• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Pohjoismaista tunnelmaa ja tyylikkyyttä Oslossa

Kaupunkilomat 2 tai 3 yötä Oslo

per henkilö alkaen € 219,00
perustuen 2 henkilöön

Maailman vihrein pääkaupunki odottaa! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 2 tai 3 yön majoituksen Anker Hotelissa aamiaisineen ja matkatavarat.

Tervetuloa Osloon – kaupunkiin, jossa uusi ja vanha kulkevat käsi kädessä ihastuttavalla tavalla. Norjan modernilla pääkaupungilla on takanaan yli tuhatvuotinen historia, ja se on matkansa aikana kulkenut useilla eri nimillä. Tämän päivän Oslossa pääset ihastelemaan menneisyyden nähtävyyksiä, joita ympäröivät suurkaupungin nykyaikaiset mahdollisuudet ja hulppeat rakennukset. Myös luonto on kaupungissa upeasti läsnä. Loma vehreyden, tyylikkään kaupunkielämän sekä kiehtovien museoiden äärellä on vain muutaman klikkauksen päässä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Oslo
 • 2 tai 3 yön majoitus Anker Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Tyylikäs Oslo

Norjan pääkaupunki ihastuttaa kiehtovalla kulttuuritarjonnallaan, monipuolisilla ostosmahdollisuuksillaan sekä upeilla luonnonmaisemillaan. Tiesitkö, että Oslo on Pohjolan pääkaupungeista vanhin? Tunnelmallinen merenrantakaupunki tarjoaa vierailijoilleen historiallisia nähtävyyksiä ja valtavasti mahdollisuuksia – tutustu Oslon laajaan museotarjontaan, tee ainutlaatuisia löytöjä suloisissa design-putiikeissa ja käy iltapäiväkahvilla jossain kaupungin useasta näköalakahvilasta. Upeita merimaisemia ihaillessa pienikin hetki on ikimuistoinen.

Oslo on täydellinen kohde lyhyelle kaupunkilomalle. Käy ihmettelemässä ainakin majesteettista kuninkaanlinnaa, joka kohoaa näyttävästi Karl Johans gaten länsipäässä. Kiehtova nähtävyys on myös Oslon oopperatalo, joka kuuluu kaupungin maamerkkien timantteihin. Eikä Oslossa vieraillessa tule tietenkään unohtaa kävelyretkeä Vigelandin puistossa. Kaupungin suurinta puistoa koristaa nimittäin yli 200 näyttävää veistosta.

Anker Hotel Oslo

(325 arvostelua)
Hotelli Oslo, Norja
Hotel Anker

Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa, kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Trendikkäältä Grünerløkan alueelta löydät lukuisia ravintoloita ja miellyttäviä kahviloita, ja iltasella voit rentoutua drinkillä myös hotellin baarissa.

 • +2
Lue lisää
Hotel Anker Double Room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät kahden hengen huoneet on varustettu parivuoteella, televisiolla sekä kylpyhuoneella. Huoneesta löydät myös maksuttoman Wi-Fin.

TravelBird suosittelee

 • Lähde nautiskelemaan Oslon länsipuolella sijaitsevalle Aker Bryggen alueelle. Vanhan telakan tilalle rakennettu viihdekeskus sulkee syvyyksiinsä ihastuttavia liikkeitä ja erinomaisia ravintoloita.
 • Käy tutustumassa Kikeristen-basaareihin, jotka sijaitsevat Oslon tuomiokirkon lähiympäristössä. Basaarit tarjoavat käsityöntekijöiden aarteita sekä ihastuttavia kahviloita.
 • Kulje läpi Kvadraturenin eli vanhankaupungin kauniita katuja. Vieraile myös Christiania Torv -aukiolla, jonka iltaisin täyttää satumainen tunnelma. Tiesitkö, että aukion laidalla sijaitsee Oslon vanhimmat talot?
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Ruoka ja juoma

Hotellissa on aamiaistarjoilu sekä baari

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Helsingistä Osloon kestää noin 1,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Junamatka lentokentältä Oslon keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Oslon rautatieasemalta kävelymatkaa hotellillesi on noin 850 metriä.