Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Wienin ja Budapestin huumaa

 • Kiertomatkat
 • 6 yötä
 • Itävalta, Unkari
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe historiallisen Itävalta-Unkarin kaksi kruununjalokiveä saman matkan aikana. Tarjoukseen sisältyy lennot Helsingistä, 4 tai 6 yön majoitukset neljän tähden hotelleissa aamiaisineen, junamatka kaupunkien välillä sekä käsimatkatavara.

Lähde Itävallan keisarikunnan ja Unkarin kuningaskunnan välisen kaksoismonarkian jalanjäljille maiden häkellyttäviin pääkaupunkeihin, Wieniin ja Budapestiin. Aikoinaan timanttiset kaupungit olivat saman hallitsijan vallan alla, ja aika on jättänyt jälkeensä vaikuttavia nähtävyyksiä ja äärimmäisen kiehtovia tarinoita. Wienissä pääset maailman kulttuuriperintöjen pyörteisiin klassisen musiikin säestämänä, ja Budapestissä saat ihailla uskomatonta arkkitehtuuria. Kaksi kaupunkia ovat Keski-Euroopan ehdottomasti kauneimmat taideteokset. Miksi valita kahdesta hyvästä, jos voit saada molemmat?

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsinki–Wien
 • Paluulento Budapest–Helsinki
 • 2 tai 3 yön majoitus Wienissä (City Pension Wien****)
 • 2 tai 3 yön majoitus Budapestissä (Hotel Belvedere****)
 • Aamiaiset
 • Junalippu Wien (HBF)–Budapest (Keleti)
 • Vapaa pääsy Hotel Belvederen kylpylään
 • Pullo kuohuvaa sekä hedelmälautanen City Pension Wienissä
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset Wienin lentokentältä hotellille
 • Lentokenttäkuljetukset hotellilta Budapestin lentokentälle
Wien ja Budapest

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Musiikin kaupunki – Mozart ja Beethoven. Unien kaupunki – Sigmund Freud. Wien on lempinimensä ansainnut. Näe joenvierustan palatsit ilta-auringon laskiessa lämminsävyisen peittonsa satoja vuosia vanhojen rakennusten ylle. Maistele vedet kielelle herauttavaa sacherkakkua Hotel Sacherissa, kokeile selviydytkö lautasen levyisestä wiener schnitzelistä tai kokeile paikallista versiota gulashista, kunnes oletkin jo Unkarin Budapestissä maistamassa alkuperäistä versiota. Budapestissä jatkat muutenkin siitä, mihin Wienissä jäit. Tutustut Tonavan kuningattareen kiertelemällä sekä Budan että Pestin kaupunginosissa, vierailet kortteleissa, joissa yhdistyvät uusi ja vanha sekä ihailet maisemia Budan linnavuorelta.

Reitti

Päivä 1 & 2: Keisarillinen Wien (6 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

Kävely Wienin kaupungissa tuntuu aikamatkalta menneisyyteen. Habsburgin monarkian ajan lukuisat rakennukset, kuten mykistävä Schönbrunnin linna, Ringstrassen upeat arkkitehtuurin taidonnäytteet sekä kaupungin lukuisat museot, takaavat että kävely kaupungin kuuluisien säveltäjien ja keisarinna Si… Lue lisää

City Pension Wien****

Päivä 3 - 5: Satumainen Budapest (6 yön kiertomatkalla päivät 4–7)

Jäätyäsi pois junasta, suuntaat seuraavaan majapaikkaasi. Kirjaimellisesti Tonavan ympärillä sijaitseva kaupunki tarjoaa kaksi toisistaan erottuvaa kaupunginosaa – Budan ja Pestin. Tonavan länsipuolella sijaitseva Budan kaupunginosa on rauhallisempi ja vuoristoisempi, kun taas itäpuolen Pest edu… Lue lisää

Hotel Belvedere Budapest****
Juna Wienistä Budapestiin

Juna Wienistä Budapestiin lähtee Wienin päärautatieasemalta. Junia lähtee useasti päivässä ja matkan pituus on noin 2,5 tuntia. Pääset rautatieasemalle metron avulla noin 10 minuutissa. Nouse U1-linjan kyytiin Wien Stephansplatzilta, joka sijaitsee noin 130 metrin päässä hotellistasi. Jää pois noin viiden minuutin jälkeen Wien Hbf -asemalla, josta matkaa rautatieasemalle on noin 400 metriä.

Kun saavut Budapestin Keleti-asemalle, pääset siirtymään hotellillesi metrolla. Nouse M2-linjan kyytiin Budapest-Keleti Pályaudvarin asemalta, ja jää pois noin 11 minuutin jälkeen Budapest Széll Kálmán tér -asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 600 metriä.

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Liput ovat 2. luokan lippuja.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti vain kahdelle henkilölle

Lapsialennus

Hotelleilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Internet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille

Hyvinvointi

Hotel Belvederessä on oma saunalla ja altaalla varustettu kylpylä

Junamatka

Junalippu toimitetaan sinulle ennen lähtöäsi muiden matkadokumenttien kanssa. Muistathan tulostaa junalipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Junamatka kestää noin 2,5 tuntia.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.

Lento Helsingistä Wieniin kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Lento Budapestistä Helsinkiin kestää noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat lähetämme muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen