Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertomatka paratiisimaisella Mauritiuksen saarella

 • Kiertomatkat
 • 9 yötä
 • Mauritius
hinta alkaen € 2.559,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Rentoudu Mauritiuksen paratiisimaisemissa 7 tai 11 yön ajan! Tarjoukseen sisältyy majoitukset kahdessa rantalomakohteessa, puolihoito, retkiä, kaikki kuljetukset, lennot Helsingistä ja käsimatkatavara.

Virkistävä cocktail kädessäsi, hohtavan valkea hiekka varpaidesi alla, hento tuulenvire hiuksissasi ja maisemat turkoosille Intian valtamerelle – loma Mauritiuksen paratiisisaarella on vertaansa vailla. Lähde snorklaamaan ja ihastele värikkäitä kaloja sekä koralliriuttoja, rentoudu rannalla tuulessa hulmuavien palmupuiden alla suosikkikirjasi kanssa ja koe ainutlaatuisia luontoelämyksiä mitä upeimmalla saarella. Unenomaiset paratiisimaisemat, vehreä viidakko ja kaikkien kadehtima ylellinen lomatunnelma odottavat sinua Mauritiuksella!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Mauritius
 • 3 tai 4 yön majoitus Aanari Beach Resortissa
 • 4 tai 7 yön majoitus Coral Azur Beach Resortissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Kaikki kuljetukset
 • Kaupunkikierros Port Louisissa
 • Retki saaren lounaisosaan
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Retki Mauritiuksen pohjoisosaan (päivä 6 tai 7)
 • Retki keskelle Mauritiusta (päivä 3)
 • Retki Île aux Cerfsin saarelle (päivä 7 tai 9)
 • Kaupunkikierroksen lounas (päivä 2)
Reitti

Päivä 1 - 3: Flic-en-Flac & kaupunkikierros Port Louisissa (11 yön matkalla päivät 1 - 4)

Tervetuloa aurinkoiselle Mauritiukselle! Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi Flic-en-Flaciin. Täällä vietät joko 3 tai 4 yötä valitsemasi loman pituudesta riippuen. Seuraavana päivänä sinut haetaan hotelliltasi klo 8.30 ja pääset tutustumaan saarivaltion pääkaupun… Lue lisää

Aanari Hotel & Spa

Päivä 4 - 7: Mont Choisy (11 yön matkalla päivät 5 - 11 )

Flic-en-Flacin jälkeen on aika kääntää auton ratti kohti Mauritiuksen lounaisrannikolla sijaitsevaa Mont Choisya. Sinut haetaan Aanari Hotel & Spa -hotellilta noin klo 8.30 ja matkan aikana ohitat saaren vanhimman teeplantaasin, Bois Cherin, ja vierailet Ganga Talaolla. Tämä Savannen alueell… Lue lisää

Coral Azur Beach Resort
Lisävaihtoehdot

Voit halutessasi valita tilaukseesi varausvaiheessa lisävalintaisia retkiä piristämään lomaasi aurinkoisella Mauritiuksella. Huomioithan, että retkiä ei voi valita enää paikan päällä.

 • Retki keskelle Mauritiusta (päivä 3): Sinut haetaan retkelle hotellilta noin klo 8.30. Retken aikana pääset ihastelemaan Trou aux Cerfsin lepotilassa olevaa tulivuorta ja Bagatelle Mallin ostosmahdolllisuuksia, Mauritius Glass Galleryn lasitehdasta, jossa kierrätetystä lasista valmistetaan taidetta, sekä vierailemaan Eureka-museossa, missä opit enemmän Mauritiuksen siirtomaa-aikaisesta historiasta. Retken hinta on 110 € per henkilö ja kesto noin 8 tuntia. Retken hintaan sisältyy sisäänpääsymaksut, kuljetukset ja englanninkielinen opastus.
 • Retki Mauritiuksen pohjoisosaan (päivä 6 tai 7): Sinut haetaan hotelliltasi noin klo 8.30. Tällä retkellä pääset näkemään vehreän SSR:n kasvitieteellisen puutarhan jättilumpeita, museoksi muutetun sokeritilan, Mauritiuksen tunnetuimman kylän, Grand-Baien, sekä pienen kalastajakylän Cap Malheureux’n, jonka suloinen punakattoinen kirkko on yksi saaren valokuvatuimmista kohteista. Retken hinta on 100 € per henkilö ja kesto noin 8 tuntia. Retken hintaan sisältyy sisäänpääsymaksut, kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Jos valitset 7 yön vaihtoehdon, järjestetään retki lomasi kuudentena päivänä, jos taas valitset 11 yön vaihtoehdon, pääset retkelle lomasi seitsemäntenä päivänä.
 • Retki Île aux Cerfsin saarelle (päivä 7 tai 9): Valmistaudu tänään näkemään kristallinkirkasta merta silmänkantamattomiin, kauniita koralliriuttoja ja hohtavan valkeaa rantahiekkaa – Île aux Cerfs on oikea paratiisisaari! Kookospalmujen täyttämälle saarelle kuljet veneellä. Päivän aikana rentoudut, otat aurinkoa, uit virkistävässä vedessä ja lähdet vaikka snorklaamaan. Retken hinta on 110 € per henkilö ja kesto noin 8 tuntia. Retken hintaan sisältyy sisäänpääsymaksut, kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Jos valitset 7 yön vaihtoehdon, järjestetään retki lomasi seitsemäntenä päivänä, jos taas valitset 11 yön vaihtoehdon, pääset retkelle lomasi yhdeksäntenä päivänä.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Ruokailujen juomat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, yksi 0–11-vuotias lapsi ja sylivauva

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2–3-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti
4–12-vuotias majoittuu noin 285 euron lisähintaan 7 yön matkalla ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
4–12-vuotias majoittuu noin 447 euron lisähintaan 11 yön matkalla ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Wellness

Hotelleilla on uima-altaat

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Huomaathan, että matkan ensimmäinen ja viimeinen yö vietetään lentokoneessa. Lennon kokonaisaika on noin 16–21 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Passi

Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen. Varauksen yhteydessä järjestelmäämme täytyy syöttää kaikkien matkustajien oikeat passin tiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä).

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Viisumi

Suomen kansalaiset saavat oleskella Mauritiuksella 90 vuorokautta ilman viisumia. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Rokotukset

Matkustaessasi Mauritiukselle, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen