Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Wienin loma neljän tähden hotellissa

 • Kaupunkilomat
 • Wien
hinta alkaen € 519,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 3 tai 4 yön majoituksen Falkensteiner Hotel Am Schottenfeldissä****, meno-paluulennot Helsingistä, aamiaiset, wellness-osaston käytön sekä käsimatkatavaran.

Lähde seuraamaan Mozartin ja Sigmund Freudin jalanjälkiä Wieniin, kaupunkiin jossa aika pysähtyy ja jossa tunnet olevasi osa jotain suurempaa. Wienissä eri ajanjaksojen ajankuva ja arkkitehtuuri ovat ihailtavissa paljaalla silmällä. Useille kaupunginosille ja monumentaalisille rakennuksille löytyy kiinnostava tarina, joka kirvoittaa mielikuvituksen laukalle: millainen kaupunki onkaan ollut vuosisatoja sitten Habsburgin suvun kulta-aikana? Istahda alas kaupunkikierroskävelyn jälkeen, nauti wienerschnitzelistä, kulauta kurkkuusi hörppy paikallista olutta ja ihmette mitä kaikkea oletkaan jo nähnyt upeassa Wienissä ja minne suunnata seuraavaksi.

Tarjous sisältää
 • 3 tai 4 yön majoitus Falkensteiner Hotel Am Schottenfeldissä****
 • Meno-paluulennot Helsinki–Wien
 • Aamiaiset
 • Pääsy hotellin wellness-osastolle
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Lentokenttäkuljetukset
Wien

Ensimmäinen pysyvämpi asumiskeskittymä perustettiin Wienin alueelle noin 50 vuotta ennen ajanlaskun alkua, kun roomalaiset perustivat sotilasleirin Wienin paikkeille. Tästä lähtien Wien on jatkanut kasvuaan Keski-Euroopan päänäyttämöksi. Kaupungin väkiluku ylitti miljoonan jo vuonna 1870, joten Wienin kohdalla voidaan oikeutetusti puhua eurooppalaisesta miljoonakaupungista. Kaupungin rakennukset hurmaavat yksi toisensa jälkeen. 1850-luvulla tehtiin päätös Wienin kaupunginmuurien purkamisesta ja Ringstraße syntyi. Ringstraße-kehän varrelle rakennetiin usean eri arkkitehtonisen tyylilajin rakennuksia, kuten neo-renessanssia ja fleemis-goottilaista rakennustyyliä edustavia kirkkoja sekä oopperatalo. Kyseiset rakennukset luovatkin Wienin kauniin kaupunkikuvan perustan. Lisäksi Wienin loma ei tietenkään ole Wienin loma nauttimatta sacherkakkua sen alkuperäisessä ympäristössä.

Falksteiner Hotel am Schottenfeld ****

 • Hotelli
 • Wien, Itävalta
restaurant/breakfast room

Neljän tähden hotelli sijaitsee kaupungin trendikkäällä Neubaun alueella, kävelyetäisyydellä suurimmasta osasta kaupungin nähtävyyksistä. Lounge-tilassa voit nauttia drinkkejä, suupaloja sekä aterioita kansainvälisistä keittiöistä. Runsaan buffetaamiaisen ansiosta jaksat loistavasti kaupungilla lounasaikaan asti. Kaivatessasi lisärentoutusta päivän päätteeksi, suuntaa hotellin kylpyläosastolle höyry- tai perinteiseen saunaan.

 • +-4
Lue lisää
double room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kerää voimiaisi mukavassa hotellihuoneessa, joka on varusteltu modernilla kylpyhuoneella, taulutelevisiolla sekä kahvinkeittimellä.

TravelBird suosittelee

Wienin lomallasi suosittelemme kokeilemaan muun muassa seuraavia:

 • Vieraile maailmankuulun psykoanalyytikko Sigmund Freudin kotimuseossa, joka toimi myös hänen tutkimushuoneenaan. Museossa pääset tutustumaan Freudin aikuisiän elämään sekä hänen psykoanalyysimenetelmiensä kehitykseen. Lisäksi museossa on vaihtuva näyttely. Museo sijaitsee Ringstraßen kupeessa, osoitteessa Berggasse 19.
 • Schönnbrunnin linna rakennettiin keisarilliseksi palatsiksi, jota Habsburgin suku käytti kesäpalatsinaan. Linnassa on yli 1400 huonetta, joista kuitenkin vain murto-osa on avoinna yleisölle. Murto-osa tässä massiivisessa tapauksessa tarkoittaa noin 45 yleisölle avoinna olevaa huonetta, joissa riittää taatusti ihasteltavaa. Metrolinja U4, raitiovaunut 10 ja 58 sekä bussi 10A vievät sinut Schönnbrunnin linnalle (ajankohtaisimman tiedon julkisesta liikenteestä saat Wien Linienin verkkosivuilta).
 • Ota bussi Kahlenbergin mäen huipulle. Viiniköynnösten kupeesta eteesi aukeaa upea näkymä Wienin kaupunkiin sekä päivällä että illalla. Mäen huipulla sijaitsevan kahvila-ravintolan terassilla voit hyvän sään suosiessa nauttia lasillisen kylmää olutta tai syödä maittavan lounaan. Bussilinja 38A vie sinut perille mahtavien maisemien äärelle.
 • Koe, miten suursäveltäjä Mozart asui Wienissä. 1700-luvun lopun asunto on komea nähtävyys jo itsessään, ja lisähohtoa tuo aikansa asunnossa asuneen Mozartin henkilöhistoria. Museoitu Mozartin koti sijaitsee aivan vanhankaupungin sydämessä Stephansdom-tuomiokirkon kupeessa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta, mutta maksaa lennoista normaalisti.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja lisämaksusta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen matkan varaamista, jos matkustat lemmikin kanssa.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Pysäköinti saatavuuden mukaan 18,00 € per yö

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suorat lennot kestävät noin 2,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa 9,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 3,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,70 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu 2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri 1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Sijainti

Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld sijaitsee Wienin läntisessä osassa, lähellä kaupungin keskustaa. Museokortteli ja Hofburgin palatsi ovat 10–15 minuutin kävelymatkan päässä ja Zieglergassen bussipysäkki sijaitsee noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Matkaa Wienin lentokentälle hotellilta kertyy noin 25 kilometriä, ja matka taittuu valintasi mukaan Wienin keskustaan joko lentokenttäjunalla, paikallisjunalla tai bussilla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen