Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Wienin ja Budapestin huumaa

Kiertomatkat 4 tai 6 yötä Itävalta, Unkari

per henkilö alkaen € 569,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe historiallisen Itävalta-Unkarin kaksi kruununjalokiveä saman matkan aikana. Tarjoukseen sisältyy lennot Helsingistä, 4 tai 6 yön majoitukset neljän tähden hotelleissa aamiaisineen, junamatka kaupunkien välillä sekä käsimatkatavara.

Lähde Itävallan keisarikunnan ja Unkarin kuningaskunnan välisen kaksoismonarkian jalanjäljille maiden häkellyttäviin pääkaupunkeihin, Wieniin ja Budapestiin. Aikoinaan timanttiset kaupungit olivat saman hallitsijan vallan alla, ja aika on jättänyt jälkeensä vaikuttavia nähtävyyksiä ja äärimmäisen kiehtovia tarinoita. Wienissä pääset maailman kulttuuriperintöjen pyörteisiin klassisen musiikin säestämänä, ja Budapestissä saat ihailla uskomatonta arkkitehtuuria. Kaksi kaupunkia ovat Keski-Euroopan ehdottomasti kauneimmat taideteokset. Miksi valita kahdesta hyvästä, jos voit saada molemmat?

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsinki–Wien
 • Paluulento Budapest–Helsinki
 • 2 tai 3 yön majoitus Wienissä (City Pension Wien****)
 • 2 tai 3 yön majoitus Budapestissä (Hotel Belvedere****)
 • Aamiaiset
 • Junalippu Wien (HBF)–Budapest (Keleti)
 • Vapaa pääsy Hotel Belvederen kylpylään
 • Pullo kuohuvaa sekä hedelmälautanen City Pension Wienissä
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset Wienin lentokentältä hotellille
 • Lentokenttäkuljetukset hotellilta Budapestin lentokentälle
Wien ja Budapest

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Musiikin kaupunki – Mozart ja Beethoven. Unien kaupunki – Sigmund Freud. Wien on lempinimensä ansainnut. Näe joenvierustan palatsit ilta-auringon laskiessa lämminsävyisen peittonsa satoja vuosia vanhojen rakennusten ylle. Maistele vedet kielelle herauttavaa sacherkakkua Hotel Sacherissa, kokeile selviydytkö lautasen levyisestä wiener schnitzelistä tai kokeile paikallista versiota gulashista, kunnes oletkin jo Unkarin Budapestissä maistamassa alkuperäistä versiota. Budapestissä jatkat muutenkin siitä, mihin Wienissä jäit. Tutustut Tonavan kuningattareen kiertelemällä sekä Budan että Pestin kaupunginosissa, vierailet kortteleissa, joissa yhdistyvät uusi ja vanha sekä ihailet maisemia Budan linnavuorelta.

 1. Päivä 1 & 2: Keisarillinen Wien (6 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

  Kävely Wienin kaupungissa tuntuu aikamatkalta menneisyyteen. Habsburgin monarkian ajan lukuisat rakennukset, kuten mykistävä Schönbrunnin linna, Ringstrassen upeat arkkitehtuurin taidonnäytteet sekä kaupungin lukuisat museot, takaavat että kävely kaupungin kuuluisien säveltäjien ja keisarinna Sissin jalanjäljissä on ikimuistoinen kokemus. Wienin kaupungissa on historian saatossa asunut enemmän klassisen musiikin säveltäjiä kuin missään muussa kaupungissa. Kuten wieniläisestä kahvista voi päätellä, kahvilakulttuuri on kaupungissa hyvissä voimissaan; kattokruunuja, marmoripöytiä, samettipenkkejä sekä tarjoilijat frakeissaan. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta tämä loma ei! Kun loma Wienissä lähestyy loppuaan, on aika ottaa juna kohti Budapestiä, jossa Keski-Euroopan pääkaupunkikierroksesi jatkuu.

  Hotel

  City Pension Wien****

  (28 arvostelua)
  Hotelli Wien, Itävalta

  Aivan Wienin keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli tarjoaa mitä mukavimmat puitteet lomailuun. Hotellilta on lyhyt kävelymatka lukuisille nähtävyyksille. Esimerkiksi Stephansplatz-aukio ja Stephansdom-katedraali sijaitsevat ihan muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Myös suositut ostoskadut ovat ihan lähettyvillä. Jos haluat matkustaa keskustan ulkopuolelle, voit vaivattomasti ottaa U1- tai U3-linjan metron, sillä metropysäkki sijaitsee vain 50 metrin päässä hotellista. Sen sijaan U4-linjan pysäkki sijaitsee 150 metrin päässä. Voit kartoittaa metrolinjojen reitit ja nähtävyydet hotellin maksuttoman Wi-Fin avulla.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 - 5: Satumainen Budapest (6 yön kiertomatkalla päivät 4–7)

  Jäätyäsi pois junasta, suuntaat seuraavaan majapaikkaasi. Kirjaimellisesti Tonavan ympärillä sijaitseva kaupunki tarjoaa kaksi toisistaan erottuvaa kaupunginosaa – Budan ja Pestin. Tonavan länsipuolella sijaitseva Budan kaupunginosa on rauhallisempi ja vuoristoisempi, kun taas itäpuolen Pest edustaa suurkaupungin sykettä ja tasaisempaa maastoa. Haluatpa nauttia kulttuurista, shoppailla tai vain rentoutua, Budapestissä voit tehdä kaikkea edellä mainittua. Maailmanlaajuisesti kylpyläkaupunkina tunnettu Budapest on kylpijän paratiisi – kaupungissa on enemmän kuumia lähteitä kuin missään muualla maailmassa. Valintasi mukaan joko kahden tai kolmen yön jälkeen, on aika suunnata Budapestin lentokentälle ja aloittaa paluumatka pähkäillen oliko Wien vai Budapest se mukavampi.

  Belvedere Budapest - Lobby

  Hotel Belvedere Budapest****

  (332 arvostelua)
  Hotelli Budapest, Unkari

  Kotoisa neljän tähden boutique-hotellisi sijaitsee Budan puolella, lyhyen kävelymatkan päässä Linnavuorelta ja Szell Kalmanilta. Läheiseltä Nyúl utcan raitiovaunypysäkiltä pääset siirtymään keskustaan vaivattomasti 15 minuutissa. Lähin metroasema sijaitsee 400 metrin päässä. Hotellin ravintolasta löydät joka päivä tarjoukseen sisältyvän aamiaisbuffetin, kun taas illalla pääset halutessasi maistelemaan tiloissa paikallisen à la carte -valikoiman anteja. Hotellilla on myös oma saunalla ja uima-altaalla varustettu kylpylä, missä pääset ottamaan rennosti matkapäivän päätteeksi.

  • +3
  Lue lisää
Juna Wienistä Budapestiin

Juna Wienistä Budapestiin lähtee Wienin päärautatieasemalta. Junia lähtee useasti päivässä ja matkan pituus on noin 2,5 tuntia. Pääset rautatieasemalle metron avulla noin 10 minuutissa. Nouse U1-linjan kyytiin Wien Stephansplatzilta, joka sijaitsee noin 130 metrin päässä hotellistasi. Jää pois noin viiden minuutin jälkeen Wien Hbf -asemalla, josta matkaa rautatieasemalle on noin 400 metriä.

Kun saavut Budapestin Keleti-asemalle, pääset siirtymään hotellillesi metrolla. Nouse M2-linjan kyytiin Budapest-Keleti Pályaudvarin asemalta, ja jää pois noin 11 minuutin jälkeen Budapest Széll Kálmán tér -asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 600 metriä.

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Liput ovat 2. luokan lippuja.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti vain kahdelle henkilölle

Lapsialennus

Hotelleilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Internet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille

Hyvinvointi

Hotel Belvederessä on oma saunalla ja altaalla varustettu kylpylä

Junamatka

Junalippu toimitetaan sinulle ennen lähtöäsi muiden matkadokumenttien kanssa. Muistathan tulostaa junalipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Junamatka kestää noin 2,5 tuntia.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.

Lento Helsingistä Wieniin kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Lento Budapestistä Helsinkiin kestää noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat lähetämme muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset

Sijainti

Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Stephansplatz-aukiolta ja Stephansdom-katedraalilta. Wienin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä. Autolla matka hotellille kestää noin 30 minuuttia.

Hotellisi sijaitsee Budan linnavuoren juurella. Lentokentältä hotellille on noin 24 kilometrin ajomatka.