• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Seikkailu Kaakkois-Aasiassa

 • Kiertomatkat
 • 15 tai 16 yötä
 • Vietnam, Malesia
hinta alkaen € 1.209,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 7 kertaa

Kiehtovia elämyksiä Malesiassa ja Vietnamissa! Sisältää lennot, 14 yön majoitukset, kuljetukset, aamiaiset sekä kolme retkeä.

Kaakkois-Aasia on täynnä nähtävyyksiä, makuja, tuoksuja ja hetkiä, jollaisia Euroopassa on mahdotonta päästä kokemaan. Kyseessä on kiertomatkailijoiden paratiisi, sillä kaupungit sijaitsevat maantieteellisesti lähekkäin, mutta muodostavat kirjavan valikoiman upeita matkakohteita. Tämänkertainen seikkailu suuntautuu Malesian Kuala Lumpuriin sekä Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn ja Nha Trangiin. Valmistaudu seikkailuun ja lähde reissulle, joka on täynnä jännittäviä retkiä, historiallisia kohteita ja markkinoiden vilinää, mutta myös rannalla loikoilua. Mitä vielä odotat? Kiehtova Kaakkois-Aasia kutsuu!

Tarjous sisältää
 • Menolento Kuala Lumpuriin paluulento Ho Chi Minh Citystä (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Lento Kuala Lumpurista Ho Chi Minh Cityyn
 • 2 yötä Metro Hotel Bikit Bintangissa tai vastaavassa hotellissa (Kuala Lumpur)
 • 4 yötä Liberty Hotel Saigon Parkview’ssa tai vastaavassa hotellissa (Ho Chi Minh City)
 • 6 yötä Nha Trang Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Nha Trang)
 • 2 yötä Ho Chi Minh Cityn ja Nha Trangin välisessä junassa (meno–paluumatkat, 4 hengen hytti)
 • Aamiaiset kaikissa hotelleissa
 • Kiertoajelu Kuala Lumpurissa
 • Retket Ho Chi Minh Cityssä ja Nha Trangin Monkey Islandilla
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Koko päivän retki Cu Chi -tunneleihin & Cao Dai -temppeliin (päivä 4)
 • Koko päivän retki Mekong Cai Ben kelluville markkinoille (päivä 5)
 • Koko päivän saariretki ja snorkkelointi (päivä 9)
 • Retki Cai-joen varrella (päivä 7)
Reitti

Päivä 1 & 2: Kuala Lumpur

Matkasi alkaa Malesian pääkaupungissa, Kuala Lumpurissa, joka on yksi Kaakkois-Aasian mielenkiintoisimmista kohteista. Kaupunki, jossa valtavat modernit ostoskeskukset ja kaupparakennukset sekoittuvat kaakkoisaasialaiseen ympäristöön, on Malesian suurin ja varmasti myös kiehtovin. Kuala Lumpurin… Lue lisää

Metro Hotel Bukit Bintang  tai vastaava

Päivä 3 - 7: Ho Chi Minh City

Aiemmin Saigonina tunnettu Ho Chi Minh City kutsuu kolmantena reissupäivänä. Matka jatkuu suuntaamalla Kuala Lumpurin lentokentälle tarjoukseen sisältyvän kyydin noutaessa seurueesi hotellilta klo 12.00. Kahden tunnin lentomatkan jälkeen reissu jatkuu Vietnamin puolella, missä sinut kuljetetaan … Lue lisää

Liberty Hotel Saigon Parkview  tai vastaava

Päivä 8 - 13: Nha Trang

Ho Chi Minh Cityn jälkeen suuntaat yöjunan kyydissä kohti Nha Trangin unelmarantoja. Vietät yön neljän hengen hytissä, ja asemalle saapuessasi kuljettaja noutaa seurueesi hotellille. Kaupungin mielenkiintoinen kulttuuri näkyy jokapäiväisessä elämässä paikallisten keskuudessa, ja voitkin halutess… Lue lisää

Regalia Nha Trang Hotel  tai vastaava

Päivä 14: Ho Chi Minh City

Nha Trangin jälkeen kuljet yöjunalla takaisin Ho Chi Minh Cityyn, missä kuljettaja odottaa jälleen asemalla. Vielä on vuorokausi aikaa tutkia Saigonia ennen paluulentoa Suomeen. Seurueesi poimitaan hotellilta aamiaisen jälkeen, ja suuntaatte lentokentälle monta unohtumatonta kokemusta rikkaampan… Lue lisää

Liberty Hotel Saigon Parkview  tai vastaava
Lisävaihtoehdot

 • Koko päivän retki Cu Chi -tunneleihin & Cao Dai -temppeliin. Neljännelle päivälle sinulla on mahdollisuus varata erillinen matka Cu Chi -tunneleihin ja Cao Dai -temppeliin, kohteisiin, jotka avaavat paikallisten uskontojen historiaa ja paljastavat paikallisen arkkitehtuurin uskomattomia taidonnäytteitä. Matka sisältää englanninkielisen oppaan, kuljetukset, lounaan ja sisäänpääsymaksut.
 • Koko päivän retki Mekong Cai Ben kelluville markkinoille. Viidentenä matkapäivänä voit suunnata paikallisille markkinoille seuraamaan aitoa kaakkoisaasialaista elämänrytmiä. Kuljeksi markkina-alueella, läheisissä pikkukylissä ja istutuksilla seuraamassa tuotteiden valmistusvaiheita. Matka sisältää englanninkielisen oppaan, kuljetukset, lounaan, venekyydin, ja sisäänpääsymaksut.
 • Retki Cai-joen varrella. Seitsemäntenä päivänä voit lähteä oppaan johdolla tutustumaan kauniin Cai-joen tarjontaan. Ympäristö tarjoaa sekä kauniita rakennuksia että luonnonmaisemia, jotka tuovat vaihtelua rantaelämälle. Maista tuoreita hedelmiä, vieraile työpajoissa ja kylämarkkinoilla, ja seuraa vietnamilaista elämänrytmiä aidoimmillaan. Matka sisältää paikallisen oppaan, kuljetukset, vietnamilaisen lounaan, jokikyydin, ja sisäänpääsymaksut.
 • Saariretki ja snorkkelointi. Yhdeksäntenä päivänä pääset halutessasi kohti Mieu-saarta, jonka huikeat snorkkelointimahdollisuudet vetävät puoleensa kirkkaiden vesien ystäviä joka puolelta maailmaa. Matka sisältää paikallisen oppaan, kuljetukset, yksityisen veneajelun, sisäänpääsymaksut, vietnamilaisen lounaan, snorkkelointivarusteet sekä aurinkotuolit.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Juomarahat
 • Lisävalintaiset retket
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 342,00

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi hotellien julkisissa tiloissa.

Kuljetukset

Kuljettaja odottaa sinua lentokentillä ja rautatieasemilla TravelBirdin logon tai nimeäsi kantavan kyltin kanssa.

Junamatkat

Huomioithan, että junien taso ei välttämättä vastaa tasoa Euroopassa

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 15 päivän kestäviin matkoihin Vietnamissa tai alle 90 päivää kestäviin matkoihin Malesiassa. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta kohteeseen saapumisen jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Vietnamiin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan.

Matkustaessasi Malesiaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet japanin aivotulehdusta, koleraa, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Malariariski on olemassa.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Malesian rahayksikkö ja hintataso

Malesian rahayksikkö on ringgit (MYR), joka on arvoltaan noin 0,21 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,85 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,55 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Vietnamin rahayksikkö ja hintataso

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1 euro vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Malesian ja Vietnamin ilmasto

Malesian lämpötilat vaihtelevat 22–35 °C asteen välillä vuodenajasta riippuen. Ekvaattorisen ilmaston vuoksi Malesiassa sataa usein. Sadekausi on loka-huhtikuussa, mutta Kuala Lumpuria ympäröivät vuoristot suojaavat sitä suurimmilta sateilta.

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 °C asteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Vietnamissa on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Aikaero

Malesian aikaero on Suomen kesäaikaan +5 tuntia ja talviaikaan +6 tuntia.

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen