Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoretkeilyä Sisilian saarella

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 639,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 7 yön kiertomatkan majoitukset, lennot Helsingistä, vuokra-auton, aamiaiset, käsimatkatavaran, viinipullon, tervetuliaisjuoman ja pyöränvuokrauksen.

“Mikäli on nähnyt Italian näkemättä Sisiliaa, on kuin ei olisi nähnyt Italiaa ollenkaan, sillä Sisilia on kaiken ydin”, totesi Johann Wolfgang von Goethe aikoinaan. Sisilia, Välimeren suurin saari, tarjoaa lomailijalleen verratonta kauneutta. Saarelta löydät arkeologisia rakennuksia aina antiikin Kreikan ja Rooman ajoilta. Sisilian historia on jättänyt jälkensä myös alueen ruokakulttuuriin – nautit täyteläisistä, mutta vivahteikkaista mauista kiertomatkan eri kohteissa. Tulivuoriperäisen saaren maisemat ovat ainutlaatuisia ja arvaamattoman upeita. Hyppää vuokra-auton kyytiin ja käännä ratti kohti kiehtovaa Sisiliaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Catania
 • 2 yön majoitus Casale Villa Rainòssa (Gangi)
 • 2 yön majoitus Hotel Vecchio Borgossa**** (Palermo)
 • 3 yön majoitus Etna Hotelissa**** (Giarre)
 • Pyöränvuokraus, 10 % alennus Etna-retkestä ja hotellin à la carte -menun aterioista sekä pysäköintipaikka sisällä (Etna Hotel)
 • Viinipullo, ja tervetuliaisjuoma (Hotel Vecchio Borgo)
 • Tervetuliaisjuoma (Casale Villa Rainò)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Gangi

Ikimuistoinen kiertomatka Sisiliassa alkaa Catanian lentokentältä, josta noudat tarjoukseen sisältyvän vuokra-autosi. Täältä matka jatkuu kohti Gangia, joka on ihastuttavan sokkeloinen kylä Palermon maakunnassa. Vuorenrinteelle rakennettu Gangi oli aikoinaan vahvasti linnoitettu, ja nykyään matk… Lue lisää

Casale Villa Rainò

Päivä 3 & 4: Palermo

Gangista matka jatkuu Palermoon, joka on Sisilian suurin kaupunki. Samalla se tarjoaa vierailijalleen valtavan annoksen historiallisia elämyksiä. Palermon kulttuuriperintö ja arkkitehtuuri ovat nimittäin ainutlaatuinen sekoitus erilaisten kansojen ominaisuuksia. Kävely kaupungin ahtailla ja vilk… Lue lisää

Hotel Vecchio Borgo****

Päivä 5 - 7: Giarre ja Etna

Yksi Sisilian tunnetuimmista nähtävyyksistä on lauluistakin tuttu Etnan tulivuori. Lomasi viimeisen osan vietätkin Euroopan korkeimman aktiivisen tulivuoren kauniissa ympäristössä – oikea loman kohokohta! Ajoittain tapahtuvien pienten purkausten ansiosta saatat vierailullasi nähdä jopa laavaakin… Lue lisää

Etna Hotel
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Casale Villa Rainò klo 11.00
Hotel Vecchio Borgo klo 15.00
Etna Hotel klo 14.00

Check-out

Casale Villa Rainò klo 13.00
Hotel Vecchio Borgo klo 11.00
Etna Hotel klo 11.00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavana aikuisen kanssa

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Maksuton Wi-Fi kaikkien hotellien julkisissa tiloissa tai huoneessa

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Kaikissa muissa hotelleissa maksuton pysäköinti paitsi Hotel Vecchio Borgossa hintaan 10,00 € per yö

Hintataso

Sisilian hintataso on pääasiassa edullisempi kuin Suomessa. Turistikohteissa hinnat voivat olla jopa Suomen tasoa. Käteinen on Sisiliassa, erityisesti pienissä kaupoissa, ravintoloissa sekä kahviloissa, tavallisin maksutapa. Pankkikortilla pystyy maksamaan kuitenkin isoissa liikkeissä.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Tiet Sisiliassa

Tiet Sisiliassa ovat hyväkuntoisia, ja saarella lomailijoilla onkin tapana liikkua vuokra-autolla juuri tästä syystä johtuen. Osa Sisilian moottoriteistä on maksullisia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen