Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lomailua Kreikan saaristossa

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Kreikka
hinta alkaen € 869,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde 8 päivän kiertomatkalle Kreikan upeimmille saarille! Tarjoukseen sisältyy majoitus kolmessa kohteessa, lennot Helsingistä, käsimatkatavara, aamiaiset sekä kaikki auto- ja venekuljetukset.

Oletko aina haaveillut lomasta Kreikan saaristossa? Nyt on tilaisuutesi nähdä ja kokea Kykladien parhaimmisto 7 yön saarihyppelyllä. Koe kultturihistoriaa kiehtovassa Ateenassa, seilaa sinisellä Egeanmerellä kohti unenomaista Párosta ja Mýkonosta, ihastele perinteisiä sinikattoisia valkoisia taloja kulkiessasi kapeilla kujilla sekä maista mitä ihanimpia kreikkalaisen keittiön aarteita. Uppoudu täydelliseen lomatunnelmaan idyllisissä kylissä, seuraa paikallisten kalastajien arkea heidän saapuessaan aamuisin takaisin satamaan ja rentoudu hiekkarannalla ihanassa rannikkotuulessa. Kaikki kiertomatkan kuljetukset sisältyvät hintaan, joten tällä lomalla ei mistään muusta tarvitse huolehtia kuin omasta lomatunnelman luomisesta!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Ateena
 • 1+1 yön majoitus Blue Sea Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Ateena)
 • 3 yön majoitus Paros Bay Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Páros)
 • 2 yön majoitus Vienoula's Garden Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Mýkonos)
 • Aamiaiset
 • Kaikki auto- ja venekuljetukset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1: Ateena

Saavuttuasi Ateenan lentokentälle, pääset kuljettajan kyydissä ensimmäiselle hotellillesi Álimosiin. Aloita lomasi ihastellen upeita ranta- ja merimaisemia, sillä hotellisi sijaitsee aivan rannan lähettyvillä. Täytä vatsasi herkullisilla kreikkalaisilla erikoisuuksilla yhdessä alueen viihtyisist… Lue lisää

Blue Sea Hotel Alimos  tai vastaava

Päivä 2 - 4: Páros

Ihanan lomanaloituksen jälkeen Ateenassa, on aika siirtyä Kykladeiden saariryhmän keskellä sijaitsevalle Párokselle. Hyppäät Pireuksen satamasta lautan kyytiin, joka vie sinut Pároksen aitoihin kreikkalaisiin tunnelmiin. Vietät lomasi aivan meren, rantojen ja pääkaupunki Paroikián lähettyvillä. … Lue lisää

Hotel Paros Bay

Päivä 5 & 6: Mýkonos

Vietettyäsi kolme yötä Pároksella, on aika suunnata lautan kyydissä yhdelle Kreikan suosituimmista saarista. Mýkonokselle saavuttuasi ymmärrät miksi näin on. Labyrinttimaiset kujat ja niitä reunustavat baarit sekä ravintolat kutsuvat nauttimaan täydellisestä lomatunnelmasta. Majoitut Mýkonoksen … Lue lisää

Vienoula's Garden Hotel Mykonos

Päivä 7: Ateena

Mitä idyllisimmissä maisemissa vietetyn loman jälkeen on aika valmistautua kotiinlähtöön. Viimeisen yön vietät samassa hotellissa kuin ensimmäisenkin yön. Lähde vielä kerran kiertelemään Ateenan hurmaavilla kaduilla, näe kaupungin näyttävät nähtävyydet ja syö ihana kreikkalainen illallinen paika… Lue lisää

Matkan kuljetukset

Tarjoukseen sisältyy kaikki auto- ja venekuljetukset. Sinut noudetaan seuraavaan kohteeseen aina hotellilta.

 • Ateenan lentokentältä Ateenan hotellille
 • Ateenan hotellilta Pireuksen satamaan
 • Pireuksen satamasta Pároksen satamaan
 • Pároksen satamasta Pároksen hotellille
 • Pároksen hotellilta Pároksen satamaan
 • Pároksen satamasta Mýkonoksen satamaan
 • Mýkonoksen satamasta Mýkonoksen hotellille
 • Mýkonoksen hotellilta Mýkonoksen satamaan
 • Mýkonoksen satamasta Pireuksen satamaan
 • Pireuksen satamasta Ateenan hotellille
 • Ateenan hotellilta Ateenan lentokentälle
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2–3-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Huomioitavaa

Huomioithan, että tarjouksessa mainittu saarilla vierailun järjestys ja kullakin saarella vietetty aika saattavat muuttua paikallisista lautta-aikatauluista riippuen. Näin ollen kiertomatkan lopullinen matkasuunnitelma ei välttämättä vastaa tarjouksessa mainittuja tietoja.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen