Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Ylellinen pako arjesta Tallinnassa

 • Viikonloppumatkat
 • Tallinna
22 arvostelua
hinta alkaen € 39,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Hemmottele itseäsi ja vietä ylellinen miniloma Baltian helmessä – Tallinnassa. Tarjous sisältää 1 tai 2 yön majoituksen neljän tähden Hotel L’Ermitagessa, aamiaisen, kuohuviiniä ja makeisia.

Tutustu Baltian kauneimpaan kaupunkiin! Tallinna tarjoaa kaunista arkkitehtuuria, luovia mutta huokeita illallisvaihtoehtoja, vilkkaan yöelämän ja loistavia shoppailumahdollisuuksia. Historiallisessa vanhassakaupungissa voit tunnelmoida keskiaikaisen Tallinnan kaduilla. Pakkaa myös mukaasi hieman parempaa päällepantavaa ja varaa liput vaikkapa oopperaan, balettiin tai musikaaliin Tallinnassa sijaitsevaan Viron kansallisoopperaan. Vietä nyt unohtumaton miniloma neljän tähden hotellissa ja anna Tallinnan mutkittelevien kujien viedä sydämesi mukanaan!

Tarjous sisältää
 • 1 tai 2 yön majoitus Hotel L’Ermitagessa****
 • Aamiaiset
 • Kuohuviiniä ja makeisia
Tallinna

Viron pääkaupunki hurmaa vuodesta toiseen miljoonia matkailijoita – eikä ihme, sillä maan itsenäistymisen jälkeen Tallinnasta on nopeasti kehittynyt kiehtova kulttuurikaupunki, jossa itäeurooppalaiset vaikutteet ovat sekoittuneet ainutlaatuisesti pohjoismaiseen perintöön. Kaupungin ydinkeskustassa, 2,5 km pituisen muurin sisäpuolella, on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Ihastele vanhankaupungin historiallista tunnelmaa ja nauti maukkaasta ruoasta idyllisissä ravintoloissa. Vanhankaupungin huipulta löytyy Pyhän Olavin kirkko, joka oli 1500-luvulla maailman korkein rakennus. Kirkon tornista avautuu upea näkymä koko kaupungin ylle.

Hotel L'Ermitage****

 • Hotelli
 • Tallinna, Viro
hotel

Neljän tähden Hotel L’Ermitage sijaitsee Tallinnan keskustassa, noin 750 metrin päässä keskiaikaisesta vanhastakaupungista. Kuuluisa ja keskeinen Raatihuoneentori sijaitsee noin kilometrin päässä hotellilta. Hotelli on sisustettu modernisti ja elegantisti, ja sen sisustuksessa on panostettu huolellisesti yksityiskohtiin ja nykyaikaiseen designiin. Jos kaipaat lomallasi rentoutumista, voit varata Hotel L’Ermitagen sauna- ja poreallasalueen käyttöösi.

 • +7
Lue lisää
double room

Kahden hengen huone

Moderneista kahden hengen huoneista on kauniit näkymät vanhaankaupunkiin, Hirveparkin puistoon tai viehättävään Kassisaban kaupunginosaan. Viihtyisät huoneet on varustettu parivuoteella, kylpyhuoneella ja televisiolla. Huoneesta löydät myös minibaarin, tallelokeron, hiustenkuivaajan sekä maksuttoman Wi-Fin.

TravelBird suosittelee

 • Kulttuurielämyksiä Tallinnassa: Viron kansallisooppera sijaitsee vain noin 1,2 kilometrin etäisyydellä hotelliltasi ja tarjoaa erinomaisen valikoiman kulttuurielämyksiä oopperasta musikaaleihin, balettiin ja operetteihin. Parasta on, että kulttuurista voit nauttia Suomea edullisemmin hinnoin! Oopperat esitetään alkuperäiskielellä, muuta esitykset tavallisesti viroksi, mutta suurimmassa osassa esityksiä on englanninkieliset tekstitykset - muista varmistaa asia varausvaiheessa!
 • Tallinnan ulkoilmamuseo: Kiinnostaako historia, mutta et haluaisi viettää koko lomaasi sisätiloissa museoita koluten? Suuntaa siinä tapauksessa Eesti Vabaõhumuuseum -ulkoilmamuseoon ja tutustu menneiden aikojen elämään Tallinnan seudulla. Museo sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta matka palkitaan kiinnostavilla nähtävyyksillä ja kauniilla maisemilla. Tutustu Viron perinteisiin rakentamistapoihin ja entisaikojen virolaiskylän elämään ja perinteisiin – kannattaa myös pohtia, mikä yhdistää ja mikä erottaa Suomen ja Viron kansanperinteitä.
 • Kuinka kokea Tallinna: Hyppää raitiovaunun kyytiin ja tee ainutlaatuinen kaupunkikierros omatoimisesti! Maisemia ihaillessasi löydät kaupunginosia ja nähtävyyksiä, joihin et välttämättä omin päin olisi eksynyt. Käy myös ihastelemassa upeita maisemia Raatihuoneentorin lähellä sijaitsevalla Kohtuotsan näköalapaikalla. Kirkkaalla säällä voit nähdä jopa Tallinnan satamaan saakka! Kadriorgin puisto taas tarjoaa täydellisen ympäristön rentouttavalle iltapäiväkävelylle. Alueella sijaitsee Kadriorgin palatsi, joka ihastuttaa kirkkailla väreillään ja näyttävällä arkkitehtuurillaan.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot tai kuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Yhteistyökumppanin ehdot

TravelBird toimii matkatoimistona yhteistyökumppanille Hotel L'Ermitage Tallinn. Olet suorassa sopimuksessa yhteistyökumppanin Hotel L'Ermitage Tallinn kanssa. TravelBirdin varausehtoja (B) ja matkustusehtoja sovelletaan tähän tarjoukseen. Kokonaissumma palautetaan, jos varaus on peruutettu ennen 2 päivää ennen matkustuspäivää. Summaa ei palauteta jos peruutus on tehty tämän ajan jälkeen.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita on saatavilla.

Lapsialennus

Hotellissa ei valitettavasti ole lapsialennuksia.

Esteettömyys

Hotellissa on liikuntarajoitteisille tarkoitettuja huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Tietoa kohteesta

Tallinnan väkiluku on noin 407 900. Virossa puhutaan viron kieltä, mutta maassa pärjää myös englannilla. Osa virolaisista puhuu myös suomea.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Tallinnan satama 2,3 km
Pyhän Olavin kirkko 1,4 km
Tallinnan vanhakaupunki 970 m
Viru Keskus 1,7 km
Raatihuoneentori 980 m
Eesti Vabaõhumuuseum -ulkoilmamuseo noin 6 km

Liikkuminen kohteessa

Tallinnassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kompaktin kokonsa ansiosta pääset liikkumaan kaupungissa kätevästi myös jalan. Tallinnassa on raitiovaunuja, linja-autoja sekä johdinautoja. Kulkuneuvosta ostettu kertalippu maksaa noin 2,00 €. Voit myös ostaa 1-30 vuorokautta voimassa olevan matkakortin, jonka avulla pääset helposti liikkumaan rajoittamattoman määrän Tallinnan julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. Yhden vuorokauden kortti maksaa noin 3,00 € ja viiden vuorokauden kortti maksaa noin 6,00 €. Kortin voit ostaa R-Kioskeista, postitoimistoista tai Tallinnan kaupungin neuvonnasta 2,00 € panttia vastaan.

Rahayksikkö

Virossa käytetään valuuttana euroa. Suuremmissa liikkeissä, useimmissa ravintoloissa sekä ruokakaupoissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Tallinnan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00–3,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,80–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Lippu linja-autoon noin 1,00–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri 0,45–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,30–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -4 °C
Helmikuu -5 °C
Maaliskuu -1 °C
Huhtikuu +6 °C
Toukokuu +11 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +12 °C
Lokakuu +6 °C
Marraskuu +1 °C
Joulukuu -2 °C"

Sijainti

Hotel L'Ermitage sijaitsee Tallinnan keskustassa. Kuuluisa Raatihuoneentori sijaitsee noin kilometrin päässä hotelliltasi. Tallinnan satama sijaitsee noin 2,3 km päässä hotellista. Tallinnaan pääsee Helsingistä useita kertoja päivässä kulkevilla laivoilla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen