hinta alkaen
€ 439,00
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

All inclusive -rantaloma Tossa de Marissa

Aurinkoloma 7 yötä Tossa de Mar

per henkilö alkaen € 439,00
perustuen 2 henkilöön

Suuntaa 8 päiväksi Costa Bravan Tossa de Mariin. Tarjoukseen sisältyy majoitus Hotel Tossa Centerissä**** tai Hotel Tossa Beachissä**** all inclusive -tarjoilulla, lennot Helsingistä tai Oulusta ja käsimatkatavara.

Kuvittele täydellinen lomasi. Mitä ovat ne ensimmäiset asiat, jotka näet edessäsi? Tuulessa tanssahtelevat palmunlatvat, sinertävää taivasta halkovat auringonsäteet ja rantaviivaa työntävät kuohut? Me TravelBirdillä olemme erikoistuneet juuri näiden unelmien toteuttamiseen. Mikäli mielikuva Suomen kesästä ahdistaa jo valmiiksi, on viisainta jättää huolet hetkeksi taakse, pakata matkalaukku ja varmistaa, että pääset kertomaan ystävillesi tarinan vuoden rentouttavimmasta viikosta Espanjan auringon alla.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsingistä tai Oulusta Barcelonaan (Norwegian tai Vueling)
 • 7 yön majoitus Hotel Tossa Centerissä**** tai Hotel Tossa Beachissä****
 • All inclusive -tarjoilu (kaikki ruokailut ja juomat)
 • Käsimatkatavara 10 kg
 • Ruumamatkatavara 20 kg vain Norwegianin lennoilla
Lisävaihtoehdot
 • Ruumamatkatavara 23 kg (Vueling)
 • Lentokenttäkuljetukset
Tossa de Mar, Costa Brava

Tarvitseeko Costa Brava sen kummempia esittelyjä? Monet ovat kuulleet Barcelonan pohjoispuoleisesta rantaparatiisista, mutta tulet tuntemaan auringon lämmön vasta paikan päälle saapuessasi. Valkoisena hohtava kalastajakylä Tossa de Mar on muuttunut viime vuosina matkailijoiden lomaparatiisiksi, joka on vielä toistaiseksi pysynyt piilossa suurimmilta turistimassoilta. Äkkijyrkät kallionkielekkeet, vehreät vuoristot ja kukkulan keskiaikainen linna luovat ääriviivat hotellisi läheisen rantahietikon ympärille. Nauti lähiseudun luonnonpuhtaasta ympäristöstä lähtemällä kauemmas kylästä ja etsi oma rauhallinen nurkkauksesi aution lahdelman kupeesta – taivaanrannan maalarit ja luonnonystävät, olkaa hyvät.

Tossa-hotellit
Pool

Majoitut lomallasi joko Hotel Tossa Beachissä tai Hotel Tossa Centerissä. Kaiken aurinkolomalta tarvitsemasi mukavuudet tarjoavat hotellit sijaitsevat vastapäätä toisistaan rauhallisella kadulla alle 250 metrin päässä uimarannasta. Hotellin 24-tuntisen vastaanoton henkilökunta auttaa mielellään sinua askarruttavien asioiden kanssa, ja Internet-nurkkauksen yhteydessä lähetät lomaterveisesi kotiväelle. Rentoutua pääset ulkouima-altaassa. Hotellien maistuvat all inclusive -tarjoilut vievät kielen varmasti mennessään! Vastikään uusitut hotellit sopivat täydellisesti pariskunnan tai perheen lomanviettoon. Hotelleilla on sama omistaja sekä samat palvelut ja mukavuudet.

Kahden hengen huone
Room

Hiljattain remontoidun hotellin huoneissa mahtuu majoittumaan neljä henkilöä. Huoneesi on varustettu ilmastoinnilla, parvekkeella, televisiolla, tallelokerolla, pienellä jääkaapilla ja hiustenkuivaajalla.

All inclusive -tarjoilu

Pääset nauttimaan tarjoukseen sisältyvästä all inclusive -tarjoilusta päivittäin klo 7.45–23.30 välisenä aikana. Kaikki ateriat tarjoillaan buffetmuodossa. Huomioithan, että hotelli pidättää oikeuden aikojen muuttamiseen.

 • Aamiaiset klo 7.45–10.00
 • Lounaat klo 12.30–14.00
 • Illalliset 18.30–21.00
 • Välipaloja
 • Alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia klo 10.00–23.30

Valitse lähtöpäivä

Tarjous ei sisällä
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 0,99 € per yli 17-vuotias ja yö

Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Check-in klo

12:00

Check-out klo

10:00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2–13-vuotias majoittuu maksutta (paitsi 1.6.–30.9. välisenä aikana, jolloin lapsi majoittuu alennettuun hintaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa) ja maksaa lennoista normaalisti
Yli 14-vuotias majoittuu 30 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

154 €. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti liikuntarajoitteisille sopivia huoneita. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Uima-allas

Hotellin allas on käytössä kesäisin klo 9.00–19.30 välisenä aikana.

Pysäköinti

Maksullinen julkinen pysäköinti

Internet

Maksullinen Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Barcelonaan kestää noin 4 tuntia ja Oulusta noin 6 tuntia. Oulun lennoilla välilasku on Helsingissä.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen).

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Matkatavarat

Käsimatkatavarat:

Norwegian 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
Vueling 10 kg (55 x 40 x 20 cm)

Ruumamatkatavarat:

Norwegian 20 kg
Vueling 23 kg (valittavissa lisämaksusta)

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Sijainti

Hotellisi sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tossa de Marin rannalta. Barcelonan lentokenttä on noin 120 kilometrin päässä Barcelonan lentokentältä. Matka kestää autolla noin 1,5 tuntia.

Hotel Tossa Beach Club
C/ Enrique Granados s/n
17320 Tossa de Mar, Girona
Espanja