Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ylellisyyttä ja romantiikkaa Venetsiassa

 • Kaupunkilomat
5 arvostelua
hinta alkaen € 1.179,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 3, 4 tai 5 yön majoituksen Hotel Elite Mestre Venicessä****, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Venetsian välillä sekä käsimatkatavaran.

Italian klassinen kaunotar Venetsia kutsuu sinut seikkailemaan värikkäiden katujen ja kuvankauniiden kanaalien keskelle. Hullaannu Pohjois-Italian herkuista, kävele yli 120 pientä saarta yhdistävien lukemattomien siltojen poikki sekä istahda gondolin penkille ja ihaile kaupunkia lipuen vedenvihreänä loistavia kanaaleja pitkin. Venetsia on kaupunki, joka tuo jokaisen romanttisen puolen väistämättä esiin. Tervetuloa rakastumaan!

Tarjous sisältää
 • 3, 4 tai 5 yön majoitus Hotel Elite Mestressä****
 • Meno-paluulennot Helsinki–Venetsia
 • Aamiaiset
 • Pyörävuokraus hotellissa palautettavaa takuusummaa vastaan
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • 3,5 tunnin veneretki Muranoon, Buranoon ja Torcelloon
Venetsia

Vaikka Venetsia tunnetaankin romantiikan kehtona, se tarjoaa vertaansa vailla olevia elämyksiä muillekin kuin rakastavaisille. Veneton maakunnan pääkaupunki on rakennettu yli sadan saaren päälle Adrianmeren laguunille. Kaupunki, jossa tiet on korvattu kanaaleilla, lyö sinut saari saarelta ällikällä. Harvassa paikassa kaupungin kauneimman kohdan valitseminen on näin vaikeaa. Pitäessäsi kirjaa loman aikana nähdyistä silloista, raitapaitaisista ja olkihattuisista gondolieereista, puluista ja kojuissa myytävistä venetsialaismaskeista, menet pian laskuissa sekaisin. Kaupungin ollessa jo itsessään kuin suuri taideteos, löydät Venetsiasta kuitenkin lukuisia ihan virallisiakin nähtävyyksiä. Satumainen Venetsia odottaa!

Hotel Residence Elite****

 • Hotelli
 • Venetsia, Italia
Elite Hotel Residence Restaurant

Moderni hotelli sijaitsee lähellä Mestren keskustaa, joka on Venetsian maalla sijaitsevien osien keskus, ja noin 10 kilometrin päässä Venetsian saarista ja kanaaleista. Majoituksesi ajan pääset nauttimaan sekä päivittäisen aamiaisen että hotellin kuntosalin tuomasta lisäenergiasta. Maksuttoman Wi-Fin ansiosta voit tutkia Venetsian lukemattomia mahdollisuuksia jo ennen kaupungille lähtemistä. Halutessasi voit myös vuokrata pyörän palautettavaa takuusummaa vastaan.

 • +2
Lue lisää
Elite Hotel Residence Apartment

Huoneisto

4 aikuista majoitustyypissä huoneisto

Huoneistossa majoitut tilavasti ja nauttien kaikista tarvittavista varusteluista. Löydät huoneistosta keittokomeron jääkaapilla, keittovälineillä ja mikroaaltouunilla, vuodeshohvan olohuoneesta, makuuhuoneen, television, radion, puhelimen ja tallelokeron. Myös Wi-Fi on käytettävissä huoneistossa.

Elite Hotel Residence Superior Double Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Äänieristetyt ja elegantisti sisustetut huoneet tarjoavat miellyttävän majoituksen koko loman ajan. Ilmastoitu huone on varusteltu puhelimella, televisiolla, radiolla, tallelokerolla ja minibaarilla. Omassa kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Myös Wi-Fi on käytettävissä huoneessa.

TravelBird suosittelee

Venetsia on lumoava kaupunki, jossa riittää aina nähtävää. Koe ainakin nämä:

 • Piazza San Marcon aukio, tai Pyhän Markuksen tori, ja sitä reunustavat kaariportit ovat tuttuja kuvista, mutta paikan omin silmin todistaminen on silti upea kokemus. Istahda johonkin aukion lukuisista kahviloista ja nauti espressosta tai viinilasillisesta samalla, kun tarkkailet kaupungin vilinää ja aistit venetsialaista tunnelmaa.
 • Palazzo Ducale eli Dogen palatsi kuuluu kaupungin kuuluisimpiin rakennuksiin. Goottilainen palatsi toimi Venetsian tasavallan raatihuoneena, tuomioistuimena ja valtionpäämiesten virka-asuntona. Nykyään palatsi on kiinnostava museo, jonka näyttävin julkisivu on nähtävissä Pyhän Markuksen torilta.
 • Venetsian tunnetuimpiin kohteisiin kuuluva Huokausten silta yhdistää Palazzo Ducalen Piombin vankilaan. Sillan nimen kerrotaan tulevan siitä, että sillalta avautuva viimeinen näkymä kauniiseen Venetsiaan ennen vangitsemista sai vangit kirjaimellisesti huokaisemaan. Tarinan mukaan itse Casanova on istunut tuomiota vankilassa, ja lopulta paennut lyijykammion kautta.
 • Lido di Venezia, tai pelkkä Lido, on noin 11 kilometriä pitkä hiekkasärkkä Venetsian edustalla. Kesäisin sen rannat täyttyvät koti- ja ulkomaisista lomailijoista, kun taas syksyisin Lidoon saapuu toinen toistaan kuuluisampia näyttelijöitä toiveenaan vastaanottaa palkinto Venetsian elokuvajuhlilla.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Vapaavalintainen veneretki Muranoon, Buranoon ja Torcelloon

Valitessasi veneretken varausvaiheessa, pääset tekemään lisää tuttavuutta pohjoiseen Italiaan vierailemalla Muranossa, Buranossa ja Torcellossa. Murano on siltojen yhdistämä saariryhmä Venetsian laguunissa, ja tunnettu muranolasin valmistamisesta. Buranon saaret ovat nekin yhteydessä toisiinsa siltojen avulla, ja pääset niillä ihastelemaan suloisia taloja lähestulkoon jokaisessa värissä. Torcello on Venetsian alueen pisimpään asutettu saari, ja näet siellä lukuisia kaunein mosaiikein koristeltuja historiallisia rakennuksia. Myös Ernest Hemingway vietti Torcellossa aikaa 40-luvun lopussa kirjoittaen osia teokseensa Joen yli puiden siimekseen, joten kohde on varmasti vierailun arvoinen. Retken hinta on 27,00 € per henkilö.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 3,50 € per yö ja henkilö
 • Kuljetukset
 • Turistivero € 3,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

10:30

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä hotellille

Hotelli sijaitsee alle 10 kilometrin päässä Venetsian lentoasemasta, ja pääset sinne taksilla tai bussilla. Ota Marco Polon lentoasemalta bussi numero 25a ja matkusta sillä Mestre Teatri Corson asemalle, josta on noin 700 metrin kävelymatka hotelliin. Matka vie liikenteestä riippuen noin puoli tuntia.

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi aikuista, yksi 2–17-vuotias lapsi ja sylivauva.
Huoneistossa enintään neljä henkilöä ja sylivauva, joista enintään kolme on lapsia.

Pinnasänky

Hotellilla on pinnasänkyjä. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0-1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–5-vuotias majoittuu maksutta, mutta maksaa lennoista normaalisti.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % matkan hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellissa on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Hissi

Hotellissa on hissi

Lemmikkieläimet

Pienikokoiset lemmikit ovat sallittuja. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen matkan varaamista, jos matkustat lemmikin kanssa.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Venetsiaan kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa matkatavaroista ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa 10,00–20,00 €
Tuopillinen olutta 4,00 €
Cappuccino 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,80 €
Linja-autolippu 1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Sijainti

Hotelli sijaitsee lähellä Mestren keskustaa ja noin 10 kilometrin päässä Venetsian nähtävyyksistä. Venetsian lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä hotellista.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen