200,00–300,00 € riippuen matkan kestosta ja ajankohdasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Liput otteluun

Otteluliput ovat noudettavissa ottelupäivänä klo 12.00 jälkeen Vicente Calderónilla sijaitsevan Atlético Madridin seuramuseon vastaanotosta. Pääset museoon vaivattomasti kulkemalla 1903 Sport Bar -baarin läpi. Baari sijaitsee oven 23 vieressä.

Stadionin osoite:

Vicente Calderón
Paseo de la Virgen del Puerto 67
28005 Madrid
Espanja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Esteettömyys

Hotelleilla on esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen matkan varaamista saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Lapsialennukset

Hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Espanjan hintataso

Espanjassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Esimerkkejä hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa 8,00–16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 2,60–5,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,35–1,00 €
Linja-autolippu noin 2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,40–4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lisätietoa varauksesta

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki matkaasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen