Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Musiikki- ja ruokaelämyksiä Wienissä

 • Kaupunkilomat
 • Wien
4 arvostelua
hinta alkaen € 519,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Majesteettinen loma Itävallan upeassa pääkaupungissa odottaa. Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Opera Suitesissa****, hedelmäkorin, pullon kuohuvaa, matkatavarat sekä konsertin ja illallisen Schönbrunnin lumoavassa linnassa.

Wien on todellinen kulttuurinystävän kaupunkilomakohde, joka tarjoaa vierailijoilleen vuosisatojen mittaista historiaa musiikin, museoiden ja arkkitehtuurin muodossa. Tällä matkalla pääset nauttimaan ainutlaatuisesta illasta Wolfgang Amadeus Mozartin ja Johann Straussin luomien sävelten vangitsemana satumaisessa Schönbrunnin linnassa, jonka ympäristö on täynnä upeaa hehkua ja selittämätöntä lumoa. Uppoudu historialliseen ilmapiiriin, näyttävään arkkitehtuuriin ja klassisen musiikin tunnetuimpiin säveliin Itävallan keisarillisessa pääkaupungissa. Tälle matkalle ei vertaistaan löydy!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki-Wien
 • Majoitus Hotel Opera Suitesissa****
 • Aamiaiset
 • Pullo kuohuvaa tervetuliaisjuomana
 • Hedelmäkori
 • Illallinen ja Mozart & Strauss -konsertti Schönbrunnin linnassa (C-kategoria)
 • Käsimatkatavara
Historian havinaa Wienissä

Mahtipontinen Wien vie matkailijan maailman musikaalisen kulttuuriperinnön ja keisarillisen historian äärelle. Kaupungin ylväs menneisyys on havaittavissa kaikkialla. Kaupungin merkittävät nähtävyydet, tunnelmallinen katukuva sekä suloiset kahvilat antavat jokainen ainutlaatuisen kosketuksensa Wienin näyttävään ympäristöön. Maistathan suussasulavaaa Sacherkakkua ja täyteläistä omenastruudelia?

Wienin kaksi kohokohtaa ovat häkellyttävät kulttuuriaarteet sekä keisarilliset linnat. Nyt voit palata ajassa taaksepäin ja kokea Wienin kultapoikien, Mozartin ja Straussin majesteettisimmat ja herkimmät sävelet Schönbrunnin linnassa, joka erityisesti tunnetaan rakastetun keisarinna Sissin kesäasuntona. Teeman mukaisesti pukeutuneiden esiintyjien soitto-, laulu- ja tanssitaidot kuvastavat maailmankuulujen säveltäjien aikaista luovaa aikakautta kauneimmillaan. Schönbrunnin linnasta ei romantiikkaa puutu – ihastele linnan näyttäviä yksityiskohtia ja lähde tunnelmalliselle kävelylle satumaisuutta hehkuvaan puutarhaan. Ainutlaatuisen illan jälkeen olet sanaton.

Hotel Opera Suites

 • Hotelli
 • Wien, Itävalta
Hotel

Vain 12 huoneen ihastuttava perhehotellisi on perustettu klassiseen wieniläiseen asuintaloon. Lähettyviltä voit löytää joitain kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä, kuten Pyhän Tapanin tuomiokirkon, Albertina-museon, Wienin valtionoopperan, Hofburgin keisarillisen palatsin sekä tietenkin lukuisia kahviloita ja ravintoloita.

 • facility icon
 • +-3
Lue lisää
Hotel

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Huoneesi on varustettu Wi-Fi-yhteydellä, keskuslämmityksellä ja ilmastoinnilla, televisiolla, Nespresso-koneella ja minibaarilla. Moderni kylpyhuone on varustettu sadesuihkulla, lattialämmityksellä, kylpytakilla ja hiustenkuivaajalla.

Konsertti Schönbrunnin linnassa

Unohtumaton ilta näyttävässä Schönbrunnin linnassa odottaa! Wienin vanhankaupungin ulkopuolella sijaitseva keisarillinen palatsi oli aikoinaan keisarinna Elisabetin eli Sissin kesäasunto. Nykyään sitä pidetään yhtenä maailman kauneimpana barokkiaikaisena palatsina. Tiesitkö, että myös keisari Napoleon on yöpynyt näyttävässä rakennuksessa? UNESCOn suojelemassa perintökohteessa on 1441 erilaista huonetta, joista 45 on matkailijoille avoinna. Linnassa on myös maailman suurin ja arvokkain hevosvaunukokoelma. Rakennuksen edustaa värittävät maailman vanhin eläinpuisto, kiehtova labyrintti sekä kuvankauniit puutarhat.

Ilta Schönbrunnin linnassa on lomasi toisena päivänä. MIkäli haluat tutustua palatsiin tarkemmin, suosittelemme saapumaan alueelle jo iltapäivällä. Lue tästä illan kohokohdat:

 • Saat matka-asiakirjojesi mukana kupongin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Tulosta siis kuponki ja ota se matkalle mukaan.
 • Iltasi alkaa kolmen ruokalajin illallisella Cafe-Restaurant Rezidenzissä, joka sijaitsee linnan pääsisäänkäynnin vieressä. Illallinen alkaa klo 18.30, joten olethan ajoissa paikalla. Illallinen koostuu täyteläisistä liharuoista, salaatista sekä jälkiruoasta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme varausvaiheessa, mikäli haluat kasvisvaihtoehdon.
 • Upea konsertti alkaa klo 20.30 ja kestää noin 1,5 tuntia. Pukeuduthan konserttiin siististi. Istumapaikkasi on C-kategoriassa.
 • Huomioithan, että illallisen ja konsertin sijainti saattaa muuttua. Tällöin konsertti järjestetään kuitenkin Schönbrunnin linnassa, mutta vain eri salissa. Myös illallisen uusi sijainti on järjestetty niin, että se on linnan lähiympäristössä.
 • Iltaan ei kuulu kuljetukset, ruokailun juomat, tavaroiden säilytys tai konsertin käsiohjelma.
 • Pääset Schönbrunnin linnaan vaivattomasti metrolla. Hyppää linjan U4 metroon Wien Karsplatzilla, ja jää pois Wien Schönbrunnin asemalla. Tästä kävelymatkaa linnalle on noin 500 metriä. Varaa matkaan aikaa noin 30 minuuttia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 3 % majoituksen hinnasta. Maksetaan paikan päällä.
 • Kuljetukset Schönbrunnin linnaan
 • Illallisen juomat
 • Takinsäilytys Schönbrunnin linnassa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti tarkoitettu vain kahdelle henkilölle

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Lapsialennus

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Suorat lennot Helsingistä Wieniin kestävät noin 2,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten, jos valitset lentokenttäkuljetukset lisävaihtoehtona

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee Wienin sydämessä valtionoopperaa vastapäätä. Lähimmät metroasemat ovat Karlsplatz (linjat U4, U2 ja U1) ja Stephan Platz (linjat U1 ja U3). Lentokentälle on matkaa noin 20 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen