• Sisältää majoituksen

Trans-Siperian junamatka – Venäjä, Mongolia ja Kiina

Kiertomatkat 16 yötä Kiina, Venäjä, Mongolia

per henkilö alkaen € 1.289,00
perustuen 2 henkilöön

Tarjoukseen sisältyy 16 yön kiertomatka, 7 yön junamatka Moskovasta Pekingiin ja 9 yön hotellimajoitukset aamiaisineen matkan varrella. Huomioithan, että tarjous ei sisällä lentoja.

Legendaarinen Trans-Siperian rata on on vuosien varrella nähnyt mitä moninaisempia tarinoita, kun matkalaiset erilaisine taustoineen ovat kulkeneet sitä pitkin Venäjältä valtavan Siperian halki Mongoliaan ja Kiinaan. Ainutlaatuinen matkareitti on toiminut innoituksena myös lukuisille kirjoille ja elokuville. Lähde matkaan ja luo oma tarinasi unohtumattomalla kiertueella kohti itää! Vaihtuvat maisemat tarjoavat kiinnostavaa nähtävää, kun taas muuttuvat aikavyöhykkeet hämmästyttävät matkaajan mieltä. Lähes 8 000 kilometrin matkalla kohtaat takuuvarmasti monenlaisia ihmisiä, maistelet mielenkiintoisia ruokia ja näet uskomattomia maisemia. Radan varrella tutustut moderneihin suurkaupunkeihin, upeisiin luonnonkohteisiin ja viehättäviin pikkukyliin.

Tarjous sisältää
 • 7 yön majoitus junassa neljän hengen hytissä (2. luokka)
 • 2 yön majoitus Izmailovo Gammassa tai Delta Hotelissa sekä aamiaiset (Moskova)
 • 1 yön majoitus Listvianskassa Baikaljärvellä majatalossa sekä aamiainen
 • 1 yön majoitus majatalossa Irkutskissa sekä aamiainen
 • 1 yön majoitus Tereljin luonnonpuistossa sekä täysihoito
 • 1 yön majoitus J Hotelissa (Ulan Bator)
 • 3 yön majoitus Ping An Fu Hotelissa sekä aamiaiset (Peking)
 • Kuljetukset lentokentän, rautatieaseman ja majapaikkojen välillä
Trans-Mongolian rata

Varsinainen Trans-Siperian rata on yli 9 000 kilometriä pitkä ratayhteys, joka kulkee Moskovasta Vladivostokiin Venäjän maaperällä. Meidän matkamme haarautuu Vladivostokin radasta Irkutskin jälkeen ja kääntyy kohti Pekingiä jatkuen Trans-Mongolian ratana. Matkan varrella näet lukuisia kiinnostavia isoja ja pieniä kyliä sekä kaupunkeja. Näe Moskovan Punainen tori, Mongolian Gobi-aavikko ja vaikuttava Kiinan muuri. Jos seikkailumieltä riittää, voit tutustua kohteisiin oman mielesi mukaan. Voit myös varata kauttamme retkipaketin ja tutustua Moskovaan, Irkutskiin, Ulan Batoriin ja Kiinan muuriin asiantuntevien oppaiden johdattamana.

 1. Päivä 1 & 2: Moskova

  Unohtumaton idän matka alkaa Moskovasta, jossa saat annoksen suurkaupungin säpinää. Kentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut hotelliin. Huomioithan kuitenkin, että lennot eivät sisälly tarjoukseen.

  Neuvostoliiton lippu liehui Moskovassa viimeisen kerran 25.12.1991, minkä jälkeen kaupunki onkin kokenut mahtavan muutoksen. Nykypäivän Moskova on sykkivä metropoli, samalla hienostunut mutta dynaaminen. Vanhat kirkot kohoavat ylväinä kaupunkikuvassa rinta rinnan 2000-luvun liike-elämän kimaltavien lasipalatsien kanssa. UNESCOn maailmanperintökohteeksi nimetty Punainen tori on yksi maailman kuuluisimmista aukioista. Torin länsilaidalla on Moskovan Kreml, eteläreunalla puolestaan koristeellinen Pyhän Vasilin katedraali. Punaisella torilla sijaitsee kuuluisa Leninin mausoleumi, ja torilla järjestetään myös näyttäviä sotilasparaateja. Torin keskeisen sijainnin ja infrastruktuurin ansiosta Punaista toria voidaan pitää Moskovan ja koko Venäjän keskuksena. Ehdit tutustua Venäjän jännittävään pääkaupunkiin kahden päivän ajan, ennen kuin unohtumaton junamatka kohti itää alkaa.

  Jos olet valinnut retkipaketin, pääset tutustumaan Moskovaan neljän tunnin ajan toisena matkapäivänä oppaan johdolla.

  Izmailovo Gamma/Delta Hoteltai vastaava

  Hotelli Moskova, Venäjä

  Izmailovo Gamma ja Delta Hotel sijaitsevat hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä Moskovan keskustasta. Bolshoi-teatterille ja Punaiselle torille on hotellilta matkaa noin 9 kilometriä. Miellyttävissä ja siisteissä hotelleissa on ravintola, baari ja maksuton Wi-Fi. Huoneissa on nykyaikainen sisustus, TV, satelliittikanavat, jääkaappi, tallelokero, oma kylpyhuone ja hiustenkuivaaja. Aamiaiset kuuluvat majoituksen hintaan ja ne nautitaan hotellissa.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 - 6: Moskova–Irkutsk

  Kolmannen matkapäivän aamuna nautit hotellissa herkullisen aamiaisen, minkä jälkeen kuljettaja saapuu noutamaan seikkailijat noin klo 11.50 seikkailijat, josta matka jatkuu klo 13.50 lähtevän junan kanssa syvälle Siperiaan. Pääset vihdoin kuuluisan Siperian-junan kyytiin ja elämyksellinen matkasi voi toden teolla alkaa. Juna tekee pieniä pysähdyksiä matkan varrella ja joka neljäs tunti pidemmän pysähdyksen (noin 20–30 minuuttia), jolloin voit jaloitella asemilla ja ihastella paikallisia erikoisuuksia. Juna kulkee Moskovasta kohti Irkutskia ja pysähtyy Nižni Novgorodissa (Нижний Новгород), Kirovissa (Киров, tunnetaan myös nimellä Vjatka, Вятка), Permissä (Пермь), Jekaterinburgissa, Tjumenissa (Тюмень), Omskissa (Омск), Novosibirskissä, (Новосибирск) ja lopulta Krasnojarskissa (Красноярск). Yhteensä 76 tunnin matkustamisen jälkeen juna saapuu Irkutskiin (Иркутск). Vietät kaksi yötä 2. luokan neljän hengen makuuhytissä.

 3. Päivä 7 & 8: Irkutsk ja Baikaljärvi

  Seitsemännen päivän aamuna juna saapuu Irkutskiin, jossa sinua odottaa kuljetus seuraavaan majapaikkaasi Baikaljärvellä. Lähellä Mongolian rajaa sijaitseva Baikal on maailman syvin järvi: se sisältää yli viidenneksen maailman sulan makean veden yhteismäärästä. Baikaljärvi liitettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1996. Voit viettää päivän tutustuen omaan tahtiisi alueeseen. Listvianka on hurmaava pieni kylä, jossa pääset todistamaan Siperian rajaseudun todellista elämänmenoa. Jostakin kaikaava rummunkumina voi hyvinkin olla osa paikallista šamaaniseremoniaa, sillä monenlainen taikausko on alueella tukevasti voimissaan. Ehkäpä uskallat pulahtaa myös uinnille järveen: tarina kertoo, että Baikalissa uiminen antaa uskomusten mukaan 25 ylimääräistä elinvuotta.

  Seuraavana aamuna kuljettaja saapuu jälleen noutamaan matkalaiset ja kuljettaa seurueen takaisin Irkutskiin. Rauhallisen kylävierailun jälkeen luvassa on jälleen kaupungin vilinää: Irkutsk on yksi Siperian kuuluisimmista kaupungeista, joka perustettiin aikanaan 1600-luvulla kasakkalinnoitukseksi. Osan alkuperäisistä rakennuksista voi vielä nähdä kaupungin alueella. Toisenlaisen ajan vanhat pitsihuvilat saavat kiinnostavaa kontrastia uudenkarheista hirsitaloista ja turisteille suunnatusta ravintola-alueesta. Kauniina päivänä Angara-joen rantabulevardi vilisee ulkoilman riemuista nauttivia lapsia.

  Listviankassa saat maistaa palasen paikallisten elämää ja majoitut perinteikkäässä majatalossa Baikaljärven läheisyydessä. Irkutskissa yövyt viihtyisässä majatalossa.

 4. Päivä 9 & 10: Irkutsk–Ulan Bator

  Aamiaisen jälkeen voit vielä kierrellä Irkutskia ja ostaa viimeiset matkamuistot Venäjältä, sillä seuraavaksi suunnataan kohti Mongoliaa. Jos olet valinnut retkipaketin, pääset tutustumaan Irkutskiin 3,5 tunnin opastetun kierroksen aikana. Yhdeksännen päivän iltana kuljettaja noutaa matkaajat majapaikasta noin klo 20.50 ja vie rautatieasemalle, josta matka jatkuu Ulan Batoriin klo 21.50 lähtevällä junalla. Reitillään juna pysähtyy Sljudjankassa (Слюдянка) ja Ulan Udessa (Улан-Удэ), ennen kuin reitti erkanee Trans-Siperian radasta Trans-Mongolian radaksi. Ulan Udessa junassa vietettyjä tunteja on kertynyt jo huikeat 83! Ennen Ulan Batoria (Ulaanbaatar, Улаанбаатар) pysähdytään vielä Naushkissa (Наушки) ja Sühbaatarissa (Сүхбаатар). Vietät kaksi yötä 2. luokan neljän hengen makuuhytissä.

 5. Päivä 11: Tereljin kansallispuisto ja Ulan Bator

  Tervetuloa Mongoliaan! Kaikkiaan 6 304 junassa vietetyn kilometrin jälkeen saavutaan Ulan Batoriin aikaisin yhdennentoista matkapäivän aamuna. Kuljettaja noutaa sinut asemalta ja vie majapaikkaasi: seuraava yö vietetään Tereljin kansallispuistossa jurttamajoituksessa! Saat nauttia luonnonpuiston upeasta ympäristöstä sekä paikallisten hurmaavasta vieraanvaraisuudesta. Salainen jurttien energiajuoma on tamman maito, johon lisätään hieman vodkaa – ehkäpä saat tilaisuuden maistaa tätä paikallista erikoisuutta. Yö perinteisessä mongolialaisessa jurtassa on eittämättä unohtumaton kokemus. Tässä majapaikassa pakettiin sisältyy täysihoito, joten saat nauttia lounaan, illallisen sekä seuraavan päivän aamiaisen luonnonpuiston helmassa ystävällisten paikallisten hoteissa.

 6. Päivä 12: Ulan Bator

  Makoisien jurtassa nukuttujen yöunien jälkeen nautit aamiaista luonnonpuistossa, minkä jälkeen kuljettaja noutaa matkalaiset noin klo 11.00 ja suunnaksi otetaan jälleen Ulan Bator. Mongolian pääkaupunki on tavanomaisesta poikkeava pääkaupunki – kolhot kerrostalot muistuttavat neuvostoajasta, kun taas modernit elegantit neitoset sipsuttavat kaupungin kaduilla asioillaan täysin nykypäivässä. Kuten kaikkialla Aasiassa, taloudellinen kehitys on huimaa. Perinteet ovat kuitenkin juurtuneet Ulan Batoriin: voit tutustua esimerkiksi alueen buddhalaistraditioihin kauniissa temppeleissä. Vieraile myös Mongolian valtion isänä pidetyn Tšingis-kaanin mukaan nimetyllä aukiolla ja maan viimeisen kuninkaan Bogd Khanin talvipalatsissa. Jos olet valinnut retkipaketin, pääset tutustumaan Ulan Batoriin 3,5 tunnin ajan oppaan johdolla. Lähtö kierrokselle on noin klo 14.00.

  J Hoteltai vastaava

  Hotelli Ulan Bator, Mongolia

  J Hotel sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Ulan Batorin keskustasta ja noin 5,5 kilometrin päässä kaupungin päärautatieasemalta. Hotellilla on ihana ulkoterassi, josta on näkymät puutarhaan sekä ravintola, jonka ruokalistan antimista voit halutessasi nauttia. Huoneiden varustukseen kuuluu televisio, vedenkeitin ja maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

  Lue lisää
 7. Päivä 13: Ulan Bator–Peking

  Kolmannentoista päivän aamuna juna lähtee jo klo 8.00 kohti Kiinaa, joten kuljettajasi saapuu noutamaan sinua jo aamuseitsemän jälkeen. Ennen Pekingiä juna pysähtyy Zamiin Uudissa (Dzamyn Ude, Дзамын Уде), Erlianissa (二连) ja Datongissa (大同). Kaikkiaan 7865 raiteilla matkatun kilometrin jälkeen saavutaan lopulta Pekingiin (北京). Juna on perillä seuraavana päivänä iltapäivällä, ja kuljettaja on jälleen vastassa asemalla ja vie sinut majapaikkaasi Pekingissä. Ensimmäisenä iltana voit tutustua Kiinan ainutlaatuiseen pääkaupunkiin omin päin, maistella herkullisia kiinalaisia makuja ja ihmetellä katujen vilinää.

 8. Päivä 14 - 16: Peking

  Noin 13 miljoonan asukkaan Pekingissä tuhatvuotinen kulttuuri, kulttuurivallankumouksen jälkeinen kommunismi sekä vaivihkaa länsimaistuva suurkaupunki sekoittuvat jännittävällä tavalla. Kaupunkikuvaan mahtuvat miljoonat polkupyörät, aamuvoimistelijat puistoissa sekä modernit kauppakeskukset. Vieraile Taivaallisen rauhan aukiolla ja Maon mausoleumissa, tutustu kiinalaiseen kulttuuriin ja aasialaisen ajattelumaailmaan Kielletyssä kaupungissa ja tee retki ainutlaatuiselle rakennustaidon näytteelle, tuhansien kilometrin mittaiselle Kiinan muurille. Muista myös maistaa kaupungista kotoisin olevaa Pekingin ankkaa!

  Jos olet valinnut retkipaketin, pääset oppaan johdolla vierailemaan Kiinan muurilla toisena Pekingin päivänäsi (päivä 15). Sinut haetaan hotellilta noin klo 8.00 ja retki kestää koko päivän. Retkeen sisältyy lounas.

  Ping An Fu Hoteltai vastaava

  Hotelli Peking, Kiina

  Majoitut Pekingissä Ping An Fu Hotelissa, joka on sisustettu perinteiseen Ming- ja Qing-dynastian tyyliin. Hotelli sijaitsee modernin Chaoyangin alueen, Beihai-puiston ja buddhalaistemppeli Laman lähettyvillä. Pekingin rautatieasemalle on hotellilta matkaa noin 4 kilometriä ja lähimmälle metroasemalle alle 200 metriä. Ravintola tarjoilee shandongilaisia ja sichuanilaisia erikoisuuksia. Hotellin huoneet on varustettu minibaarilla, televisiolla, ilmastoinnilla ja maksuttomalla Wi-Fillä.

  Lue lisää
 9. Päivä 17: Kotia kohti

  Yli kahden viikon unohtumattoman kiertomatkan jälkeen on aika suunnata kohti koto-Suomea. Hotellilta on kuljetus lentokentälle (noin 3,5 tuntia ennen lentosi lähtöä), jossa voit muistella mukavaa matkaa, maistella vielä kiinalaisia makuja ennen lähtöä ja tunnelmoida kotiinpaluuta.

Matkustus ja yöpyminen junassa

Yövyt junassa 2. luokassa neljän hengen makuuhytissä. Hyteissä ei ole peseytymismahdollisuutta, mutta jokaisessa vaunussa on wc sekä peseytymistilat. Uudempien vaunujen hyteissä on ilmastointi tai tuuletin. Huomaathan, että kesällä junissa voi olla kuuma eikä vanhemmissa junissa ole ilmastointia. Junamatkan alussa saat vuodevaatteet, pyyhkeen ja peiton tai huovan. Huomioithan, että kahden hengen seurueessa matkustaessasi jaat hytin kahden muun matkustajan kanssa, ellet ole valinnut korotusta yksityiseen hyttiin. Tällöin neljän hengen hytti on vain sinun ja matkakumppanisi käytössä taatakseen yksityisyyttä ja lisää tilaa. Myös kolmen hengen matkalla korotus tehdään yksityiseen neljän hengen hyttiin. Yksin matkustaessasi voit korottaa jaetun neljän hengen hytin yhden matkustajan kanssa jaettuun kahden hengen hyttiin.

Kuumaa vettä on saatavilla joka junavaunusta. Vesi on keitettyä ja siten juomakelpoista. Käytäthän keitettyä vettä teen-, kahvin- ja ruoanvalmistukseen. Wc:t suljetaan pysähdysten sekä rajanylitysten ajaksi. Joissakin junissa on kemiallinen wc, jota voi käyttää myös pysähdysten aikana. Juna pysähtyy päivittäin 4–10 kertaa. Pysähdysajat vaihtelevat 2–25 minuutin välillä. Asemilta ja lähistöillä olevista kioskeista sekä laiturilla seisovilta paikallisilta voit ostaa syötävää ja pientä naposteltavaa.

Junamatkalle kannattaa ottaa mukaan wc-paperia, aurinkolasit (matalalla aurinko saattaa paistaa suoraan vaunuun), käsien desinfiointigeeliä, pussiaterioita, teepusseja tai pikakahvia sekä pientä purtavaa (herkkukätkön jakaminen on oiva tapa saada uusia tuttavuuksia matkalla). Lisäksi matkatavaroihin kannattaa varata ikkunanpuhdistustarvikkeet, sillä osa matkasta kuljetaan varsin pölyisiä taipaleita.

Turvallisuus junissa on samaa tasoa kuin eurooppalaissa kaupungeissa yleensä, mutta tavaroista kannattaa pitää hyvää huolta. Älä jätä arvoesineitä valvomatta hyttiin. Pidä rahat, passi ja matka-asiakirjat aina mukanasi.

Valitse saapumispäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot
 • Junamatkojen ateriat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Lennot

Huomioithan, että lennot eivät sisälly tarjoukseen. Ilmoitathan omat lentoaikataulusi asiakaspalveluumme ne varattuasi, jotta voimme ilmoittaa kuljettajalle. Kuljettaja odottaa sinua saavuttuasi Moskovan lentokentälle.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

595,00 €. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Matkaan ei valitettavasti päde lapsialennukset. TravelBird ei suosittele matkaa pienille lapsille pitkien junamatkojen vuoksi.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti oel sallittuja

Lisävalintainen retkipaketti

Voit tilausvaiheessa lisätä varaukseesi neljä retkeä kattavan retkipaketin. Retket järjestetään ryhmissä. Retkipaketti sisältää seuraavat retket:

Englanniksi opastettu kaupunkikierros Moskovassa (päivä 2). Ei sisällä sisäänpääsymaksuja tai aterioita.
Noin 3,5 tunnin englanniksi opastettu kaupunkikierros Irkutskissa (päivä 9). Ei sisällä sisäänpääsymaksuja tai aterioita.
Noin 3,5 tunnin englanniksi opastettu kaupunkikierros Ulan Batorissa (päivä 12). Ei sisällä sisäänpääsymaksuja tai aterioita.
Englanniksi opastettu koko päivän retki Kiinan muurille (päivä 15). Sisältää sisäänpääsymaksut, kuljetukset ja lounaan.

Irkutsk

Tarjoukseen sisältyy kahdeksantena päivänä venekuljetus Baikaljärveltä Irkutskiin. Jos vesi on jäässä, järjestetään matkalle toinen kuljetus.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kuljettaja on sinua vastassa sovituissa paikoissa TravelBird-logon kanssa.

Ravintolavaunut

Junissa on ravintolavaunu. Ateriat eivät kuitenkaan sisälly tarjoukseen.

Majoitukset

Majoitut mainituissa hotelleissa ja majoitusvaihtoehdoissa. Jos ne ovat täynteen varattuja, majoitamme sinut vastaavaan.

Rahayksikkö

Venäjän rahayksikkö on rupla (RUB), joka on arvoltaan noin 0,02 €.
Mongolian rahayksikkö on tugrik (MNT), joka on arvoltaan noin 0,00039 €.
Kiinan rahayksikkö on juan (CNY), joka on arvoltaan noin 0,14 €.

On hyvä kantaa Yhdysvaltain dollareita myös mukanaan.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matka on yksilöllinen kiertomatka yksityisillä kuljetuksilla. Vain Baikaljärven kuljetus tapahtuu ryhmässä venäläisellä linja-autolla, marshrutkalla.

Passi

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen

Viisumi

Tarvitset viisumin matkustaessasi Venäjälle, Mongoliaan ja Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Venäjän viisumin hakuprosessi voi kestää muutamasta päivästä viikkoihin, joten aloitathan haun ajoissa. Viisumin anomiseen tarvittavan kutsukirjeen saat vähintään 4 viikkoa ennen lomasi alkua. Lisäksi tarvitset todisteen terveysvakuutuksestasi, jossa lukee nimesi, tieto siitä, että vakuutus kattaa kaikki hoitokustannukset sekä matkasi alkamis- ja päättymispäivän. Passissasi on oltava 2 tyhjää sivua, ja sen on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Viisumin anominen onnistuu Venäjän suurlähetystön kotisivuilla.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Venäjälle, Mongoliaan ja Kiinaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää, A- ja B-hepatiittia, japanin aivotulehdusta, puutiaisaivokuumetta ja lavantautia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Hintataso Venäjällä

Venäjän hintataso on Suomen tasoa alhaisempi. Kuitenkin ero Moskovassa ja junareitin varrella sijaitsevien pikkukaupunkien on huomattava. Moskovassa eläminen on pienempiä kaupunkeja paljon kalliimpi kohde.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 9,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Hintataso Mongoliassa

Mongolian hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Käteistä kannattaa olla paljon mukana, sillä se on maan tavallisin maksutapa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,80 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45 €

Hintataso Kiinassa

Pekingin hintataso on pääasiassa edullisempi kuin Suomessa. Ravintolassa syöminen on edullista, vaikkakin kalliimpia vaihtoehtojakin löytyy. Kaupoissa tuontielintarvikkeet voivat maksaa jopa saman verran kuin Suomessa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,35 €

Lisätietoa varauksesta

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki matkaasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä