• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lomailua Kreikan saaristossa

Kiertomatkat 7 yötä Kreikka

per henkilö alkaen € 789,00
perustuen 2 henkilöön

Lähde 8 päivän kiertomatkalle Kreikan upeimmille saarille! Tarjoukseen sisältyy majoitus kolmessa kohteessa, lennot Helsingistä, käsimatkatavara, aamiaiset sekä kaikki auto- ja venekuljetukset.

Oletko aina haaveillut lomasta Kreikan saaristossa? Nyt on tilaisuutesi nähdä ja kokea Kykladien parhaimmisto 7 yön saarihyppelyllä. Koe kultturihistoriaa kiehtovassa Ateenassa, seilaa sinisellä Egeanmerellä kohti unenomaista Párosta ja Mýkonosta, ihastele perinteisiä sinikattoisia valkoisia taloja kulkiessasi kapeilla kujilla sekä maista mitä ihanimpia kreikkalaisen keittiön aarteita. Uppoudu täydelliseen lomatunnelmaan idyllisissä kylissä, seuraa paikallisten kalastajien arkea heidän saapuessaan aamuisin takaisin satamaan ja rentoudu hiekkarannalla ihanassa rannikkotuulessa. Kaikki kiertomatkan kuljetukset sisältyvät hintaan, joten tällä lomalla ei mistään muusta tarvitse huolehtia kuin omasta lomatunnelman luomisesta!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Ateena
 • 1+1 yön majoitus Blue Sea Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Ateena)
 • 3 yön majoitus Paros Bay Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Páros)
 • 2 yön majoitus Vienoula's Garden Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Mýkonos)
 • Aamiaiset
 • Kaikki auto- ja venekuljetukset
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1: Ateena

  Saavuttuasi Ateenan lentokentälle, pääset kuljettajan kyydissä ensimmäiselle hotellillesi Álimosiin. Aloita lomasi ihastellen upeita ranta- ja merimaisemia, sillä hotellisi sijaitsee aivan rannan lähettyvillä. Täytä vatsasi herkullisilla kreikkalaisilla erikoisuuksilla yhdessä alueen viihtyisistä ravintoloista ja tee päiväretki Ateenan historiallisille kujille sekä kiehtoville nähtävyyksille. Hurmaannu antiikin aikaisista temppeleistä, kreikkalaisesta mytologiasta ja ylijumala Zeukselle rakennetusta Olympieionista sekä eksy Pláka kapeille kujille ostamaan mitä upeimpia nahkatuotteita. Mitä ikinä päätätkin Ateenassa ja Álimosissa tehdä, tarjoavat molemmat kohteet loistavan aloituksen ikimuistoiselle kiertomatkalle!

  Blue Sea Hotel -> Hotel Paros Bay 227.3 km

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimostai vastaava

  Hotelli Alimos, Kreikka

  Elegantti hotelli sijaitsee Álimosin kunnassa Ateenan metropolialueella. Blue Sea Hotel sijaitsee vain noin 450 metrin päässä Saroninlahden sinisistä vesistä. Hotellissa on viihtyisä aula sekä baari ja ravintola. 24-tuntisen vastaanoton henkilökunta ohjeistaa mielellään lähialueiden nähtävyyksien tutustumiseen. Hotellin huoneet on varustettu televisiolla, pienellä jääkaapilla ja kylpyhuoneella, jossa on kylpyamme tai suihku sekä hiustenkuivain.

  Lue lisää
 2. Päivä 2 - 4: Páros

  Ihanan lomanaloituksen jälkeen Ateenassa, on aika siirtyä Kykladeiden saariryhmän keskellä sijaitsevalle Párokselle. Hyppäät Pireuksen satamasta lautan kyytiin, joka vie sinut Pároksen aitoihin kreikkalaisiin tunnelmiin. Vietät lomasi aivan meren, rantojen ja pääkaupunki Paroikián lähettyvillä. Párokselta löydät Kykladit tunnetuiksi tehneitä maisemia: valkoisia taloja sinisine kattoineen ja ovineen, kalastajaveneineen, värikkäine kukkineen ja kutsuvine tavernoineen. Istahda terassille edessäsi maukas kreikkalainen salaatti ja näkymä mitä sinisimmälle merelle. Jos haluat lähteä tutkimaan saarta paremmin, suosittelemme vierailua noin 10 kilometrin matkan päässä Paroikiásta sijaitsevassa ihanassa Naoussassa. Kaupungin vanhat kirkot ja perinteinen satama ovat näkemisen arvoisia! Voit halutessasi myös hypätä lautan kyytiin ja suunnata idylliselle Antíparoksen saarelle tai aina niin kauniille Naxokselle.

  Hotel Paros Bay -> Vienoula's Garden Hotel Mykonos 87.0 km

  Paros Bay Hotel

  Hotelli Southern Aegean, Kreikka

  Pároksella hotellisi sijaitsee ainutlaatuisesti aivan Parasporos Beachin lähettyvillä. Hotellilta on henkeäsalpaavan kauniit maisemat kirkkaalle Egeanmerelle. Hotellilla on suuri ulkouima-allas ja viihtyisä ravintola aivan rannan vieressä. Ympäristöystävällinen hotellin päivittäinen aamiainen on valmistettu paikallisista raaka-aineista sekä luomutuotteista. Huoneet on varustettu yksityisellä parvekkeella tai terassilla, josta on näkymät merelle tai puutarhaan. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi, taulutelevisio, tallelokero ja maksuton Wi-Fi.

  Lue lisää
 3. Päivä 5 & 6: Mýkonos

  Vietettyäsi kolme yötä Pároksella, on aika suunnata lautan kyydissä yhdelle Kreikan suosituimmista saarista. Mýkonokselle saavuttuasi ymmärrät miksi näin on. Labyrinttimaiset kujat ja niitä reunustavat baarit sekä ravintolat kutsuvat nauttimaan täydellisestä lomatunnelmasta. Majoitut Mýkonoksen pikku-Venetsiaksi kutsutulla alueella, jonka romanttinen miljöö erityisesti auringonlaskun aikaan on taianomainen. Saarella näet jo Párokselta tuttuja valkoisia taloja, mutta hurmaavinta on kuitenkin saaren lukematon kirkkojen määrä. 800 kirkon saarella on melkein yksi kirkko yhdelle paikalliselle perheelle. Katukuvasta pystyt poimimaan myös suloisia tuulimyllyjä. Ainutlaatuisten nähtävyysten lisäksi Mýkonoksella on mitä parhaimmat auringonottomahdollisuudet saaren kivi- ja hiekkarannoilla.

  Vienoula's Garden Hotel Mykonos -> Blue Sea Hotel 178.8 km

  Vienoula's Garden Hotel

  Hotelli Mikonos, Kreikka

  Tervetuloa Mýkonokselle rentoutumaan! Vienoula's Garden Hotelista on Mýkonoksen kaupunkiin noin 1,5 kilometrin kävelymatka. Hotellilla on viihtyisä allasalue, 24-tuntinen vastaanotto, baari, kattopuutarha ja maksuton Wi-Fi. Nautit päivittäin herkullisen aamiaisen. Huoneet on varustettu mukavilla vuoteilla, yksityisellä kylpyhuoneella, puhelimella, hiustenkuivaimella ja jääkaapilla.

  Lue lisää
 4. Päivä 7: Ateena

  Mitä idyllisimmissä maisemissa vietetyn loman jälkeen on aika valmistautua kotiinlähtöön. Viimeisen yön vietät samassa hotellissa kuin ensimmäisenkin yön. Lähde vielä kerran kiertelemään Ateenan hurmaavilla kaduilla, näe kaupungin näyttävät nähtävyydet ja syö ihana kreikkalainen illallinen paikallisessa tavernassa kaverina lasi ouzoa. Jatka iltaa perinteistä kreikkalaista musiikkia soittavaan baariin ja lähde paikallisten mukana lattialle tanssimaan. Seuraavana päivänä sinut noudetaan hotellilta lentokentälle, josta matka kohti Suomea voi alkaa.

  Blue Sea Hotel -> Athens Eleftherios Venizelos International Airport 31.5 km

Matkan kuljetukset

Tarjoukseen sisältyy kaikki auto- ja venekuljetukset. Sinut noudetaan seuraavaan kohteeseen aina hotellilta.

 • Ateenan lentokentältä Ateenan hotellille
 • Ateenan hotellilta Pireuksen satamaan
 • Pireuksen satamasta Pároksen satamaan
 • Pároksen satamasta Pároksen hotellille
 • Pároksen hotellilta Pároksen satamaan
 • Pároksen satamasta Mýkonoksen satamaan
 • Mýkonoksen satamasta Mýkonoksen hotellille
 • Mýkonoksen hotellilta Mýkonoksen satamaan
 • Mýkonoksen satamasta Pireuksen satamaan
 • Pireuksen satamasta Ateenan hotellille
 • Ateenan hotellilta Ateenan lentokentälle
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2–3-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Ateenaan kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten