• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Thaimaan suurkaupunkeja ja hiekkarantoja

 • Kiertomatkat
 • 13 tai 21 yötä
 • Thaimaa
hinta alkaen € 1.319,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde Thaimaan rantakiertomatkalle sisältäen 12 tai 20 yön majoitukset Bangkokissa, Krabilla ja Railayssa, aamiaiset, lennot, kuljetukset ja retkiä.

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi keskelle markkinakojuja, ilmassa leijailevaa mausteiden tuoksua ja kaduilla huristelevia tuk-tukeja. Ihastu Bangkokin kontrasteihin modernien ostoskeskusten ja vanhojen temppeleiden välissä, upota varpaasi rannikon valkeaan hiekkaan maisemanasi vain horisonttiin katoava turkoosi meri ja vedestä nousevat vehreät kalliolohkareet. Astu keskelle myyttisiä pyhäkköjä, ja näe kiertomatkan aikana ohikiitäviä maalaiskyliä sekä toinen toistaan lumoavampia nähtävyyksiä. Oletko valmis seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Bangkokiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yö lentokoneessa
 • 4+1 yön majoitus Hotel de Bangkokissa (Bangkok, 4+2 yön majoitus 20 yön matkalla)
 • 4 yön majoitus Ao Nang Sunset Hotelissa (Krabi, 7 yön majoitus 20 yön matkalla)
 • 3 yön majoitus Railay Princess Resort & Spassa**** (Railay, 7 yön majoitus 20 yön matkalla)
 • Aamiaiset
 • Englanniksi opastettu yksityinen kaupunkikierros Bangkokissa (12 yön matkalla)
 • Englanniksi opastettu retki Kanchanaburiin sisältäen lounaan paikallisessa ravintolassa (sekä 12 että 20 yön matkalla)
 • Englanniksi opastettu yksityinen kanaaliretki Bangkokissa (20 yön matkalla)
 • Englanniksi opastettu yksityinen vierailu Suuressa palatsissa ja Wat Pho -temppelissä (20 yön matkalla)
 • Englanniksi opastettu retki Phi Phi -saarille moottoriveneellä sisältäen lounaan paikallisessa ravintolassa (20 yön matkalla)
 • Englanniksi opastettu retki Hong Islandille pitkähäntäveneellä sisältäen kajakointia ja lounaan paikallisessa ravintolassa (20 yön matkalla)
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä
 • Meno-paluulennot Bangkok–Krabi (AirAsia, Nok Air tai Thai Smile)
 • Matka pitkähäntäveneellä Krabista Railayhin
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 4: Bangkok

Tervetuloa Thaimaan pääkaupunkiin, Bangkokiin! Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Loppupäivän voit käyttää lepäämiseen tai vilkkaan Bangkokin kiertelemiseen. Löydä aidot thaimaalaiset maut markkinakojujen valikoimasta ja tutustu paikalliseen kulttuuriin vier… Lue lisää

HOTEL de BANGKOK Ratchathewi Bangkok Thailand

Päivä 5 - 8: Krabi

Aamiaisen jälkeen on aika suunnata lentokentälle, josta sinut lennätetään Krabiin. Unenomainen Krabi ja sen houkuttelevat hiekkarannat kuuluvat Thaimaan suosituimpiin kohteisiin. Valkeiden hiekkarantojen, vehreiden kallioiden ja perinteisten pitkähäntäveneiden lisäksi tulet löytämään rannikkokau… Lue lisää

Ao Nang Sunset Hotel Krabi Ao Nang Province de Krabi Thaïlande

Päivä 9 - 11: Railay

Päiväsi alkaa herkullisella aamiaisella, jonka jälkeen on aika hypätä Krabin satamasta pitkähäntäveneen kyytiin ja suunnata Railayn rannoille. Niemimaalle on mahdollista kulkea vain veneellä, sillä suuret ja näyttävät kalkkikivikalliot ovat estäneet pääsyn maateitse. Uskomattomista näkymistään t… Lue lisää

Railay Princess Resort & Spa Ao Nang Krabi Thailand

Päivä 12 & 13: Bangkokin kautta kotiin

On aika hypätä taas pitkähäntäveneen kyytiin ja suunnata takaisin Krabiin. Palattuasi Bangkokiin, vietät pääkaupungissa vielä yhden yön ennen paluulentoasi takaisin koto-Suomeen. Majoitut samassa hotellissa kuin matkan ensimmäiset neljä yötä.

Lue lisää
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomarahat
 • Sisäänpääsymaksu kansallispuistoon
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 471,00 - € 1.085,00

Kiertomatkan henkilömäärä

Tällä kiertomatkalla matkustat vain oman seurueesi kanssa. Kuitenkin Kanchanaburin retki järjestetään ryhmissä.

Kuljetukset

Kuljettajasi odottaa sinua lentokentän infopisteen lähettyvillä TravelBird-kyltin tai sinun nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Hotelleilta lähtevillä kuljetuksilla kuljettaja odottaa sinua hotellin aulassa. Kuljetukset ovat ryhmäkuljetuksia. Viimeisimmän tiedon kuljetuksista saat muiden matka-asiakirjojesi mukana.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Internet

Maksuton Wi-Fi ainakin hotellin julkisissa tiloissa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Thaimaan matkoilla. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta kohteeseen saapumisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään yksi tyhjä sivu.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Thaimaahan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Phi Phi Le -saari ja Maya Bay

Huomioithan, että 20 yön kiertomatkaan sisältyvä Phi Phi -saarten kiertomatka moottoriveneellä ei sisällä pysähdystä The Beach -elokuvan kuvauspaikkana tunnetussa Maya Bayssa, sillä se on suljettu yleisöltä toistaiseksi luonnon moninaisuuden säilyttämiseksi. Hallitus on päättänyt rajoittaa matkailijoiden pääsyä alueelle, jotta sitä ympäröivät koralliriutat saavat aikaa elpyä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen