Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ihanaa lomailua Gardajärvellä

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Garda
hinta alkaen € 719,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitus Hotel Marco Polossa puolihoidolla, vierailu viinimuseossa maisteluineen sekä lennot Helsingistä ja käsimatkatavara.

Gardajärven unenomainen maailma avautuu kaikille paikalle saapuville loman ensimmäisistä hetkistä alkaen. Alueen ihastuttavat kylät luovat lomastasi taideteoksen, jota ulkopuoliset eivät tule koskaan ymmärtämään täysin. Pohjois-Italiassa kohtaat monia voimakkaita nautinnonhetkiä: rentoudu hotellin uima-altaalla, tallustele mukulakivikaduilla, seilaa järvellä pienen veneen kyydissä ja maistele paikallisia viinejä eteläisen auringon lämmittäessä kasvojasi. Lähde reissuun rakkaasi, kavereidesi tai perheesi kanssa – Gardajärvi hurmaa joka tapauksessa.

Tarjous sisältää
 • 7 yön majoitus Hotel Marco Polossa
 • Puolihoito (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Meno-paluulennot Helsinki–Milano Malpensa
 • Käsimatkatavara
 • Vierailu viinimuseossa
 • Pysäköinti saatavuuden mukaan
Gardajärvi

Gardajärven rannoilta löytyvä kulttuurien rikkaus on vähintäänkin yhtä suurenmoista kuin niiden keskellä aaltoileva järvi. Ihastele Italian kauneinta luontoa ravintolan terassilta, kulje pitkin ahtaita kujia ja suuntaa katseesi vastarannalla kohoaviin vuoriin. San Vigilion poukamassa sijaitsevalta hotelliltasi on myös kätevä lähteä ympäröiviin maisemiin vuokra-auton ratissa: esimerkiksi valloittava Verona sijaitsee vain 45 minuutin ajomatkan päässä. Suosittelemme vuokra-auton varaamista, sillä liikkuminen alueella on tällöin entistä vaivattomampaa. Ajaessasi läpi upeiden maisemien, elämykset tuntuvat entistä suuremmilta. Voit vuokrata auton paikan päällä. Mikäli vuokraat auton jo lentokentällä, pääset ajamaan hotellillesi, eikä aikaa tarvitse kuluttaa linja-autossa. Seikkailu Pohjois-Italiassa odottaa!

Huhtikuu–toukokuu +12...17 °C
Kesäkuu–elokuu +21...24 °C
Syyskuu–lokakuu +14...20°C

Hotel Marco Polo

 • Hotelli
 • Garda, Italia
Swimmingpool

Kotoisa hotellisi sijaitsee kukkulalla Gardajärven itäisellä rannalla. Aamujasi piristävät kuvankauniiden maisemien lisäksi maukkaat aamupalat, ja iltaisin pääset nauttimaan kolmen ruokalajin päivällistä. Hotellilla on oma puutarha, pizzeria sekä kaksi ulkouima-allasta aurinkotuoleineen ja -varjoineen.

 • +5
Lue lisää
Dobbeltværelse

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kahden hengen huoneet on varustettu televisiolla ja huoneesta riippuen terassilla tai parvekkeella. Huoneeseen mahtuu kaksi henkilöä.

3-personers værelse

Kolmen hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kolmen hengen huoneet on varustettu televisiolla ja huoneesta riippuen terassilla tai parvekkeella. Huoneeseen mahtuu kaksi aikuista ja yksi 0–17-vuotias lapsi.

Neljän hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat neljän hengen huoneet on varustettu televisiolla ja huoneesta riippuen terassilla tai parvekkeella. Huoneeseen mahtuu kaksi aikuista ja kaksi 0–17-vuotiasta lasta.

TravelBird suosittelee

 • Vuokra-autolla matka sujuu vaivattomasti ja ihanasti. Noin 30 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsee Malcesinen kunta, jonka keskustassa kohoaa kaunis Scaligeron linna. Täällä voit myös nousta köysirataa pitkin Monte Baldon vuorelle.
 • Gardajärven toisella puolella, Tremosinessa, sijaitsee maailman kauneimmaksi kutsuttu tie, Strada della Forra. Mutkitteleva tie tarjoaa äärimmäisen upeita maisemia, mutta sen ajaminen on haastavaa. Ajathan siis varovasti!
 • Noin 40 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsee Sirmionen kunta, jonka upea sijainti kapealla niemellä tarjoaa kauniita maisemia. Sirmionessa pääset historian pyörteisiin, sillä siellä sijaitsee roomalainen kartano, joka on rakennettu jo ajanlaskun alussa.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä hotelille

Milano Malpensan lentoasemalta on noin 200 kilometrin matka hotelliisi. Matka kestää autolla liikenteestä riippuen noin reilu kaksi tuntia, kun taas julkisilla kulkuneuvoilla kokonaismatka-aika on noin kolme tuntia. Julkisilla matkustaessasi nouse Malpensa Aeroporton asemalta Milano Centrale -rautatieasemalle matkustavaan junaan. Milanoon saavuttuasi jatkat matkaasi niin ikään junalla Peschiera Del Gardan asemalle, josta jatkat Peschiera Fs -pysäkiltä linja-autolla 164 Gardaan, ja sieltä taas Hotel Marco Polon pysäkille linja-autolla 484.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle

Huonekapasiteetti

Enintään ja vähintään 2 henkilöä kahden hengen huoneessa.
Enintään 2 aikuista ja 1 lapsi (0–17 vuotta) kolmen hengen huoneessa.
Enintään 2 aikuista ja 2 lasta (0–17 vuotta) neljän hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan.
2–5-vuotiaat majoittuvat maksutta, mutta maksavat lennoista normaalisti.
6–10-vuotiaat saavat majoituksesta 50 % alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti.
11–17-vuotiaat saavat majoituksesta 30 % alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Ruokailu

Hotellissa on ravintola ja baari

Rahayksikkö

Italiassa käytetään euroja. Käteinen on yleisin maksuväline, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä. Käteistä kannattaa kuitenkin olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Gardajärven hintataso

Italian hintataso on yleisesti Suomea edullisempi, mutta Gardajärven alueen suuren suosion vuoksi hintataso on melkein sama kuin Suomessa. Kuitenkin merkkituotteet, laukut sekä kengät ovat edullisempia kuin Suomessa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,30 €
Linja-autolippu noin 1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien ympäristössä hintataso saattaa olla korkeampi.

Tietoa kohteesta

Hotellisi sijaitsee Cornossa, joka on pieni kylä Gardajärven rannalla.

Italian virallinen kieli on italia, mutta englannilla pärjää turistialueilla. Huomioithan kuitenkin, että kaikki paikalliset eivät osaa englantia.

Etäisyydet hotellisi lähialueen kohteisiin:

Gardan kylä ja lukuisat ravintolat 900 m
Lähin ranta 200 m
Malcesine 34 km
Sirmione 37 km
Verona 35 km
Milano Malpensan lentokenttä 196 km

Liikkuminen kohteessa

Auton vuokraaminen on mahdollista Gardajärven ympäristössä. Lähimpiä autovuokraamoita löytyy Gardan kylästä, joka sijaitsee noin 900 metrin päässä hotelliltasi. Hotellisi henkilökunta auttaa mielellään lähimmän autovuokraamon löytämisessä.

Gardan kylästä kulkee myös linja-auto Riva del Gardaan asti. Matkan varrella pystyy pysähtymään esimerkiksi Malcesinessa. Gardajärven ympärillä kulkee yhteensä 6 linja-autoreittiä.

Gardajärven ilmasto

Gardajärven ilmasto on leuto ympäri vuoden. Kesäsin lämpötila hipoo toisinaan jopa 30 celsiusastetta, mutta järveä ympäröivien vuorien vuoksi säässä saattaa ilmetä äkillisiä muutoksia. Ukkoskuurot ja sadekuurot ovat erittäin yleisiä. Myös illat saattavat olla viileitä. Pakkaa siis monipuolisesti.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Milanoon kestää noin 4 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Marco Polo sijaitsee Gardassa, noin 196 kilometrin päässä Malpensan lentokentältä. Autolla matka kestää reilu kaksi tuntia, kun taas julkisilla kulkuneuvoilla kokonaismatka-aika on noin kolme tuntia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen