• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Linnakiertomatka vuokra-autolla Irlannissa

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Irlanti
hinta alkaen € 909,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitukset neljässä 4* linnahotellissa, lennot Helsingistä, käsimatkatavara, aamiaiset ja vuokra-auto.

Oletko koskaan haaveillut matkustavasi ajassa taaksepäin ja majoittuvasi aidossa historiallisessa linnassa? TravelBird tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden lähteä lomailemaan ihanan Irlannin kiehtoviin maaseutumaisemiin. Lähde ylelliselle kiertomatkalle ja näe Dublin, Galway, Kerry sekä Kildare komeimmillaan vuokra-auton kyydistä omaan tahtiisi. Majoitut kiertomatkan aikana neljässä neljän tähden linnahotellissa – vuoden 2017 ainutlaatuisin matka Irlannissa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Dublin
 • 2 yön majoitus Clontarf Castle Hotelissa**** tai vastaavassa hotellissa (Dublin)
 • 2 yön majoitus Abbeyglen Castle Hotelissa**** tai vastaavassa hotellissa (Galway)
 • 2 yön majoitus Ballyseede Castle Hotelissa**** tai vastaavassa hotellissa (Kerry)
 • 1 yön majoitus Barberstown Castlessa**** tai vastaavassa hotellissa (Kildare)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Dublin

Kiertomatkan ensimmäisenä päivänä saavut eläväiseen Dubliniin. Saat vuokra-auton käyttöösi heti Dublinin lentokentällä ja suuntana on matkan ensimmäinen neljän tähden linnahotelli.
Matka alkaa Irlannin hurmaavan pääkaupungin loistoon tutustumisella. Kahden päivän aikana tulet huomaamaan Du… Lue lisää

Clontarf Castle Hotel

Päivä 3 & 4: Galway

Kiertomatkan seuraava pysähdys on Irlannin länsiosassa sijaitseva Galway. Matkalla kannattaa pysähtyä 1700-luvulla rakennetulla Belvedere Housella ja sen kauniissa puutarhassa. Ennen Shannon-joen ylittämistä, poikkea 500-luvulla rakennetussa Clonmacnoisen luostarissa. Maan viidenneksi suurimmast… Lue lisää

Abbeyglen Castle Hotel

Päivä 5 & 6: Kerry

Viidennen ja kuudennen yön vietät Irlannin eteläosassa, Kerryn kreivikunnassa. Pysähdy matkan varrella Galwaysta Kerryyn Cliffs of Moherilla, Irlannin suurimmilla ja tunnetuimmilla rantakallioilla. Matkalla linnahotellillesi kannattaa pysähtyä Kerryn kreivikunnan pääkaupungissa Traleessa ihailem… Lue lisää

Ballyseede Castle Hotel

Päivä 7: Kildare

Kiertomatkan viimeinen pysähdys sijaitsee aivan Dublinin kupeessa. Matkalla Kerrystä Kildareen kannattaa pysähtyä Limerickin keskiaikaisessa kaupungissa. Vieraile suurilla taide- ja antiikkikokoelmilla täytetyssä Hunt-museossa ja pienen kiertomatkan varrella sijaitsevalla Rock of Cashelilla. Kil… Lue lisää

Barberstown Castle

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Ford Fiesta 2dr, VW Polo 2dr, Opel Corsa 4dr tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–17-vuotias

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti
3–11-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kesäkuukausina (touko-elokuu) reitissä saattaa hotellien saatavuuden mukaan olla pieniä muutoksia, Kohteet pysyvät samana, mutta niiden järjestys saattaa vaihtua.

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi kaikissa hotelleissa

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti kaikissa hotelleissa

Rahayksikkö

Irlannin rahayksikkö on euro

Hintataso

Irlannin hintataso vastaa Suomen hintatasoa. Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Ateria edullisessa ravintolassa 12,00–16,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 4,00–5,00 €
Cappuccino kahvilassa noin 2,50 €
Vesipullo kaupasta noin 1,50 €

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Dubliniin kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen