Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Elämyksiä Spree-joen varrella

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Berliini
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Mahdollisuuksia Saksan ainutlaatuisessa pääkaupungissa! Sisältää 2, 3 tai 4 yötä Mercure Hotel Berlin Zentrumissa aamiaisineen ja lennot.

Berliini, tuo modernin kulttuurin kehto ja Euroopan pääkaupunkien ehdoton edelläkävijä. Kaupungille ei vielä toistaiseksi ole löytynyt vertaistaan – täällä kaikki on mahdollista. Pysähdy kuuntelemaan historian traagisia tarinoita maailmankuuluilla monumenteilla, hämmästele metropolin sädehtivää sykettä keskellä vilkkaita aukioita ja hullaannu Berliinin tuhansista ravintoloista, museoista sekä ostosmahdollisuuksista. Tällä kaupunkilomalla ei tekemisen puute iske. Lähde todistamaan, kuinka kovia kokenut Berliini elävöityy päivä päivältä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Berliiniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Mercure Hotel Berlin Zentrumissa
 • Aamiaiset
 • Turistivero
 • Käsimatkatavara
Ihana Berliini

Usein sanotaan, että on parempi nähdä jokin paikka kerran elämässä, kuin vain kuulla siitä tuhansia kertoja. Berliini on yksi näistä paikoista. Harvaa metropolia on revitty palasiksi yhtä useasti kuin Saksan mystistä pääkaupunkia. Tämän päivän Berliinissä historian jättämät jäljet ovat vahvasti läsnä, mutta niiden rinnalle on noussut moderneja pilvenpiirtäjiä sekä ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Tutustu Berliinin lukuisiin kaupunginosiin, joista jokainen on kuin oma pieni kaupunkinsa suuren metropolin sisällä. Käy myös shoppailemassa Kurfürstendammin ostoskadulla ja ota ikimuistoinen kuva matkaseurueesi kanssa Brandeburgin portilla. Tältä matkalta lähdet kotiin lukuisten muistojen kera!

Mercure Hotel Berlin Zentrum

 • Hotelli
 • Berliini, Saksa
Mercure Hotel Berlin Zentrum

Hotellisi sijaitsee keskellä läntisen Berliinin sykettä, Schönebergin ja Charlottenburgin kaupunginosien välissä. Kurfürstendammin kuuluisa ostoskatu sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä, joten ihanat shoppailumahdollisuudet ovat lähellä. Wittenbergplatzin metroasema sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä. Alueella on myös lukuisia ravintoloita, baareja sekä kauppoja. Hotelli on sisustettu moderneja elementtejä käyttäen, ja se tarjoaa asiakkailleen Wi-Fin, ravintolan sekä baarin.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
Double room Mercure Hotel Berlin Zentrum

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kotoisat kahden hengen huoneet on varustettu mukavilla huonekaluilla ja vuoteella, televisiolla, puhelimella, pöydällä, minibaarilla, Wi-Fillä, kahvin- ja teenkeittovälineillä sekä kylpyhuoneella.

TravelBird suosittelee

 • Nouse Alexanderplatzin televisiotornin korkeuksiin ihailemaan vaikuttavia näkymiä Berliinin näyttävään horisonttiin. Erityisesti iltaisin maisemat ovat upeat!
 • Käy sunnuntaina Mauerparkin kuuluisalla kirpputorilla, josta voit löytää maukkaita katuherkkuja, harvinaisia kotiinviemisiä sekä kauniita käsitöitä.
 • Vuokraa pyörä ja lähde tutustumaan valtavaan Tiergartenin puistoon, joka sijaitsee hehkuvan Berliinin sydämessä. Voit pakata reppuusi ihanat eväät piknikille.
 • Lähde ihmettelemään valtavaa akvaariota, joka sijaitsee Aquadomin merimaailmassa. Akvaario on erikoinen nähtävyys erityisesti siksi, että sen sisällä kulkee hissi. Akvaariota voi ihailla ilman Aquadomissa vierailua.
 • Vieraile Itä-Berliinin kadotetussa Spreeparkin teemapuistossa, joka sijaitsee Treptowerin puiston uumenissa. Aikoinaan alueella toimi sosialistinen teemapuisto. Nykyään historia on jättänyt jälkeensä hylätyn maailmanpyörän sekä hämmästyttäviä yksityiskohtia vanhasta puistosta. Teemapuistoon ei pääse ilman opastettua kierrosta, mutta aluetta voi hämmästellä myös aitojen ulkopuolelta.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–11 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 59,00 - € 119,00

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Berliini on Suomen hintatasoon verrattuna edullinen kohde. Pääkaupungiksi Berliinissä voi syödä ja elää erittäin edullisesti.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Berliinin väkiluku on noin 3 400 000.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 450 m
Checkpoint Charlie 3,7 km
Kurfürstendammin ostoskatu 2,7 km
Alexanderplatz 5,7 km
Brandenburgin portti 3,4 km
East Side Gallery 7,7 km
Tiergarten 1,9 km
Berliinin Tegel-lentokenttä 8 km

Liikkuminen kohteessa

Berliinissä on yksi Euroopan suurimmista julkisen liikenteen verkostoista. Vaivattomin ja nopein tapa liikkua kaupungissa onkin metrolla sekä S-Bahnilla eli lähijunalla. Julkisen liikenteen verkosto kattaa koko kaupungin. Metrot kulkevat päivittäin klo 04–01 välisenä aikana. Berliinissä on kolme vyöhykettä: A, B ja C. Liput voi ostaa joko AB-, BC- tai ABC-vyöhykkeille. Yleisin kertalippu eli lippu AB-vyöhykkeille maksaa noin 2,70 €. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, ja sillä voi vaihtaa kulkuneuvoa rajattomasti. Kertalipun sijaan voi ostaa myös päivä-, viikko-, tai kuukausilipun. Päivälippu on voimassa ostospäivästä seuraavan vuorokauden klo 03.00 aamuun. Jokainen ostettu lippu tulee leimata ennen kulkuneuvoon nousemista.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Berliinin Tegel-lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 15 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta lentokentällä linja-autoon ja jäädä pois U Ernst-Reuter-Platz -asemalla, jossa vaihdat metroon. Jää pois U Nollendorfplatz -asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 500 metriä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Viihtyisä hotelli sijaitsee Länsi-Berliinin keskustassa, Schönebergin ja Charlottenburgin kaupunginosien välissä. Tegelin lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen