Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lumoudu Portugalin Lissabonista ja Sintrasta

 • Kiertomatkat
 • 5 tai 7 yötä
 • Portugali
hinta alkaen € 579,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä 5 tai 7 elämyksellistä yötä Lissabonissa ja Sintrassa. Tarjous sisältää majoitukset, aamiaiset, lennot Helsingin ja Lissabonin välillä sekä käsimatkatavaran.

Kiinnostaako kulttuuri, hyvä ruoka ja silmiä hivelevän kauniit kaupungit? Jos vastasit kyllä, tämä matka on sinulle. Historiallinen arkkitehtuuri, kivitalojen valkoisena hohtavat julkisivut sekä kapeat kujat kutsuvat sinut uppoutumaan Portugalin saloihin. Maistele paikallisia mereneläviä ja herkuttele perinteisillä leivonnaisilla, kuten suussasulavalla piiraalla, pastéis de natalla. Kurkun kostukkeeksi sopii täydellisesti mikäpä muukaan kuin portviini. Eteläisessä Euroopassa kun ollaan, tietysti myös lämmittävä aurinko sisältyy pakettiin. Lähde fado-musiikin tahdittamalle matkalle, ja palaat takaisin täynnä unohtumattomia elämyksiä!

Tarjous sisältää
 • 3 tai 4 yön majoitus Expo Astoria Lisbonissa (Lissabon)
 • 2 tai 3 yön majoitus Quinta das Murtasissa (Sintra)
 • Meno-paluulennot Helsinki–Lissabon
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

 1. Päivä 1 - 3: Lissabon (7 yön matkalla päivät 1–4)

  Tagus-joen varrella sijaitsee aivan ainutlaatuinen paikka. Matkasi ensimmäinen pysäkki on kaupunki, jossa kuulet fado-musiikin raikavan sekä näet historiallisten rakennusten ja modernin elämän sulautuvan saumattomasti yhteen. Kuten saatoitkin jo arvata, puhumme Lissabonista. Sukella keskiaikaisten kujien syvyyksiin, vieraile UNESCOn maailmanperintökohteissa ja antaudu portugalilaisen elämäntavan vietäväksi. Ihastele Castelo de São Jorgen linnaa, maistele paikallista makeaa erikoisuutta, pastéis de nataa, ja hyppää raitiovaunu numero 28 kyytiin nähdäksesi Lissabonin kaupungin ikonisesta, keltaisesta vaunusta käsin. Käyskentele myös idyllisen kaupunginosan, Alfaman kaduilla. Korkeimmalta kukkulalta, São Jorgelta, avautuva panoraamanäkymä, paikalliset herkut, hellivä lämpö, välimerellisen kaupungin tuoksut sekä monisävyinen portugalin kieli – seitsemän kukkulan päälle rakennettu pääkaupunki tarjoaa elämyksiä jokaiselle aistille. Vietät eläväisessä Lissabonissa lomasi ensimmäiset kolme yötä tai vaihtoehtoisesti neljä yötä valitessasi seitsemän yön matkan.

  Aeroporto da Portela / Lisboa -> Hotel Expo Astória 9.6 km

  hotel

  Expo Astória Lisbon

  18 arvostelua
  • Hotelli
  • Lissabon, Portugali
  hotel

  Majoitut Expo Astória Lisbonissa, joka sijaitsee lähellä Eduardo VII -puistoa sekä Marquês de Pombalin aukiota. Sijainti tarjoaa hyvän lähtöpisteen kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin tutustumiselle. Maanläheiset värit sekä moderni ja elegantti sisustus takaavat viihtymisen koko loman ajan. Hotellin ravintolassa nautit aamiaisesta päivittäin.

  Lue lisää
  • +4
 2. Päivä 4 - 6: Sintra (7 yön matkalla päivät 5–8)

  Vilkkaaseen Lissaboniin tutustumisen jälkeen on aika suunnata noin puolen tunnin päässä Lissabonista sijaitsevaan Sintraan – kaupunkiin, joka ei lainkaan häviä maan pääkaupungille kiehtovuudessaan. Pittoreski kaupunki on täynnä toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä, joiden värien käytössä ja yksityiskohdissa ei olla säästelty luovuutta. Kaupungin tunnetuimpiin rakennuksiin kuuluva Palácio da Penan palatsi sijaitsee kukkulan päällä, jossa se karmiininpunaisine ja keltaisine torneineen hallitsee ympäristöään. Kiertele mukulakivikaduilla pysähtyen selailemaan putiikkien tarjontaa, ja istahda viihtyisään kahvilaan tarkkailemaan paikallisten elämää. Vehreiden puiden täyttämät kukkulat toimivat täydellisessä harmoniassa kaupungin värikkeiden talojen kanssa. Ottaen huomioon Sintran suhteellisen pienen koon, kaupungissa on paljon nähtävää ja kiinnostavia kohteita vierailtavaksi. Maurilainen linna Castelo dos Mouros, Palácio Nacional valkoisella julkisivullaan ja punaisella tiilikatollaan sekä Quinta da Regaleira ja sen upea puutarha ovat muiden rakennusten joukossa valmiita näyttämään sinulle, miksi Sintra on luokiteltu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Riippuen varaamasi matkan pituudesta, on aika palata takaisin Suomeen joko kahden tai kolmen Sintrassa vietetyn yön jälkeen – täynnä unohtumattomia muistoja tietysti.

  Hotel Expo Astória -> Quinta das murtas 25.2 km

  Hotel

  Quinta das Murtas

  61 arvostelua
  • Hotelli
  • Sintra, Portugali
  Hotel

  Viehättävä Quinta das Murtas -hotelli toimii majoituspaikkanasi Sintrassa. Sintra-Cascaisin luonnonpuistossa 1800-luvun loppupuolella rakennetun kauniin huvilan nimi tulee portugalilaisesta sanasta "quinta", joka merkitsee rakennusta, jonne varakkaat lissabonilaiset pakenivat kaupungin kesän kuumuutta. Tyylikkäällä hotellilla on toukokuusta lokakuuhun asti avoinna oleva ulkouima-allas, perjantaisin ja lauantaisin käytettävissä oleva poreallas sekä suuri terassi ja trooppisilla kasveilla koristeltu puutarha. Päivittäisellä aamiaisella tarjoillaan muun muassa makkaroita, juustoja, kotona leivottuja kakkuja, tuoreita hedelmiä sekä mehuja.

  Lue lisää
  • +1
Matkat kohteiden välillä

Lissabonin lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä hotellistasi, ja pääset sinne julkisilla kulkuvälineillä lentokentältä. Ensimmäinen vaihtoehto on kulkea metrolla. Ota lentoasemalta punaisen linjan metro Saldanhan pysäkille, josta jatkat keltaisella linjalla Marquês de Pombalin asemalle. Täältä kävelet hotellille muutamassa minuutissa. Toinen vaihtoehto on ottaa bussi numero 744 Praça Aeroporton pysäkiltä ja matkustaa sillä Marquês de Pombalin pysäkille, jolta kävelet Expo Astoria Lisbon -hotellille muutamassa minuutissa. Molemmat matkat kestävät liikenteestä riippuen noin 40 minuuttia.

Sintra sijaitsee alle 30 kilometrin päässä Lissabonista, ja sinne pääsee melko helposti julkisilla kulkuvälineillä. Rossio-rautatieasema sijaitsee Baixan alueella, josta otat junan Sintran rautatieasemalle. Matka kestää ajankohdasta riippuen noin 40 minuuttia. Quinta das Murtas -hotelli sijaitsee vajaan kilometrin päässä juna-asemasta, ja pääset sinne kätevimmin taksilla.

Paluumatka Sintrasta Lissabonin lentoasemalle on seuraavanlainen: matkusta Sintran rautatieasemalta junalla Estação do Orienten asemalle. Kävele lyhyt matka Orienten metroasemalle, josta matkustat punaisella linjalla lentokentälle. Aeroporton asemalta on noin 500 metrin matka lentokentälle. Matka kestää liikenteestä riippuen noin tunnin.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Matka Lissabonin ja Sintran välillä
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Lapsialennus

Matkalla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Internet

Expo Astória Lisbon: maksuton Wi-fi-yhteys
Quinta das Murtas: maksuton Wi-Fi-yhteys hotellin yleisissä tiloissa

Pysäköinti

Hotel Expo Astórialla ei valitettavasti ole pysäköintialuetta. Quinta das Murtasissa on maksuton pysäköinti.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Hyvinvointi

Quinta das Murtasin ulkouima-allas on avoinna toukokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin klo 8.30–21.30. Huomioithan, että huonolla säällä uima-allas ei ole käytettävissä.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Suora ento Lissaboniin kestää noin 5 tuntia.

Lisätietoa matkatavaroista ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen