• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Thaimaan suurkaupunkeja ja hiekkarantoja

Kiertomatkat 13 tai 14 yötä Thaimaa

per henkilö alkaen € 1.209,00
perustuen 2 henkilöön

Thaimaan rantakiertomatka! Tarjoukseen sisältyy 12 yön majoitukset Bangkokissa, Krabilla ja Railayssa, aamiaiset, lennot, kuljetukset ja retkiä.

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi keskelle markkinakojuja, ilmassa leijailevaa mausteiden tuoksua ja kaduilla huristelevia tuk-tukeja. Ihastu Bangkokin kontrasteihin modernien ostoskeskusten ja vanhojen temppeleiden välissä, upota varpaasi rannikon valkeaan hiekkaan maisemanasi vain horisonttiin katoava turkoosi meri ja vedestä nousevat vehreät kalliolohkareet. Astu keskelle myyttisiä pyhäkköjä, ja näe kiertomatkan aikana ohikiitäviä maalaiskyliä sekä toinen toistaan lumoavampia nähtävyyksiä. Oletko valmis seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Bangkokiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yö lentokoneessa
 • 4+1 yön majoitus I Residence Sathorn Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Bangkok)
 • 4 yön majoitus Ao Nang Sunset Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Krabi)
 • 3 yön majoitus Railay Princess Resort & Spassa**** tai vastaavassa hotellissa (Railay)
 • Aamiaiset
 • Lounas paikallisessa ravintolassa (päivä 3)
 • Englanniksi opastettu yksityinen kaupunkikierros Bangkokissa
 • Englanniksi opastettu retki Kanchanaburiin
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä
 • Meno-paluulennot Bangkok–Krabi (AirAsia, Nok Air tai Thai Smile)
 • Matka pitkähäntäveneellä Krabista Railayhin
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Krabi: 4 Islands by speed boat (pinic lunch)
 • Bangkok: Vierailu Suuressa palatsissa ja Wat Pho -temppelissä
 • Bangkok: Kaupunkikierros ja temppeleitä
 1. Päivä 1 - 4: Bangkok

  Tervetuloa Thaimaan pääkaupunkiin, Bangkokiin! Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Loppupäivän voit käyttää lepäämiseen tai vilkkaan Bangkokin kiertelemiseen. Löydä aidot thaimaalaiset maut markkinakojujen valikoimasta ja tutustu paikalliseen kulttuuriin vierailemalla Wat Arun -temppelillä, joka on kaupungin tunnetuin nähtävyys, sekä Suuressa palatsissa ja Wat Pho -temppelin kultaisella Lepäävällä Buddhalla.

  Seuraavana päivänä, heti aamiaisen jälkeen, sinut haetaan yksityiselle kaupunkikierrokselle, jonka aikana sinulle paljastetaan Bangkokin kiehtovia salaisuuksia. Lomasi kolmantena päivänä on aika suunnata Kanchanaburiin päiväretkelle. Kaupungissa vierailet kuuluisalla Kwai-joen sillalla ja sotamuseossa. Nautit paikan päällä myös tarjoukseen sisältyvän lounaan. Sinulla on vielä riittävästi aikaa tutustua sykkivään Bangkokiin, ennen suuntaamista Krabin unenomaisille hiekkarannoille.

  restaurant

  I Residence Sathorntai vastaava

  Hotelli Bangkok, Thaimaa

  Hotellisi Bangkokissa sijaitsee tyylikkäällä Sathornin liikealueella. Hotellissa on ravintola, 24-tuntinen vastaanotto ja maksuton Wi-Fi. Huoneesi on varustettu televisiolla, ilmastoinnilla, tallelokerolla sekä kylpyhuoneella, josta löydät suihkun ja hiustenkuivaajan.

  Lue lisää
 2. Päivä 5 - 8: Krabi

  Aamiaisen jälkeen on aika suunnata lentokentälle, josta sinut lennätetään Krabiin. Unenomainen Krabi ja sen houkuttelevat hiekkarannat kuuluvat Thaimaan suosituimpiin kohteisiin. Valkeiden hiekkarantojen, vehreiden kallioiden ja perinteisten pitkähäntäveneiden lisäksi tulet löytämään rannikkokaupungista paratiisin maan päällä. Mikä olisikaan parempaa ajanvietettä kuin uiminen, snorklaaminen tai sukeltaminen mitä kirkkaimmissa vesissä? Jos lomalla mukavuudenhaluisuus yllättää, loikoilu tuulessa hulmuavien palmupuiden alla tuore kookosvesi käsissäsi on vähintäänkin yhtä ihanaa!

  room

  Ao Nang Sunset Hoteltai vastaava

  Hotelli Ao Nang, Thaimaa

  Krabissa majoitut The Ao Nang Sunset Hotelissa, joka sijaitsee noin kilometrin päässä lähimmiltä hiekkarannoilta. Hotellin ravintolassa voit nauttia paikallisia ja kansainvälisiä aterioita samalla ihastellen kaunista näkymää turkoosille merelle. Hotellin ulkouima-altaassa sinulla on mahdollisuus virkistäytyä. Huoneet on varustettu perinteisillä puuhuonekaluilla, televisiolla, parvekkeella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 3. Päivä 9 - 11: Railay

  Päiväsi alkaa herkullisella aamiaisella, jonka jälkeen on aika hypätä Krabin satamasta pitkähäntäveneen kyytiin ja suunnata Railayn rannoille. Niemimaalle on mahdollista kulkea vain veneellä, sillä suuret ja näyttävät kalkkikivikalliot ovat estäneet pääsyn maateitse. Uskomattomista näkymistään tunnettu Railay salpaa henkesi välittömästi ainutlaatuisuudellaan ja trooppisuudellaan. Päiväsi Railayssa kuluvat ihanasti keskellä hohtavan vaaleita hiekkarantoja ja jyrkkien kallioiden ympäröimiä paratiisimaisia lahtia. Suosittelemme vierailua Phra Nang Beachillä, jonka vaikuttavat kalliot ja tippukiviluolat ovat näkemisen arvoisia.

  pool

  Railay Princess Resort & Spa****tai vastaava

  Hotelli Ao Nang, Thaimaa

  Neljän tähden hotellisi Raylayssa sijaitsee aivan rannan ja Phra Nangin luolan lähettyvillä. Hotellissa on ravintola ja kylpyläosasto, jossa voit lisämaksua vastaan varata rentouttavan hieronnan. Pulahda ulkouima-altaan virkistävään veteen ja istahda aurinkotuolille nauttimaan lämmöstä. Hotellin huoneet on varustettu parvekkeella, televisiolla, istuma-alueella ja kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 4. Päivä 12 & 13: Bangkokin kautta kotiin

  On aika hypätä taas pitkähäntäveneen kyytiin ja suunnata takaisin Krabiin. Palattuasi Bangkokiin, vietät pääkaupungissa vielä yhden yön ennen paluulentoasi takaisin koto-Suomeen. Majoitut samassa hotellissa kuin matkan ensimmäiset neljä yötä.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomarahat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
2–11 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tällä kiertomatkalla matkustat vain oman seurueesi kanssa. Kuitenkin Kanchanaburin retki järjestetään ryhmissä.

Kuljetukset

Kuljettajasi odottaa sinua lentokentän infopisteen lähettyvillä TravelBird-kyltin tai sinun nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Hotelleilta lähtevillä kuljetuksilla kuljettaja odottaa sinua hotellin aulassa. Kuljetukset ovat ryhmäkuljetuksia. Viimeisimmän tiedon kuljetuksista saat muiden matka-asiakirjojesi mukana.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Internet

Maksuton Wi-Fi ainakin hotellin julkisissa tiloissa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Thaimaan matkoilla. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta kohteeseen saapumisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään yksi tyhjä sivu.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Thaimaahan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.