• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Suurkaupungin sykettä ja hiekkarantoja

Kiertomatkat 13 tai 14 yötä Thaimaa

per henkilö alkaen € 1.199,00
perustuen 2 henkilöön

Paratiisimaisia rantoja ja suurkaupungin sykettä Thaimaassa! Tarjoukseen sisältyy 12 yön majoitukset Bangkokissa, Krabilla ja Railayssa, aamiaiset, lennot Helsingistä, käsimatkatavara, kaikki kuljetukset ja retkiä.

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi keskelle markkinakojuja, ilmassa leijailevaa mausteiden tuoksua ja kaduilla huristelevia tuk-tukeja. Ihastu Bangkokin kontrasteihin modernien ostoskeskusten ja vanhojen temppeleiden välissä, upota varpaasi rannikon valkeaan hiekkaan maisemanasi vain horisonttiin katoava turkoosi meri ja vedestä nousevat vehreät kalliolohkareet. Astu keskelle myyttisiä pyhäkköjä, ja näe kiertomatkan aikana ohikiitäviä maalaiskyliä sekä toinen toistaan lumoavampia nähtävyyksiä. Oletko valmis seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Bangkok
 • 1 yö lentokoneessa
 • 4+1 yön majoitus I Residence Sathorn Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Bangkok)
 • 4 yön majoitus Ao Nang Sunset Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Krabi)
 • 3 yön majoitus Railay Princess Resort & Spassa**** tai vastaavassa hotellissa (Railay)
 • Aamiaiset
 • Lounas paikallisessa ravintolassa (päivä 3)
 • Englanniksi opastettu yksityinen kaupunkikierros Bangkokissa
 • Englanniksi opastettu retki Kanchanaburiin
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä
 • Meno-paluulennot Bangkok–Krabi (AirAsia, Nok Air tai Thai Smile)
 • Matka pitkähäntäveneellä Krabista Railayhin
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Bangkok: Damnoen Saduakin kelluvat markkinat
 • Krabi: moottoriveneellä Ko Phi Phille
 • Krabi: kajakkiretki Ao Thalaneen + lounas
 1. Päivä 1 - 4: Bangkok

  Tervetuloa Thaimaan pääkaupunkiin, Bangkokiin! Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Loppupäivän voit käyttää lepäämiseen tai vilkkaan Bangkokin kiertelemiseen. Löydä aidot thaimaalaiset maut markkinakojujen valikoimasta ja tutustu paikalliseen kulttuuriin vierailemalla Wat Arun -temppelillä, joka on kaupungin tunnetuin nähtävyys, sekä Suuressa palatsissa ja Wat Pho -temppelin kultaisella Lepäävällä Buddhalla.

  Seuraavana päivänä, heti aamiaisen jälkeen, sinut haetaan yksityiselle kaupunkikierrokselle, jonka aikana sinulle paljastetaan Bangkokin kiehtovia salaisuuksia. Lomasi kolmantena päivänä on aika suunnata Kanchanaburiin päiväretkelle. Kaupungissa vierailet kuuluisalla Kwai-joen sillalla ja sotamuseossa. Nautit paikan päällä myös tarjoukseen sisältyvän lounaan. Sinulla on vielä riittävästi aikaa tutustua sykkivään Bangkokiin, ennen suuntaamista Krabin unenomaisille hiekkarannoille.

  restaurant

  I Residence Sathorntai vastaava

  Hotelli Bangkok, Thaimaa

  Hotellisi Bangkokissa sijaitsee tyylikkäällä Sathornin liikealueella. Hotellissa on ravintola, 24-tuntinen vastaanotto ja maksuton Wi-Fi. Huoneesi on varustettu televisiolla, ilmastoinnilla, tallelokerolla sekä kylpyhuoneella, josta löydät suihkun ja hiustenkuivaajan.

  Lue lisää
 2. Päivä 5 - 8: Krabi

  Aamiaisen jälkeen on aika suunnata lentokentälle, josta sinut lennätetään Krabiin. Unenomainen Krabi ja sen houkuttelevat hiekkarannat kuuluvat Thaimaan suosituimpiin kohteisiin. Valkeiden hiekkarantojen, vehreiden kallioiden ja perinteisten pitkähäntäveneiden lisäksi tulet löytämään rannikkokaupungista paratiisin maan päällä. Mikä olisikaan parempaa ajanvietettä kuin uiminen, snorklaaminen tai sukeltaminen mitä kirkkaimmissa vesissä? Jos lomalla mukavuudenhaluisuus yllättää, loikoilu tuulessa hulmuavien palmupuiden alla tuore kookosvesi käsissäsi on vähintäänkin yhtä ihanaa!

  room

  Ao Nang Sunset Hoteltai vastaava

  Hotelli Ao Nang, Thaimaa

  Krabissa majoitut The Ao Nang Sunset Hotelissa, joka sijaitsee noin kilometrin päässä lähimmiltä hiekkarannoilta. Hotellin ravintolassa voit nauttia paikallisia ja kansainvälisiä aterioita samalla ihastellen kaunista näkymää turkoosille merelle. Hotellin ulkouima-altaassa sinulla on mahdollisuus virkistäytyä. Huoneet on varustettu perinteisillä puuhuonekaluilla, televisiolla, parvekkeella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 3. Päivä 9 - 11: Railay

  Päiväsi alkaa herkullisella aamiaisella, jonka jälkeen on aika hypätä Krabin satamasta pitkähäntäveneen kyytiin ja suunnata Railayn rannoille. Niemimaalle on mahdollista kulkea vain veneellä, sillä suuret ja näyttävät kalkkikivikalliot ovat estäneet pääsyn maateitse. Uskomattomista näkymistään tunnettu Railay salpaa henkesi välittömästi ainutlaatuisuudellaan ja trooppisuudellaan. Päiväsi Railayssa kuluvat ihanasti keskellä hohtavan vaaleita hiekkarantoja ja jyrkkien kallioiden ympäröimiä paratiisimaisia lahtia. Suosittelemme vierailua Phra Nang Beachillä, jonka vaikuttavat kalliot ja tippukiviluolat ovat näkemisen arvoisia.

  pool

  Railay Princess Resort & Spa****tai vastaava

  Hotelli Ao Nang, Thaimaa

  Neljän tähden hotellisi Raylayssa sijaitsee aivan rannan ja Phra Nangin luolan lähettyvillä. Hotellissa on ravintola ja kylpyläosasto, jossa voit lisämaksua vastaan varata rentouttavan hieronnan. Pulahda ulkouima-altaan virkistävään veteen ja istahda aurinkotuolille nauttimaan lämmöstä. Hotellin huoneet on varustettu parvekkeella, televisiolla, istuma-alueella ja kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 4. Päivä 12 & 13: Bangkokin kautta kotiin

  On aika hypätä taas pitkähäntäveneen kyytiin ja suunnata takaisin Krabiin. Palattuasi Bangkokiin, vietät pääkaupungissa vielä yhden yön ennen paluulentoasi takaisin koto-Suomeen. Majoitut samassa hotellissa kuin matkan ensimmäiset neljä yötä.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomarahat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tällä kiertomatkalla matkustat vain oman seurueesi kanssa. Kuitenkin Kanchanaburin retki järjestetään ryhmissä.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2–11-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Kuljetukset

Kuljettajasi odottaa sinua lentokentän infopisteen lähettyvillä TravelBird-kyltin tai sinun nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Hotelleilta lähtevillä kuljetuksilla kuljettaja odottaa sinua hotellin aulassa. Kuljetukset ovat ryhmäkuljetuksia. Viimeisimmän tiedon kuljetuksista saat muiden matka-asiakirjojesi mukana.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Internet

Maksuton Wi-Fi ainakin hotellin julkisissa tiloissa

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Thaimaahan. Ajankohtaisimman tiedon viisumista löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Thaimaahan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Bangkokiin kestää noin 10 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Matkavakuutus

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Henkilötiedoista

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä