Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Eksoottinen all inclusive -loma Senegalissa

 • Aurinkomatkat
 • Saly
hinta alkaen € 2.589,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Unelmien rantaloma Afrikan länsirannikolla. Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 7 tai 10 yön majoituksen neljän tähden Hotel Le Royamissa ja all inclusive -tarjoilun.

Afrikan länsirannikon suojissa sijaitseva eksoottinen Senegal on ainutlaatuinen matkakohde, joka on pysynyt vielä tähän päivään asti melko piilossa pohjoismaalaisilta matkailijoilta. Tästä huolimatta kaunis maa tarjoaa monipuolisen luonnon, häkellyttävät mahdollisuudet rentoutumiseen ja ainutlaatuisen värikkään kulttuurin, jonka pyörteisiin heittäytyminen vie ihmeellisten kokemusten äärelle. Tämän loman aikana pääset hemmottelemaan itseäsi Afrikan kultaisen auringon alla ja nauttimaan Atlantin rannikon upeista hiekkadyyneistä sekä kevyesti puhaltavasta merituulesta. All inclusive -tarjoilu pitää huolen, että nälkä ei iske lomalla kertaakaan. Elämykset eivät kuitenkaan lopu vielä tähän – miltä kuulostaisi unohtumaton safari harvinaisten villieläinten keskellä?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Dakar
 • 7 tai 10 yön majoitus Hotel Le Royamissa****
 • All inclusive -tarjoilu (sis. aamiaiset, lounaat, illalliset, välipalat ja juomat)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
Eksoottinen Senegal

12 miljoonan asukkaan Senegalissa majoitut Salyssa, joka on ylellisten villojen ja vihreiden palmujen värittämä rantaparatiisi. Kaupunkia kutsutaan koko Länsi-Afrikan parhaimmaksi matkakohteeksi. Voit viettää koko päivän valkoisena hohtavalla hiekkarannalla rentoutuen ja suosikkikirjaasi lukien. Mahdollisuuksia riittää kuitenkin myös moneen muuhun – Bandian upea kansallispuisto sijaitsee vain 15 kilometrin päässä Salysta, joten unohtumaton seikkailu villieläinten ympäröimänä on erinomainen vaihtoehto rantapäivälle. Ainutlaatuisen safarin aikana voit bongata apinoita, sarvikuonoja, kirahveja, seeproja, gaselleja, krokotiilejä sekä impaloita. Retki savannilla kuuluu niihin kokemuksiin, joita ei varmasti unohda koskaan. Mikäli janoat lisää harvinaisia elämyksiä, suosittelemme tekemään päiväretken maan pääkaupunkiin Dakariin ja UNESCON suojelemalle Goréen saarelle. Synkkien tarinoiden saari on mielenkiintoinen vierailukohde, sillä se kuului yli 300 vuotta Afrikan traagisimpiin orjakeskuksiin. Voit ihmetellä saaren siirtomaa-aikaisia rakennuksia sekä pysähtyä katsomaan pitkälle Dakariin jatkuvaa horisonttia, joka oli orjien viimeinen maisema kotimaastaan. Dakarissa voit myös ihastella maisemia niemeltä, joka on koko Afrikan läntisin kohta. Eksoottinen Afrikka odottaa!

Hotel Le Royam****

 • Hotelli
 • Saly, Senegal
garden

Neljän tähden tyylikäs hotellisi sijaitsee Salyn lomakeskuksessa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä yksityiseltä rannalta. Hotellin kotoisia bungaloita ympäröi kukkien värittämä trooppinen puutarha, kauniit palmut sekä ihanasti virkistävä uima-allas. Hotellissa on myös allasbaari sekä kylpylä, jota voit käyttää vapaasti. Rannalla voit kokeilla mitä vauhdikkaimpia vesiaktiviteetteja. Hotellin henkilökunta varaa halutessasi sinulle ratsastustunnin tai kalastusretken.

 • +7
Lue lisää
standard room

Standard-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Tilava Standard-huone sijaitsee perinteikkäässä bungalowissa, jota ympäröi hotellin kaunis puutarha. Huoneen parvekkeelta voit ihailla joko puutarhaa tai merta. Huone on sisustettu afrikkalaisia elementtejä käyttäen. Huoneesta löydät ilmastoinnin, säilytyslokeron, kylpyhuoneen sekä hiustenkuivaajan. Huone tarjoaa majoituksen kahdelle aikuiselle, yhdelle 0–10-vuotiaalle lapselle sekä sylivauvalle.

superior room

Superior-huone

4 aikuista majoitustyypissä huone

Tilava Superior-huone on sisutettu afrikkalaisia elementtejä ja maanläheisiä värejä käyttäen. Parvekkeelta on kauniit näkymät puutarhaan tai merelle. Huoneesta löydät ilmastoinnin, minibaarin, säilytyslokeron sekä kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla. Huone tarjoaa majoituksen enintään neljälle aikuiselle.

All inclusive -tarjoilu

Tarjoukseen kuuluva all inclusive -tarjoilu sisältää:

 • Aamiaiset klo 7.00–10.00
 • Lounas klo 12.00–14.30
 • Välipaloja klo 16.00–17.30
 • Illallinen klo 19.00–22.00
 • Virvoketarjoilu klo 10.00–23.00 (alkoholillisia ja alkoholittomia juomia)
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Matkavakuutus
 • Mahdolliset rokotteet
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, 2-10-vuotias lapsi ja 0–1-vuotias sylivauva Standard-huoneessa.
Enintään neljä aikuista Superior-huoneessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–10-vuotiaat majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Lentokenttäkuljetukset

Halutessasi voit valita matkan varausvaiheessa lentokenttäkuljetukset lisähintaan. Tällöin lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka kantaa TravelBird-kylttiä nimelläsi varustettuna. Kuljetusvälineenä on joko yksityinen auto tai minibussi. Matka lentokentältä hotellillesi kestää noin tunnin ja 40 minuuttia. Lisääthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Viisumi

Suomen kansalaisena et tarvitse Senegaliin viisumia alle 90 vuorokauden matkalle. Maahan saavuttaessa on näytettävä paluulippu. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät
Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.
Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön. Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Senegaliin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Myös malaria-lääkitys on ajankohtainen. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Passi

Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen. Varauksen yhteydessä järjestelmäämme täytyy syöttää kaikkien matkustajien oikeat passin tiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä).

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Neljän tähden hotelli sijaitsee Salyssa, ihanasti yksityisen rannan tuntumassa. Dakariin matkaa on noin tunti ja 40 minuuttia. Tarjoukseen kuuluvan lentokenttäkuljetuksen ansiosta pääset vaivattomasti perille.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen