• Sisältää majoituksen

Tallinna ihastuttaa ympäri vuoden

 • Viikonloppumatkat
 • 1 tai 2 yötä
 • Tallinna
22 arvostelua
hinta alkaen € 39,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 71 kertaa

Neljän tähden kaupunkiloma. Sisältää 1 tai 2 yötä PK Ilmarine Hotelissa****, aamiaiset, pääsyn hotellin kuntosalille ja tervetuliaisjuoman.

Tere tulemast Tallinna – lausahdus, jota yksikään suomalainen ei kyllästy kuulemaan. Eteläisen naapurimme Viron pääkaupunki houkuttelee kerta toisensa jälkeen takaisin nauttimaan hansakaupungin tunnelmasta ja kotimaata edullisemmista hinnoista. Juuri nämä seikat tekevätkin Tallinnasta täydellisen kohteen niin kulttuurinnälkäisille kuin shoppailusta haaveilevillekin. Helppo tavoitettavuus ei sekään ainakaan vähennä kaupungin viehätysvoimaa; lyhyt laivamatka ja olet jo ihanassa Tallinnassa!

Tarjous sisältää
 • 1 tai 2 yön majoitus PK Ilmarine Hotelissa****
 • Aamiaiset
 • Vapaa pääsy hotellin kuntosalille
 • Tervetuliaisjuoma
Tallinna

Suomalaisten ikisuosikki Tallinna on hyvä valinta matkakohteeksi mihin vuodenaikaan tahansa. Suomen ja Viron pääkaupungit erottaa maantieteellisesti toisistaan ainoastaan Suomenlahti, mutta Tallinnaan saapuessa tuntuu kuin olisi matkustanut kauemmaksikin. Keskiaikaisessa vanhassakaupungissa kierrellessä olet kuin suuressa ulkoilmamuseossa, jossa kenkäsi kopisevat vasten mukulakivikatuja ja näköaistisi täyttää suloisin sävyin väritetyt kivitalot. Tee ostoksia tunnetuissa ketjuliikkeissä tai kivijalkamyymälöissä, nautiskele idyllisissä kahviloissa ja ravintoloissa sekä täytä kamerasi muisti kuvilla, joista jokainen taatusti ansaitsisi paikan matka-albumissa.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

PK Ilmarine Hotel****

 • Hotelli
 • Tallinna, Viro
Ilmarine Hotel Tallinn

Neljän tähden PK Ilmarine Hotel tarjoaa laatua Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Poikkea hotellin kuntosalilla tai Wiegand-ravintolassa lisäenergiaa kaivatessasi. Kaupungilta takaisin palatessasi voit nauttia drinkistä hotellin baarissa. Henkilökunta palvelee vastaanotossa ympäri vuorokauden.

 • +7
Lue lisää
PK Ilmarine Room Tallinn

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Silmää miellyttävät sisustuselementit ja värit takaavat mukavan majoittumisen koko lomasi ajan. Huoneen varusteluun kuuluu hyvät yöunet tarjoavat vuoteet, istuma-alue, ilmastointi sekä kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja hygieniatuotteilla. Huoneessa on maksuton Wi-Fi.

TravelBird suosittelee

Tallinna on kaupunki, jossa uusi ja vanha kietoutuvat mielenkiintoisesti yhteen. Siksi kaupungissa riittääkin paljon kiinnostavaa nähtävää ja tehtävää. Tässä muutama vinkki, jotka mahtuvat helposti lyhyemmänkin loman aikatauluun!

 • Telliskivi Loomelinnakin vanha tehdasalue: Haluatko nähdä, kuinka viihtyisä ja ainutlaatuinen ympäristö voidaan luoda vanhaan punatiiliseen tehdaskortteliin? Suuntaa Telliskiven alueelle, joka sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä vanhastakaupungista, Kalamajan kaupunginosassa. Vanhat tehdasrakennukset ovat saaneet uuden käyttötarkoituksen Telliskivi Loomelinnakin muodossa, jossa pääset viettämään aikaa tutustuen sisustusliikkeisiin, gallerioihin, kahviloihin ja ravintoloihin sekä ennen kaikkea nautiskellen alueen ainutlaatuisesta ilmapiiristä ja arkkitehtuurista. Pysähdy herkuttelemaan vaikkapa paikallisten suosimaan F-hoone-ravintolaan, jonka ruokalista ei ole pitkä, mutta valikoima on silti monipuolinen ja annosten makuyhdistelmät on valittu huolella. Ja suomalaiseen hintatasoon tottunut ilahtuu laskun loppusummasta!
 • Eesti Meremuuseum -merimuseo: Kalamajan alueella vieraillessasi haluat tietenkin ihastella alueen kauniita puutaloja ja piipahtaa Telliskivi Loomelinnakin vanhalle tehdasalueelle, mutta kannattaa varata muutama tunti myös tälle mielenkiintoiselle museolle. Voit vierailla Paksu Margareeta -tykkitornissa ja ihailla laajaa kokoelmaa laivojen pienoismalleja sekä tutustua Lennusadam-lentosataman näyttelyyn, joka on koottu vanhaan vesilentokonehalliin. Löydät näyttelystä muun muassa vuodelta 1937 peräisin olevan sukellusveneen ja keskiaikaisen laivan hylyn. Ulkoalueella komeilee muun muassa 1900-luvun alun jäänmurtaja ja muita museolaivoja. Kiinnostavaa nähtävää riittää jokaiselle!
 • Pirita: Jos olet jo kolunnut Kalamajan ja vanhankaupungin ja kaipaat vaihtelua, suuntaa kohti Piritan kaupunginosaa. Piritassa sijaitsee Tallinnan suosituin ranta, jota pitkin voit kävellä ja ihailla merimaisemaa – tosin kesäaikaan rannalla kävely saattaa olla haastavaa, sillä hyvällä säällä se vetää puoleensa valtavia määriä auringonpalvojia. Piritassa kannattaa myös käydä katsomassa Piritan birgittalaisluostarin raunioita. Luostarin kirkko vihittiin käyttöön 1436, mutta luostari ehti toimia vain hieman yli sata vuotta, kunnes Iivana Julman joukot vuonna 1557 hyökkäsivät luostariin, ryöväsivät sen rikkaudet ja lopulta polttivat luostarin mennessään. Aikoinaan alueen suurin katolinen luostari ei enää palautunut, vaan sen toiminta loppui pysyvästi.
Valitse saapumispäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot ja muut kuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Yhteistyökumppanin ehdot

TravelBird toimii matkatoimistona yhteistyökumppanille PK Ilmarine Hotel Tallinn. Olet suorassa sopimuksessa yhteistyökumppanin PK Ilmarine Hotel Tallinn kanssa. TravelBirdin varausehtoja (B) ja matkustusehtoja sovelletaan tähän tarjoukseen. Kokonaissumma palautetaan, jos varaus on peruutettu ennen 2 päivää ennen matkustuspäivää. Summaa ei palauteta jos peruutus on tehty tämän ajan jälkeen.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Rahayksikkö

Virossa käytetään valuuttana euroa. Suuremmissa liikkeissä, useimmissa ravintoloissa sekä ruokakaupoissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00–3,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,80–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Lippu linja-autoon noin 1,00–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri 0,45–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,30–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Tallinnan väkiluku on noin 407 900.

Virossa puhutaan viron kieltä, mutta maassa pärjää myös englannilla. Osa virolaisista puhuu myös suomea.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Linda Linen terminaali 500 m
Pyhän Olavin kirkko 550 m
Tallinnan vanhakaupunki 1 km
Kalamaja 1,1 km
Viru Keskus 1,2 km
Raatihuoneentori 1 km

Liikkuminen kohteessa

Tallinnassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kompaktin kokonsa ansiosta pääset liikkumaan kaupungissa kätevästi myös jalan. Tallinnassa on raitiovaunuja, linja-autoja sekä johdinautoja. Kulkuneuvosta ostettu kertalippu maksaa noin 2,00 €. Voit myös ostaa 1–30 vuorokautta voimassa olevan matkakortin, jonka avulla pääset helposti liikkumaan rajoittamattoman määrän Tallinnan julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. Yhden vuorokauden kortti maksaa noin 3,00 € ja viiden vuorokauden kortti maksaa noin 6,00 €. Kortin voit ostaa R-Kioskeista, postitoimistoista tai Tallinnan kaupungin neuvonnasta 2,00 € panttia vastaan.

Sijainti

PK Ilmarine Hotel**** sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat myös lauttaterminaali, rautatieasema ja kaupungin liike-, viihde- ja ostosalueet.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen