Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Marokko & Sahara upean tähtitaivaan alla

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 8 yötä
 • Marokko
hinta alkaen € 589,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitukset Marrakechissa, Dadésin laaksossa, Saharassa ja Aït Bou Settassa, lennot Helsingistä, kaikki kuljetukset, kameliratsastus Saharassa, kolmet aamiaiset Marrakechissa sekä täysihoito neljänä yönä.

Mausteiden tuoksuiset kujat, kiireiset soukit, unenomaiset auringonlaskut, tuhannen ja yhden yön taika ja Djemaa el-Fnan aukio käärmeenlumoojineen sekä ruokakojuineen – valmistaudu seikkailuun Marrakechissa! Punaisen kaupungin eksotiikan ja vahvan marokkolaisen kulttuurin kokemisen jälkeen suuntaat kuitenkin vielä kiehtovalle Saharan aavikolle. Kamelilla ratsastaminen Afrikan tähtien alla, yöpyminen Saharassa ja aidon berberielämän kokeminen vievät elämysten äärelle.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Marrakech
 • 3 yötä Riad Aymanessa, Riad Boutouilissa tai Riad Mandalayssa (saatavuuden mukaan) + aamiaiset
 • 1 yö La Gazelle du Dadésissa tai Hôtel Le Vieux Château du Dadèsissa (saatavuuden mukaan) + täysihoito
 • 1 yö aavikkoteltassa Saharassa + täysihoito
 • 2 yötä Riad Qodwassa tai Las Palmerassa (saatavuuden mukaan) + täysihoito + päivittäiset yhteiskuljetukset Marrakechin keskustaan Riad Qodwasta
 • Päiväretki Saharan aavikolle sisältäen kamelinratsastuksen (päivät 4 ja 5)
 • Kaikki kuljetukset (lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset Saharan aavikolle)
 • Vierailu Aït Benhaddoussa (päivä 4)
 • Retki berberikylään (päivä 5)
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Marrakech

Laskeuduttuasi Marrakechiin, tunnet heti kaupungin eksoottisen tunnelman. Sinua on heti lentokentällä vastassa TravelBird-kylttiä kantava kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Seikkailu alkaa heti lämpimään ulkoilmaan astuttuasi, sillä matka hotellille vie läpi vilkkaiden katuje… Lue lisää

Riad Aymane tai vastaava

Päivä 4: Maailmanperintökaupunki Aït Benhaddou & Dadésin laakso

Aamiaisen jälkeen on aika sanoa Marrakechille hyvästit ja lähteä kohti upeaa Dadésin laaksoa. Matkan aikana ohitat Ouarzazaten kaupungin, joka on toiminut lukuisten elokuvien ja televisiosarjojen, kuten Game of Thronesin sekä Prince of Persianin, kuvauspaikkana. Kaupunki sijaitsee näyttävästi At… Lue lisää

Hotel La Gazelle du Dadés tai vastaava

Päivä 5 & 6: Saharan aavikko

Seuraavana aamuna seikkailu maailmankuulussa Saharassa alkaa! Neljän tunnin matka aavikolle tapahtuu minibussilla, ja matkan aikana pysähdytään usein, jotta pääset valokuvaamaan kauniita maisemia sekä verryttelemään jalkojasi. Käyt myös lukuisissa berberikylissä tutustumassa, kuinka paikalliset … Lue lisää

Päivä 7 & 8: Aït Bou Setta

Seuraavana aamuna herätys on jo klo 05.30, sillä pääset ihailemaan uskomatonta auringonnousua kamelin selästä. Aktiviteetin jälkeen matkaat takaisin Nasser Palaceen, jossa nautit aamiaisen. Seuraavaksi on aika matkata kiertomatkan viimeiselle etapille. Marrakechin lähettyvillä sijaitsevassa Aït … Lue lisää

Riad Qodwa tai vastaava
Valinnaiset retket

Voit tilausvaiheessa lisätä varaukseesi kaksi erilaista retkeä, jotka järjestetään kolmen ensimmäisen yön aikana. Vapaavalintaisten retkien aikataulut voit järjestää saavuttuasi ensimmäiselle hotellillesi.

 • Retki Ourikan laaksoon: haku klo 9.00 ja paluu klo 16.00. Retken aikana pääset vierailemaan berberikylissä ja vesiputouksella, ihailemaan kaunista luontoa ja nauttimaan lounasta perinteisessä ravintolassa. Laitathan retkelle jalkaasi hyvät ja tukevat kengät. Huomioithan, että retkeen ei kuulu lounasta tai opastusta.
 • Retki Essaouiraan: haku klo 8.00 ja paluu klo 18.00. Retkellä pääset vierailemaan Essaouiran Medinassa ja ihailemaan kaunista valkosinistä kaupunkia. Vieraile satamassa, jossa paikalliset kalastajat myyvät päivän saaliita sinisten veneiden ympäröimänä, sekä Skala de la Villessä, jonka merinäköala huumaa mielen. Lounas kannattaa nauttia rannan kalaravintoloissa. Huomioithan, että retkeen ei kuulu lounasta tai opastusta.
 • Tunnin hamam-hieronta: käyntiin sisältyy kuorinta ja hieronta.
 • Retki Ouzoudin vesiputouksille: haku klo 09.00. Retken aikana pääset vierailemaan Ouzoudin kylässä, joka on koti kuuluisille vesiputouksille. Putouksille pääsee kahta eri reittiä, joista toinen on hieman seikkailullisempi kuin toinen. Laitathan retkelle jalkaasi hyvät kengät, sillä retki vaatii paljon kävelyä. Päivän aikana pääset näkemään upeita maisemia, tapaamaan leikkisiä apinoita, uimaan sekä veneilemään pienellä veneellä. Huomioithan, että retkeen ei kuulu lounasta tai opastusta.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä ja 0–1-vuotias sylivauva. Huomioithan, että Sahara-retken vuoksi matkaa ei suositella pienille lapsille.

Yksin matkustavan lisämaksu

47,00 €. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan
2–5-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti
6–14-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Huomioithan, että Sahara-retken vuoksi matkaa ei suositella pienille lapsille.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön

Ruoka ja juoma

Matkan kolme yötä on aamiaisella ja neljä täysihoidolla. Katso tietyn majoituksen aterialuokitus matkaohjelmasta.

Wellness

Majoittuessasi Riad Qodwassa tai Las Palmeras käytössäsi on ulkouima-allas

Retket

Tarjoukseen sisältyy retkiä, joissa on mukana englanninkielinen opas. Retken kohteessa voit tutustua alueeseen omatoimisesti tai kulkea oppaan mukana.

Vapaavalintaiset retket

Voit tilausvaiheessa lisätä varaukseesi erilaisia retkiä, jotka järjestetään ensimmäisen kolmen yön aikana. Huomioithan, että voit varata enintään kaksi vapaavalintaista retkeä, sillä ne kestävät koko päivän ja ne järjestetään matkan toisena ja kolmantena päivänä. Muistathan tulostaa retken varausvahvistuksen ja ottaa sen matkalle mukaan.

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi varausvaiheessa kuljettajan yhteydenottoa varten. Kuljetus jaetaan enintään 8 matkustajan kanssa.

Huomioithan, että kuljettajat eivät ole oppaita. Heiltä voi kysyä kysymyksiä, mutta vastausten taso riippuu heidän omista tiedoistaan.

Rokotukset

Matkustaessasi Marokkoon, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passi

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisestä

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento välilaskun kanssa kestää noin 6–9 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen. Saat tietää hotellin viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat vähintään 6 ja enintään 20 henkilön ryhmässä

Marokon rahayksikkö

Marokossa käytetään valuuttana Marokon dirhamia. 1 € on noin 10,60 dirhamia. Maassa yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortti käy maksuvälineenä suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että maassa on tinkimiskulttuuri. Yleensä pyydetystä hinnasta saadaan tingittyä noin 30–40 %.

Marokon hintataso

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,80 €
Paikallinen olut ravintolassa (0,5 litraa) noin 2,30 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Lippu linja-autoon tai metroon noin 0,40 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,65 €

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen