Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Merellistä tunnelmaa Kööpenhaminassa

 • Kaupunkilomat
 • Kööpenhamina
hinta alkaen € 319,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tervetuloa upeaan Kööpenhaminaan! Sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Østerportissa, aamiaiset ja lennot.

Tanskan viehättävä pääkaupunki hurmaa sinut monipuolisuudellaan. Oletko jo nähnyt Nyhavnin värikkäät talorivit ja kävellyt Euroopan pisimmällä kävelykadulla Strøgetilla? Onko Kööpenhaminan Tivoli satumaisella tunnelmallaan jo entuudestaan tuttu? Entä oletko käynyt tapaamassa kuuluisaa Pieni merenneito -patsasta? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kieltävästi, sinua odottaa upea ja virkistävä kaupunkiloma Kööpenhaminassa. Oluen ystäville suosittelemme Tuborgien ja Carlsbergien sijaan visiittiä esimerkiksi Nørrebro Bryghusin panimoravintolaan, jossa voit suussasulavien ruokien lisäksi maistella herkullisia oluita.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kööpenhaminaan (löydät kaikki mahdolliset lähtölentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Østerportissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Kööpenhamina

Tanskan pääkaupunki hurmaa sinut monipuolisuudellaan ja rennolla tunnelmallaan. Kööpenhaminan kuuluisa Pieni merenneito löytyy Østerport-aseman takaa. Merenneito sijaitsee naapurustossa, josta monet pikkuputiikit, kahvilat ja ravintolat ovat viime vuosina vallanneet tilaa. Samalta alueelta voi aloittaa kävelyn järvenrantaa pitkin. Pysähdy välillä nauttimaan kuppi kahvia tai ruokkimaan joutsenia!

Metrolla pääset helposti kohti päärautatieasemaa, joka on itsessään jo nähtävyys. Rautatieasemalta kävelee nopeasti Raatihuoneentorille, kävelykatu Strøgetille ja kuuluisalle Christiansborgille. Kaikki Kööpenhaminan keskustan nähtävyydet ovat lähettyvillä. Jos haluat kokea Kööpenhaminan paikallisten tavoin, hyppää pyörän selkään ja koe maailman parhaaksi valittu kaupunki pyöräillen. Ota suunnaksi esimerkiksi Nørrebron kaupunginosa tai vapaakaupunki Christiania.

Hotel Østerport

 • Hotelli
 • Kööpenhamina, Tanska
Reception på Hotel Østerport

Viehättävä Hotel Østerport sijaitsee nimensä mukaisesti Østerportin aseman naapurustossa. Kävelymatkan etäisyydeltä löydät muun muassa Pieni merenneito -patsaan, Strøgetin, Tivolin ja monta muuta nähtävyyttä. Hotel Østerport tarjoaa mukavan majoituksen sekä loistavan sijainnin. Hotelli on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin. Herkullinen aamiaisbuffet tarjoillaan joka aamu, ja viikonloppuisin tarjoiltava brunssi antaa energiaa koko päivään!

 • +2
Lue lisää
Dubbelrum på Hotel Østerport

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät kahden hengen huoneet on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin. Huoneesta löydät parivuoteen, kylpyhuoneen ja television. Huoneessa on myös maksuton Wi-Fi.

TravelBird suosittelee

 • Lähde nauttimaan aurinkoisesta päivästä Kongens Have -puistoon, jota ympäröivät näyttävästi renessanssiajan veistokset sekä Rosenborgin linna.
 • Kiipeä Vor Frelsers Kirken torniin ihailemaan kaupungin upeimpia näkymiä. Torniin on jopa 400 askelmaa, mutta huipulla uurastus palkitaan. Alueella sijaitsee myös maailmankuulu Christianian vapaakaupunki, jossa vieraileminen on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen kokemus.
 • Käy ihmettelemässä yhtä kaupungin uusinta nähtävyyttä, punaista Superkilen-puistoa, jonka punaisena hohtavaa pohjaa värittävät modernit keinut, skeittiradat sekä leikkitelineet.
 • Maista Tanskan erikoisuutta, smørrebrødia. Kyseessä on avoin leipä, jonka päällä on joko lihaa, kalaa tai kasviksia.
 • Tunnelmoi upeassa Tivolissa. Maailman vanhin huvipuisto sulkee syvyyksiinsä ainutlaatuisia esityksiä, mielenkiintoisia yksityiskohtia, suloisia kojuja sekä valtavasti satumaisuutta!
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Neljän hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee erinomaisesti kaupungin keskustassa. Vaivattomin tapa siirtyä lentokentältä hotellille on junalla. Lentokentältä pääset junan kyydissä Østerport-asemalle, josta on kävelymatkaa hotellillesi noin 135 metriä. Matka kestää yhteensä noin 27 minuuttia ja maksaa noin 5,00 €.

Rahayksikkö

Tanskassa ei käytetä euroa, vaan Tanskan kruunua (DKK), joka on arvoltaan noin 0,13 €.
Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Kööpenhaminan hintataso

Polkupyörän vuokraus noin 10,00 € per päivä
Olut ravintolassa noin 6,00 €
Hampurilaisateria juomalla noin 16,00 €
Smørrebrød katukojusta noin 2,00 €
Kahvi kahvilassa noin 3,00 €
Sisäänpääsy Tivoliin noin 15,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Kööpenhaminan väkiluku on noin 549 050. Tanskassa puhutaan tanskaa, mutta maassa pärjää hyvin myös englannilla.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Pieni merenneito -patsas 1 km
Tivoli 2,8 km
Strøget-kävelykatu 2 km
Nyhavn 1,8 km
Kongens Have -puisto 1,1 km
Päärautatieasema 2,9 km
Kööpenhaminan lentokenttä 8,9 km

Liikkuminen kohteessa

Kööpenhaminassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kaupungin kompaktin koon ansiosta voit liikkua paikasta toiseen kätevästi myös jalan tai pyörällä. Kööpenhaminassa on metro, linja-autoja ja raitiovaunuja. Kertalippu, jolla voit matkustaa kahdella vyöhykkeellä, maksaa noin 24 DKK (noin 3,20 €) ja 7 vuorokauden lippu noin 250–675 DKK (noin 33,60–90,70 €). Julkisen liikenteen lippuja voit ostaa useista eri kioskeista sekä asemilla sijaitsevilta lippuautomaateista. Alle 16-vuotiaat matkustavat Kööpenhaminassa puoleen hintaan.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Østerport sijaitsee Østerportin aseman lähettyvillä, Kööpenhaminan sydämessä. Lähettyviltä löytyy useita nähtävyyksiä. Päärautatieasemalle on matkaa noin 10 minuuuttia paikallisjunalla. Tivoli sijaitse noin 30 minuutin kävelmatkan päässä hotellilta. Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee noin 8,9 kilometrin päässä hotelliltasi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen