Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Dubrovnik – lomakohteiden kuningatar

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Dubrovnik
hinta alkaen € 789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Aurinkoa ja lämpöä Kroatian helmessä! Tarjous sisältää 7 tai 14 yön majoituksen Hotel VISissä, lennot Dubrovnikiin, aamiaiset, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavaran.

Kroatian eteläinen timantti, historiaa ja ainutlaatuista tunnelmaa hehkuva Dubrovnik, on maan ehdottomasti suosituin matkakohde. Kaupungin saloista löydät niin upeita rantoja kuin myös vaikuttavia nähtävyyksiä. Nauti täysin rinnoin miellyttävässä ympäristössä, jota ihanasti lämmittävät auringon kultaisimmat säteet ja paikallisten ystävällisyys. Terrakotanpunaiset tiilikatot, valkoiset ulkoseinät ja turkoosina loistava Adrianmeri tarjoaa taianomaiset vastakohdat, jotka hivelevät silmiä ihastuttavalla tavalla. Elämykset, täältä tullaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubrovnikiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7 tai 14 yön majoitus Hotel VISissä
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Skootterin vuokraus päiväksi
Dubrovnik

Balkanin kaunein kaupunki on kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa, upeita rantoja sekä kulttuurin pyörteitä. Dubrovnikin merkittävin nähtävyys on sen historiallinen Grad-vanhakaupunki, jota ympäröivän muurin ensimmäiset osat ovat valmistuneet jo 1300-luvulla. UNESCOn suojelema kohde kätkee syvyyksiinsä näyttäviä palatseja, tunnelmallisia kävelykatuja sekä satumaisia aukioita. Täällä tunnet siirtyneesi ajassa taaksepäin. Kävele pitkin Placaa ja ihaile fransiskaaniluostarin tornia, tutustu suloisiin putiikkeihin sekä nauti ihana illallinen auringon laskiessa hämärtyvään horisonttiin. Täällä elämä on totta totisesti nautinnollista.

Majoituksesi sijaitsee Lapadin niemimaalla, joka sijaitsee noin 15 minuutin linja-automatkan päässä Dubrovnikin historiallisesta keskuksesta. Linja-auto vie matkailijat suoraan Pile-portille, josta vanhaankaupunkiin pääsee tutustumaan vaivattomimmin. Lapad on tunnettu lomakohde etenkin perheiden keskuudessa, ja sen aluetta värittävät kauniit kivirannat sekä vihreä luonto.

Hotel Vis

 • Hotelli
 • Dubrovnik, Kroatia
Hotel Vis

Budjettilomailua parhaimmillaan! Majoituksesi sijaitsee hyvällä paikalla, vain minuutin kävelymatkan päässä yksityisestä kivirannasta. Dubrovnikin vanhakaupunki sijaitsee noin 15 minuutin linja-automatkan päässä. Kävellen matkaa on noin viisi kilometriä. Hotellista on mahdollista vuokrata myös skoottereita, joten pääset tutustumaan alueeseen omatoimisesti. Hotellissa on ravintola, joka tarjoaa kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Ravintolan terassilta voit ihailla maisemia Elaphite-saarille.

 • +2
Lue lisää
Hotel Vis DR Park View

Kahden hengen huone puistonäkymällä

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin ilmastoidut huoneet on varustettu maksuttomalla Wi-Fillä, terassilla tai parvekkeella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla sekä kylpyhuoneella. Parvekkeelta on näkymät puistoon.

room w. sea view

Kahden hengen huone merinäköalalla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin ilmastoidut huoneet on varustettu maksuttomalla Wi-Fillä, terassilla tai parvekkeella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla sekä kylpyhuoneella. Parvekkeelta on näkymät merelle.

TravelBird suosittelee

Dubrovnik on upea matkakohde, jossa tekemistä riittää vuoden jokaiselle päivälle. Ikimuistoiseen lomaohjelmaan kannattaa kuitenkin lisätä päiväretki jos toinenkin, sillä alueella on niin paljon elämyksellistä nähtävää. Tässä muutama TravelBirdin suosikkikohteista:

 • Yhdistä lomaasi matka Bosnia ja Hertsegovinaan! Dubrovnikista järjestetään paljon opastettuja retkiä naapurimaan kiehtoviin kaupunkeihin, Mostariin sekä Sarajevoon.
 • Dubrovnik kuuluu Dalmatian kuuluisaan rannikkoalueeseen, jonka edustalla sijaitsee useita saaria. Dubrovnikista voit vaivattomasti lähteä tutustumaan esimerkiksi Lokrumiin, Lopudiin sekä Mljetiin. Tarinan mukaan Odysseus vietti Mljetin lumoissa seitsemän vuotta.
 • Dubrovnik sijaitsee lähellä Montenegron rajaa. Dubrovnikista järjestetäänkin upeita retkiä maan rannikolle. Matkan varrella voit nähdä esimerkiksi Sveti Stefanin keskiaikaisen saaren, joka nykyään on muutettu viiden tähden lomaparatiisiksi. Usein retken aikana vieraillaan myös Kotorissa, jonka vanhakaupunki on yksi Adrianmeren rannikon parhaiten säilyneistä ja näin ollen UNESCOn suojelema.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,00 € per henkilö ja yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Ruoka ja juoma

Hotellissa on ravintola ja baari. Tarjoukseen kuuluu aamiaiset, mutta varausvaiheessa voit valita lomapakettiisi puolihoidon, joka kattaa aamiaisten lisäksi myös illalliset. Juomat eivät kuulu puolihoitoon.

Skootterin vuokraus

Varausvaiheessa voit lisätä lomapakettiisi skootterin vuokrauksen. Skootterin voi vuokrata päiväksi hintaan 48,00 €. Skootterin voit noutaa hotellilta 100,00 € takuumaksua vastaan. Takuun saat takaisin palauttaessasi skootterin. Skootterin vuokraajalla on oltava ajokortti, joka on näytettävä vastaanotossa.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–12-vuotiaat majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.
Kolmas yli 12-vuotias majoittuu 20 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Hissi

Hotellissa ei valitettavasti ole hissiä

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Matkustusaika Dubrovnikiin on noin 3–6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen).

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Sijainti

Majoituksesi sijaitsee hyvällä paikalla, vain minuutin kävelymatkan päässä yksityisestä kivirannasta. Dubrovnikin vanhakaupunki sijaitsee noin 15 minuutin linja-automatkan päässä. Kävellen matkaa on noin viisi kilometriä. Dubrovnikin lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen