Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kreeta vuokra-autolla kiertäen

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Kreikka
hinta alkaen € 589,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Kreetan kauneus kiertomatkalla. Tarjous sisältää 7 tai 10 yön majoitukset, aamiaiset, vuokra-auton koko loman ajaksi, meno-paluulennot Helsingin ja Hanian välillä sekä käsimatkatavaran. Matka varattavissa myös puolihoidolla.

Mistä on Kreetan matka tehty? Oliiviöljystä, fetajuustosta, moussakasta, viehättävistä rannoista, upeista maisemista ja kiehtovista kulttuurikohteista tietysti. Tällä kiertomatkalla pääset nauttimaan tästä kaikesta täysin rinnoin. Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta et ole sidottu ainoastaan kotikylääsi, vaan pääset tutustumaan myös ympäröiviin kaupunkeihin ja kiinnostaviin nähtävyyksiin. Riippuen valitsetko 7 tai 10 yön matkan, majoitut lomasi aikana kolmessa tai neljässä eri kylässä, niin saaren pohjoisessa kuin eteläisessäkin osassa. Valmistaudu jokaista aistia hivelevään matkaan!

Tarjous sisältää
 • 3 yön majoitus Lycasti Maisonettesissa tai vastaavassa
 • 2 yön majoitus Hotel Eratossa tai vastaavassa
 • 2 yön ajoitus Zafiria Hotelissa tai vastaavassa
 • Meno-paluulennot Helsinki-Hania
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
 • Vain 10 yön matkalla:
 • 3 yön majoitus Hotel Olympic Palladiumissa tai vastaavassa
Kreeta

Paratiisimainen Kreetan saari on Välimeren viidenneksi suurin ja sijaitsee Egeanmeren rannalla. Saari on täydellinen matkakohde niille, jotka kaipaavat rantalomaa historialla ja kulttuurilla maustettuna. Turkoosia merta, valkeita hiekkarantoja, lumihuippuisia vuoria sekä historiallisia kyliä – täydellistä, eikö vain? Kauniiden maisemien ja kiehtovien nähtävyyksien lisäksi Kreetalla pääset tietysti myös nauttimaan tyypillisistä kreikkalaisista paikallisherkuista, kuten tsatsikista tai kalamata-oliiveista. Pohjoisen pitkät rantaviivat ja etelän suloiset poukamat sekä kiehtovat arkeologiset ihmeet kutsuvat sinua tutustumaan Kreetan saloihin!

Reitti

Päivä 1 - 4: Tavronitis

Kreetan seikkailusi alkaa 18 kilometrin päässä Haniasta, Tavronitiksesta. Suurilta turistimassoilta välttynyt maalaiskylä pikkukivirantoineen toimii täydellisenä lähtöpisteenä kreikkalaiseen kulttuuriin tutustumiseen ja siitä nauttimiseen. Lumoudu kauniin rannan rauhasta ja Kissamoksen niemimaal… Lue lisää

Lycasti Maisonettes tai vastaava

Päivä 5 & 6: Goúrnes

Tavronitiksesta on aika ajaa pitkin saaren pohjoista rannikkoa kohti Goúrnesin kylää. Goúrnesissa saat nauttia täydellisestä rauhasta, maalaismaisemasta ja historiallisista aarteista. Lisää yhtälöön vielä viehättävä uimaranta ja rantapromenadi baareineen sekä kahviloineen, ja unelmakohde on kasa… Lue lisää

Erato Hotel tai vastaava

Päivä 7 & 8: Matala

Seuraavaksi on aika kääntää ratti kohti saaren eteläistä osaa. Matalan kylässä nautit suojaisasta 250 metriä pitkästä luonnonrannasta, jonka ainutlaatuinen siluetti mereen sukeltavine kallioluolineen inspiroi ottamaan muistikortin täyteen kuvia. Vaikka Matalasta onkin kasvanut suosittu lomakohde… Lue lisää

Zafiria Hotel tai vastaava

Päivä 9 - 11: Réthymnon

Jos valitset 10 yön loman, matkasi jatkuu Matalasta vielä 3 yön ajan Réthymnonissa. Palaat takaisin pohjoiseen, Kreetan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, jossa pääset nauttimaan sekä uimarannoista että historiallisista nähtävyyksistä. Vaikka Réthymnon kuuluukin saaren suurimpiin kaupunkeihin, s… Lue lisää

Hotel Olympic Palladium tai vastaava
Lisävaihtoehdot

Halutessasi voit valita matkaasi myös puolihoidon (sis. aamiaiset ja illalliset, mutta ei juomia)

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Auton ehdot

Pääkuljettajan (matkan varaajan) tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 450,00 € arvoinen takuumaksu kategorian A autoille.
Saat A-kategorian vuokra-auton (Renault Twingo 1.1 tai vastaava) käyttöösi paikassa Sixt Rental Station Hanian lentokentällä. Tarvitset myös passin auton noutaessasi.
Pääkuljettajan tulee olla täyttänyt 23 vuotta ja omistanut ajokortin vähintään vuoden ennen matkan alkua. Nuoremman kuljettajan lisänä veloitetaan 20 € + ALV per päivä
Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna ja tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
Sisältyy: vastuuvapautus törmäysvahingoissa, muu vastuuvapautus, varkaussuoja ja rajoittamaton kilometrimäärä. Vakuutus ei kata renkaiden, peilien, tuulilasien tai auton alustan ja sisustan vahinkoja.
Seuraavat vaihtoehdot on lisättävissä paikan päällä saatavuuden mukaan:
Ylimääräinen kuljettaja maksaa 3,50 € + ALV per päivä.
GPS maksaa 5,00 € + ALV per päivä.
Lastenistuin maksaa 3,00 € + ALV per päivä.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen. Saat tietää hotellin viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Matka lentokentältä hotellille

Laskeuduttuasi Hanian lentokentälle ja noudettuasi vuokra-auton, seuraa opastetta Soudan suuntaan. Noin 15 kilometrin jälkeen käänny risteyksestä Tavronitiksen suuntaan, samoin seuraavan reilun 20 kilometrin jälkeen. Käänny sen jälkeen noin 100 metrin jälkeen rannan suuntaan vasemmalle ja seuraa tietä 800 metriä. Tämän jälkeen käänny risteyksestä vasemmalle ja 100 metrin päästä oikealle. Seuraamalla tätä tietä noin 100 metrin verran, löydät Lycasti Maisonettes -hotellin vasemmalta puoleltasi.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä per huone

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotias saa majoituksesta 70 % alennuksen, mutta maksaa lennoista normaalisti.
12–17-vuotias saa majoituksesta 40 % alennuksen, mutta maksaa lennoista normaalisti.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys hotellin yleisissä tiloissa. Hotel Olympic Palladiumissa on maksuton Wi-Fi myös huoneissa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Haniaan kestää noin 4 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen