Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Pohjoismaista tunnelmaa Oslossa

 • Kaupunkilomat
 • Oslo
hinta alkaen € 359,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Maailman vihrein pääkaupunki odottaa! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 2 tai 3 yön majoituksen Anker Hotelissa aamiaisineen ja matkatavarat.

Tervetuloa Osloon – kaupunkiin, jossa uusi ja vanha kulkevat käsi kädessä ihastuttavalla tavalla. Norjan modernilla pääkaupungilla on takanaan yli tuhatvuotinen historia, ja se on matkansa aikana kulkenut useilla eri nimillä. Tämän päivän Oslossa pääset ihastelemaan menneisyyden nähtävyyksiä, joita ympäröivät suurkaupungin nykyaikaiset mahdollisuudet ja hulppeat rakennukset. Myös luonto on kaupungissa upeasti läsnä. Loma vehreyden, tyylikkään kaupunkielämän sekä kiehtovien museoiden äärellä on vain muutaman klikkauksen päässä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Oslo
 • 2 tai 3 yön majoitus Anker Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Tyylikäs Oslo

Norjan pääkaupunki ihastuttaa kiehtovalla kulttuuritarjonnallaan, monipuolisilla ostosmahdollisuuksillaan sekä upeilla luonnonmaisemillaan. Tiesitkö, että Oslo on Pohjolan pääkaupungeista vanhin? Tunnelmallinen merenrantakaupunki tarjoaa vierailijoilleen historiallisia nähtävyyksiä ja valtavasti mahdollisuuksia – tutustu Oslon laajaan museotarjontaan, tee ainutlaatuisia löytöjä suloisissa design-putiikeissa ja käy iltapäiväkahvilla jossain kaupungin useasta näköalakahvilasta. Upeita merimaisemia ihaillessa pienikin hetki on ikimuistoinen.

Oslo on täydellinen kohde lyhyelle kaupunkilomalle. Käy ihmettelemässä ainakin majesteettista kuninkaanlinnaa, joka kohoaa näyttävästi Karl Johans gaten länsipäässä. Kiehtova nähtävyys on myös Oslon oopperatalo, joka kuuluu kaupungin maamerkkien timantteihin. Eikä Oslossa vieraillessa tule tietenkään unohtaa kävelyretkeä Vigelandin puistossa. Kaupungin suurinta puistoa koristaa nimittäin yli 200 näyttävää veistosta.

Anker Hotel Oslo

 • Hotelli
 • Oslo, Norja
Hotel Anker

Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa, kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Trendikkäältä Grünerløkan alueelta löydät lukuisia ravintoloita ja miellyttäviä kahviloita, ja iltasella voit rentoutua drinkillä myös hotellin baarissa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Lue lisää
Hotel Anker Double Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät kahden hengen huoneet on varustettu parivuoteella, televisiolla sekä kylpyhuoneella. Huoneesta löydät myös maksuttoman Wi-Fin.

TravelBird suosittelee

 • Lähde nautiskelemaan Oslon länsipuolella sijaitsevalle Aker Bryggen alueelle. Vanhan telakan tilalle rakennettu viihdekeskus sulkee syvyyksiinsä ihastuttavia liikkeitä ja erinomaisia ravintoloita.
 • Käy tutustumassa Kikeristen-basaareihin, jotka sijaitsevat Oslon tuomiokirkon lähiympäristössä. Basaarit tarjoavat käsityöntekijöiden aarteita sekä ihastuttavia kahviloita.
 • Kulje läpi Kvadraturenin eli vanhankaupungin kauniita katuja. Vieraile myös Christiania Torv -aukiolla, jonka iltaisin täyttää satumainen tunnelma. Tiesitkö, että aukion laidalla sijaitsee Oslon vanhimmat talot?
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Ruoka ja juoma

Hotellissa on aamiaistarjoilu sekä baari

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Oslon lentokenttä sijaitsee noin 49 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä hotellille on matkustaa Oslon lentokenttäjunalla Oslon päärautatieasemalle, josta kävelymatkaa on hotellillesi noin kilometrin verran. Matka kestää yhteensä noin 40 minuuttia ja maksaa 10,00–20,00 €.

Rahayksikkö

Huomioithan, että Norjassa ei käytetä euroja, vaan maan rahayksikkö on Norjan kruunu. 1,00 € on noin 8,88 NOK. Pankkikortti on vaivattomin maksutapa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Hintataso

Norjan hintataso on yleisesti tunnettu yhtenä maailman korkeimpana. Tässä muutama esimerkki Norjan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 17,30 €
Ateria pikaruokaravintolassa noin 11,50 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 8,70 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 3,20 €
Vesipullo ruokakaupassa noin 2,40 €
Lippu linja-autoon noin 4,30 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 8,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Oslon väkiluku on noin 658 390.

Norjassa puhutaan norjaa, mutta englannilla pärjää kaupungissa hyvin.

Etäisyydet hotellilta lähialueen kohteisiin:

Oslon rautatieasema 1 km
Oslon kansallisteatteri 1,8 km
Oslon tuomiokirkko 1 km
Oslon lentokenttä 49 km

Liikuminen kohteessa

Oslon ydinkeskustan kohteet on tavoitettavissa vaivattomasti jalkaisin. Kaupungissa on kuitenkin myös kattava linja-auto-, raitiovaunu- sekä metroverkosto. Liput saa helpoiten ostettua lippuautomaateista ja kioskeista. Tarjolla on kertalippuja sekä päivälippuja. Päivälippu maksaa noin NOK 90,00 (noin 9,75 €). Huomioithan, että lippujen hinnat ovat korkeampia, jos ne ostetaan suoraan kulkuvälineestä. Mikäli ostat Oslo Passin, saat matkustaa maksutta. Oslo Pass kattaa maksuttoman liikkumisen lisäksi myös sisäänpääsyt 30 eri museoon sekä lukuisia alennuksia.

Keskilämpötilat

Tammikuu -4,3 °C
Helmikuu -3,9 °C
Maaliskuu +0,6 °C
Huhtikuu +4 ,4°C
Toukokuu +10,3 °C
Kesäkuu +15,0 °C
Heinäkuu +16,8 °C
Elokuu +15,4 °C
Syyskuu +11,1 °C
Lokakuu +5,8 °C
Marraskuu +0,5 °C
Joulukuu -2,9 °C

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Joulu

Huomioithan, että joulun aikana suurin osa liikkeistä ja ravintoloista on suljettu.

Sijainti

Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Junamatka lentokentältä Oslon keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Oslon rautatieasemalta kävelymatkaa hotellillesi on noin 850 metriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen