Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Romantiikkaa valojen kaupungissa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Pariisi
hinta alkaen € 349,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen elegantissa Hotel Glasgow Monceaussa aamiaisineen, lennot Helsingistä, risteilyn Seinellä sekä käsimatkatavaran.

Rakkauden, suurien tunteiden ja valojen pääkaupunki – rakkaalla Pariisilla on monta nimeä. Syy upeisiin ylistyksiin ja majesteettisiin kutsumanimiin on selvä. Vuodenajasta toiseen kaupunki hehkuu selittämätöntä lumoa ja ainutlaatuista tunnelmaa, jota ei ole löydettävissä mistään muualta. Ei siis ihme, että miljoonat matkailijat saapuvat kaupungin kuvankauniille kujille kokemaan rakkauden ihanan huuman. Yllätä rakkaasi ja lähde nauttimaan Ranskan pääkaupungin elegantista ilmapiirista, kulinaristisista elämyksistä sekä taiteen häkellyttävistä pyörteistä. Lemmenloman kruunaa kahden tunnin risteily Seinellä, jonka aikana pääset ihailemaan UNESCOn suojeleman rannan aarteita mielitiettysi kanssa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Pariisi
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Glasgow Monceaussa
 • Aamiaiset
 • Tunnin risteily Seinellä
 • Käsimatkatavara
Pariisi

Pariisi ansaitsee paikan Euroopan monipuolisimpien kaupunkien korkeimmalla korokkeella. Ranskan näyttävä pääkaupunki toimii kotina useille maailmankuuluille nähtävyyksille, arvokkaille taideteoksille sekä merkittäville kulttuuriperinnöille. Pariisin sanotaan olevan koko maailman romanttisin kaupunki, eikä suotta – kapeat kujat, upeat rakennukset, virkistävät puistot, lukuisat näköalatasanteet ja kauniisti hehkuvat valot tuovat ilmapiiriin ihanan ripauksen romantiikkaa silloinkin, kun sitä ei edes etsisi.

Ikimuistoisen kaupunkiloman aikana pääset nauttimaan Pariisin aarteista vedestä käsin. Tunnin kestävä risteily vie sinut ja matkaseurasi satumaisen kaupungin sydämeen ohi kuvankauniiden rakennusten, historiallisten monumenttien sekä näyttävän arkkitehtuurin. Viimeistään risteilyn aikana Pariisin vastustamaton charmi hurmaa sinutkin! Lipun risteilyn saat hotellilta, ja voit osallistua risteilylle valitsemanasi ajankohtana.

Hotel Glasgow Monceau Paris

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
terrasse

Pienellä sivukadulla Pariisin 17. kaupunginosassa sijaitseva värikäs hotelli tarjoaa käyttöösi mukavat tilat rauhoittuaksesi lomapäivän kiertelyiden jälkeen. Pakene Pariisin hektistä elämää hotellin sisäpihalle ja terassille, missä nautit myös buffetaamiaisesi. Champs-Élysées sijaitsee noin 2,6 kilometrin päässä hotellilta. Sen sijaan Montmartreen matkaa on noin 2,8 kilometriä. Pääset siirtymään kaupungin nähtävyyksille vaivattomasti metrolla. Lähin metroasema sijaitsee noin 500 metrin päässä hotelliltasi.

 • +1
Lue lisää
room 2

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin värikkäät huoneet on varustettu vuoteilla, ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, Wi-Fillä sekä kahvin- ja teenkeittovälineillä. Kylpyhuoneesta löydät suihkun, hiustenkuivaajan sekä kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee

 • Vieraile Musée d’Orsayssa, joka on näyttävä taidemuseo Seinen eteläisellä rannalla. Alun perin rautatieasemaksi suunniteltu rakennus sulkee seiniensä sisäpuolelle harvinaisia ranskalaisia taideteoksia vuosilta 1848–1914.
 • Vietä romanttinen iltapäivä Luxembourgin puistossa, joka sijaitsee Pariisin Latinalaiskorttelissa. Valtavaa puistoaluetta koristavat näyttävä Luxembourgin palatsi, useat veitokset ja patsaat sekä suloinen lampi.
 • Lähde ihastelemaan maailmankuulua kabaree-esitystä Moulin Rougeen. Ennen esityksen alkua voit nauttia ihanan illallisen kabareessa tai sen lähiympäristössä.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 1,65 € per henkilö ja yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja sylivauva

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet matkan varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat tervetulleita hotellille lisähintaan 20,00 € per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Hotellilla on maksuton pysäköinti

Jokiristeily Seinellä

Tarjoukseen sisältyvän Seine-risteilyn liput saat hotellilta saapumisesi yhteydessä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset

Pariisin hintataso

Ranskassa käytetään euroja. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,50 €
Metrolippu noin 1,60 €
Taksin aloitusmaksu noin 4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Pariisiin kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee Pariisin 17. kaupunginosassa, noin 500 metrin päässä lähimmältä metroasemalta. Montmartre sijaitsee noin 2,8 kilometrin päässä. Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät sijaitsevat molemmat noin 25 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 30 minuuttia ja julkisia liikennevälineitä hyödyntäen noin tunnin.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen