Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Tunnelmallisia kaupunkipäiviä Vilnassa

 • Kaupunkilomat
 • Vilna
hinta alkaen € 479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Comfort Hotel LT Rock’n’Rollissa, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Vilnan välillä sekä matkatavarat.

Haaveiletko lomasta lyhyen lentomatkan päässä olevassa kaupungissa, jossa pääset silti tutustumaan kiehtovaan kulttuuriin sekä modernien ja historiallisten rakennusten sekoituksesta koostuvaan arkkitehtuuriin? Siinä tapauksessa Vilna on täydellinen valinta! UNESCOn maailmanperintökohteisiin listattu vanhakaupunki vetää sinut historian syövereihin, Užupiksen taiteilijakaupunginosa huokuu boheemia tunnelmaa ja kymmenet kirkot tarjoavat ihmeteltävää aisteille. Muista vielä hyvät shoppailumahdollisuudet sekä maukkaat paikalliset herkut, ja virheetön kaupunkiloma on kasassa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Vilna
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Comfort Hotel LT Rock’n’Rollissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Kaupunkikierros Vilnassa
Lisävaihtoehdot
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
Vilna, Liettua

Tervetuloa Baltian eteläiseen ihmeeseen, Liettuaan. Maan pääkaupungin, Vilnan, sydämessä sinua odottaa hurmaava vanhakaupunki, joka kuljettaa sinut entisaikoihin historiallisilla barokkirakennuksillaan. Näppärän kokonsa ansiosta kaupunki huokuu lämmintä tunnelmaa täyttäen samalla kuitenkin kaikki pääkaupungin vaatimukset. Vilnan odottaessa vielä suurinta turistiryntäystä, saat tutustua suloisten katujen antimiin ilman valtavaa tungosta. Ota aikasi kaupungin historian läpi kulkiessasi, kiinnostavissa museoissa vieraillessasi sekä paikallisella ruoalla herkutellessasi, ja koet Itä-Euroopan ykköskohteen parhaimmillaan.

Comfort Hotel LT Rock'n'Roll

 • Hotelli
 • Vilna, Liettua
lounge

Moderni hotelli majoittaa vieraansa rock-henkisessä ympäristössä, jossa sisustusta hallitsevat musiikin legendat. Hotellin henkilökunta palvelee 24-tuntisessa vastaanotossa, ja ravintolassa pääset herkuttelemaan aamusta iltaan. Vanhakaupunki sijaitsee vain kivenheiton päässä. Maksuttoman Wi–Fin ansiosta voit tutustua Vilnan tarjontaan hotellista käsin ennen kaupungille lähtemistä.

 • +-2
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Ilmastoitu, urbaaniin tyyliin sisustettu huone on varusteltu miellyttävällä vuoteella, televisiolla sekä työskentelypisteellä. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

Vilnassa lähes kaikki tärkeimmät kohteet ovat kävelymatkan etäisyydellä toisistaan, joten lyhyemmänkin loman aikana ehtii kerätä kokemuksia riittämiin.

 • Pariisin Montmartre Baltiassa? Näin voisi luonnehtia Vilnan taiteilijakorttelia, Užupista. Historian, kulttuurin ja taiteen sekoitus muodostaa kiehtovan kaupunginosan, jossa kannattaa käydä pyörähtämässä. Taitelijoiden suosima alue julistautui itsenäiseksi tasavallaksi vuonna 1997, ja sen itsenäisyyspäivää vietetään aprillipäivänä.
 • Kävele pitkin Katedraalinaukion ja Kaupungintalon aukion väliin jäävää katua, Pilies Gatvėa. Kurkistaessamme ajassa taaksepäin, katu johti aikoinaan suoraan kuninkaalliselle palatsille.
 • Yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista vanhoistakaupungeista kätkee uumeniinsa suloisia mukulakivikatuja, idyllisiä kahviloita ja lukuisia mahdollisuuksia tuliaisten ostamiselle. Löydät vanhastakaupungista myös esimerkiksi presidentin linnan, kansallismuseon ja Aamunkoiton portin kappelin.
 • Goottilainen Pyhä Annan kirkko on yksi Vilnan majesteetttisimmista kirkoista. Punatiilinen rakennus torneineen sulkee sisälleen koristeellisia yksityiskohtia monien muiden kaupungin kirkkojen tapaan.
 • Historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla KGB-museossa, joka on perustettu Neuvostoliiton sorrosta kärsineiden muistolle. Tutustu neuvostoaikaa avaavaan näyttelyyn sekä kellarissa sijaitsevaan eristysselliin.
Vapaavalintainen kaupunkikierros

Kiinnostaako opastettu kiertoajelu Vilnassa? Valitse siinä tapauksessa kaupunkikierros varausvaiheessa, ja pääset linja-auton kyydissä tutustumaan kaupunkiin englanninkielisen oppaan avustuksella. Lisäksi retkeen sisältyy vierailu meripihkamuseoon. Kierroksia tehdään joka päivä, ja sinut noudetaan noin klo 10.00 hotellilta. Kiertoajelu kestää kaksi tuntia ja maksaa 27,00 € per henkilö. Saat lipun hotellissa saapumisesi yhteydessä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset (valittavissa lisävaihtoehtona)
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00 - 22:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä hotellille

Vilnan lentokentältä on noin 4 kilometrin matka hotelliin, ja pääset sinne joko varausvaiheessa valitsemallasi lentokenttäkuljetuksella, taksilla tai linja-autolla. Jos päätät matkustaa linja-autolla, nouse lentoaseman läheisyydessä sijaitsevalta Oro uostas -pysäkiltä bussiin numero 1 ja jää pois Aguonų st. -pysäkillä reilun 15 minuutin jälkeen. Bussipysäkiltä on matkaa hotellille noin 200 metriä. Kokonaismatka-aika on liikenteestä riippuen 20 minuuttia.

Yksin matkustavan lisämaksu

109,00–280,00 € riippuen matkan ajankohdasta ja kestosta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–6-vuotias lapsi

Alennukset

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–2-vuotias majoittuu maksutta pinnasängyssä. 0–1-vuotias maksaa lennoista sylivauvan hinnan, 2-vuotias normaalisti.
3–6-vuotias majoittuu maksutta vanhempien kanssa samassa vuoteessa, mutta maksaa lennoista normaalisti.
Lisävuoteesta veloitetaan 25,00 € per yö.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Vilnaan kestää noin 1 tunnin ja 45 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Rahayksikkö

Liettuassa on vuodesta 2015 lähtien käytetty euroa. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri kaupunkia. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,50 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 24,00 € €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,60 €
Metro- tai linja-autolippu noin 1,00 €

Sijainti

Hotelli sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja 700 metrin päässä Vilnan rautatieasemasta. Lentoasema on vain 4 kilometrin etäisyydellä, ja pääset sinne joko varausvaiheessa valitsemallasi lentokenttäkuljetuksella, taksilla tai linja-autolla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen