Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
 • Sisältää aktiviteetin

Lumoudu Vatikaanin aarteista Roomassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Rooma
hinta alkaen € 1.099,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Buenos Airesissa, aamiaiset, Skip the Line -lipun Vatikaanin museoihin, lentokenttäkuljetukset sekä käsimatkatavaran.

Tervetuloa kaikkien kaupunkien äitiin, lumoavan mystiseen Roomaan. Ikuinen kaupunki hurmaa lämmöllään, herkullisilla aterioillaan ja kiehtovalla historiallaan. Rooma on kuin yksi iso ulkoilmamuseo, joten nähtävää ja koettavaa varmasti riittää koko loman ajaksi. Nähtävää on itse asiassa niin paljon, että kaupungin yhteyteen on syntynyt sanonta: “Roma, non basta una vita“, eli “yksi elämä ei riitä näkemään kaikkea”. Loman yksi kohokohdista on vierailu valloittavassa Vatikaanissa, jonka aarteisiin pääset tutustumaan ohi pitkien jonojen. Ainutlaatuinen aikamatka tuhatvuotiseen menneisyyteen odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Buenos Airesissa
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Skip the line -lippu Vatikaanin museoihin, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon
 • Käsimatkatavara
Rooma

Mikään muu Euroopan kaupunki ei tarjoa nähtävää kuten Rooma. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi kaupungin jokaisen kulman takaa paljastuu toinen toistaan upeampia rakennuksia, patsaita, museoita, kirkkoja ja aukioita. Kulje pitkin Italian hurmaavan pääkaupungin kapeita mukulakivikatuja ja pysähdy nauttimaan aromikkaasta espressosta kahvilan terassille samalla tutkien paikallisten arkea. Nauti lounaaksi Italian perinteisiä makuja paikallisten suosimassa ravintolassa ja herkuttele jälkiruoaksi aitoa gelatoa Espanjalaisilla portailla. Shoppailijat löytävät Roomasta loistavia ostosmahdollisuuksia kansainvälisistä tavarataloista ja liikkeistä italialaisten muotisuunnittelijoiden putiikkeihin. Rooma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, minkä vuoksi voit itse suunnitella juuri sinulle täydellisen loman.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Hotel Buenos Aires

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
facade

Viihtyisä Hotel Buenos Aires sijaitsee Coppedèn alueella Roomassa, lähellä useita jugend-tyylisiä rakennuksia. Hotelli on vastikään uusittu, ja tarjoaa mukavuutta koko lomasi ajan. Rooman keskusta on tavoitettavissa julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen noin 30 minuutissa. Maistuva aamiainen tarjoillaan hotellin aamiaishuoneessa.

Lue lisää
room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tilavat huoneet on sisustettu vieraiden mukavuutta ajatellen. Huoneet on varustettu televisiolla, maksuttomalla Wi-Fillä ja kylpyhuoneella, jossa on suihku.

Vaikuttava Vatikaani ja Sikstuksen kappeli – Skip the Line

Maailman pienin itsenäinen valtio Vatikaani on täynnä ihmeellisiä aarteita ja upeita nähtävyyksiä. 44 hehtaarin suuruinen aarreaitta sijaitsee keskellä Roomaa, joten ainutlaatuiset elämykset ovat hyvin lähellä. Vatikaani on vuosisatoja toiminut paavin kotina sekä katolisen kirkon keskuksena. Koko alueen keskipiste onkin Pietarin kirkko, joka on koko maailman suurin kirkkorakennus. Vieraile ainutlaatuisessa kirkossa ja ihaile eri taiteilijoiden, kuten Michelangelon ja Berninin, maailmankuuluja töitä.

Kulttuuriaarteet eivät kuitenkaan lopu tähän – Vatikaanin museot ovat ainutlaatuinen kokoelma maailman arvokkaimpia taideteoksia. Tarjous sisältää Skip the Line -passin, minkä avulla pääset tutustumaan museoiden aarteisiin ohi pitkien jonojen. Tutustu eri aikakausien taideteoksiin, ihaile taiteilijoiden kulttuuriperintöjä, ihastu Rafaellon Ateenan koulu -freskoon ja häkelly museokokoelman suuruudesta. Ikimuistoisen kierroksen kruunaa Sikstuksen kappeli, jonka sydämessä suoritetaan paavin valinta. Kappelin ehdoton nähtävyys on Michelangelon kuvittama kattoholvi, joka sisältää 300 erilaista hahmoa. Henkeäsalpaava taideteos jättää yksityiskohtaisuudellaan matkailijan sanattomaksi.

 • Huomioithan, että Vatikaani on suljettu sunnuntaisin.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

69,00–265,00 € riippuen matkan pituudesta ja ajankohdasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti
3–8-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Roomaan kestää noin 3,5–5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Rooman hintataso

Roomassa käytetään euroja. Isommat liikkeet ja ruokakaupat hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Perineinten pasta-annos noin 7,00 €
Salaatit noin 5,00 €
illallinen juomineen noin 15,00
Pizza noin 5,00 €
Viinilasi noin 3,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on muita alueita korkeampi.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Coppedèn alueella Roomassa, noin 30 minuutin päässä keskustasta. Leonardo Da Vincin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä hotellilta. Matka autolla taittuu noin 45 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen