• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Costa Dorada kutsuu

 • Aurinkomatkat
 • 4 yötä
 • Salou
26 arvostelua
hinta alkaen € 649,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 46 kertaa

Aurinkoa ja kultaisia hiekkarantoja Costa Doradassa. Sisältää 4, 5 tai 7 yötä Hotel Santa Monica Playassa, puolihoidon ja kuljetukset.

Muutama klikkaus ja voit hihkaista: “Kulta, varasin nyt sen rantaloman!”. Pakkaa ensin matkalaukut ja astu matkaseurueesi kanssa lentokoneeseen, suuntana Costa Dorada! Rantalomaparatiisi on täydellinen lomakohde rentoutumiseen sekä nuoremmille että vanhemmille matkaajille. Vietät päiväsi kauniilla hiekkarannoilla, vilvoittelet Välimeressä sekä tutustut keskustan kauppatarjontaan – Costa Doradan Salou on rantakaupunki parhaimmillaan.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Barcelonaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4, 5 tai 7 yön majoitus Hotel Santa Monica Playassa
 • Puolihoito
 • Lentokenttäkuljetukset
Salou, Costa Dorada

Salou sijaitsee Costa Doradan rannikkoalueella, noin tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta. Kävele pitkin Saloun Avendia Jaume -rantabulevardia ja paistattele päivää, sillä Saloun lomasesonki on Espanjankin mittapuussa pitkä. Leudot kelit jatkuvat yleensä pitkälle syksyyn asti. Lapsiperheitä miellyttää tieto, että yksi Euroopan suosituimmista huvipuistoista, PortAventura, sijaitsee aivan Saloun lähistöllä. Lisäksi alueen hiekkarannat jyrkkenevät loivasti mereen, joten rannat sopivat pienemmillekin uimareille.

Hotel Santa Monica Playa

 • Hotelli
 • Salou, Espanja
Hotel

Hotel Santa Monica Playa on täydellinen majoituskohde rantapedoille, sillä hotelli sijaitsee vain 250 metrin päässä lähimmästä hiekkarannasta. Lomasi aikana nautit lisäksi hotellin uima-altaasta ja aurinkoterassista. Aamiaisella ja illallisella pääset maistelemaan Välimeren ja Katalonian alueen herkkuja sekä kansainvälisiä makuja. Lisäksi hotellissa on lasten leikkialue ja kiinnostavaa ohjelmaa, kuten flamenco-esityksiä, karaoke-iltoja sekä konsertteja.

 • +5
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

Huoneesi on varustettu kahden hengen vuoteella sekä lisävuoteella, televisiolla, puhelimella, ilmastoinnilla ja tallelokerolla. Kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaajan. Lisäksi kaikissa huoneissa on oma parvekkeensa. Huoneessa mahtuu majoittumaan mukavasti jopa kolme aikuista.

TravelBird suosittelee

 • Tiesitkö, että Costa Dorada tarkoittaa kirjaimellisesti Kultaista rannikkoa? Nimensä alue on saanut mistä muustakaan kuin ihanista kultaisista hiekkarannoistaan, joilla saat lomasi aikana lekotella mielin määrin.
 • Costa Doradasta löytyy suuri määrä viinitiloja. Suosittelemme vierailua erityisesti Freixenet-viinitilalla Sant Sadurní d’Anoiassa sekä Torres-viinitilalla Penedèsissä, jotka molemmat ovat maailmankuuluja.
 • Piipahda Antoni Gaudín synnyinkaupungissa, Reusissa. Noin 10 kilometrin päässä hotellistasi sijaitsevasta kaupungista löytyy omaperäisen tyylin omaavalle arkkitehdille omistettu museo, Gaudí Centre.
 • Eteläinen Tarragona on täynnä keskiaikaisia linnoja. Vaikuttavin niistä on kuitenkin Miravet, joka sijaitsee ylväästi kalliojyrkänteen päällä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 13-vuotias lapsi ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Kahden hengen huone: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
2–12 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
Kahden hengen huone: Alennukset perustuvat vähintään 3 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
2–12 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: 20% alennus per yö

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 83,00

Uima-allas

Ulkouima-allas on kesäaikaan avoinna klo 10.00–18.00.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Salou sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Barcelonan lentokentästä. Hotel Santa Monica Playa sen sijaan sijaitsee noin 250 metrin päässä lähimmältä rannalta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen