Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Espanjan itärannikon kiertomatka – Alicante, Valencia & Murcia

 • Kiertomatkat
 • yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu itäisen Espanjan kolmeen hohtavaan helmeen, Alicanteen, Valenciaan ja Murciaan! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 7 yön majoitukset aamiaisineen, vuokra-auton koko loman ajaksi ja käsimatkatavaran.

Anna Espanjan ihanan talviauringon ja itärannikon kiehtovien kaupunkien viedä sinut ainutlaatuisten elämysten pyörteisiin. Aina aurinkoinen Alicante, historiallinen Valencia ja äärimmäisen mielenkiintoinen Murcia varmistavat, että tältä kiertomatkalta ei kulttuuria puutu. Kaunista arkkitehtuuria, ihania hetkiä, upeita merimaisemia sekä valtavasti mahdollisuuksia – juuri näistä on itäinen Espanja tehty. Ikimuistoiset kokemukset eivät kuitenkaan ole tässä. Alueen salat aukenevat sinulle parhaiten, kun ajat vuokra-autolla ohi suloisten kylien, ihmeellisen luonnon ja kiehtovien nähtävyyksien. Kenties pääset maistamaan aitoa ja alkuperäistä paellaa sekä muita paikallisia herkkuja. Ihastuttava Espanja odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Alicante
 • 2 yön majoitus Alicantessa (NH Alicante****)
 • 3 yön majoitus Valenciassa (Hotel Checkin Valencia****)
 • 2 yön majoitus Murciassa (NH Amistad Murcia****)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi (Ford Fiesta tai vastaava)
 • Käsimatkatavara
Reitti
 1. Päivä 1 & 2: Aurinkoinen Alicante

  Ikimuistoinen kiertomatka alkaa Alicantesta. Laskeutumisen jälkeen voit noutaa vuokra-autosi ja ajaa hotellillesi. Seuraavat kaksi yötä saat tutustua tähän Costa Blancan tuikkivaan tähteen, joka ihastuttaa upealla arkkitehtuurillaan, valkoisena hohtavalla rantaviivallaan sekä monipuolisilla osto… Lue lisää

  NH Alicante****

 2. Päivä 3 - 5: Valloittava Valencia

  Alicantesta matka jatkuu Valenciaan, joka on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Valencianlahden hellässä huomassa sijaitseva kaupunki on koti la paella valencianalle, joka maailmalla tunnetaan yleisesti paellana. Valencian kohokohdat ovat sen hienot hiekkarannat, ainutlaatuinen arkkitehtuuri … Lue lisää

  Hotel Checkin Valencia****

 3. Päivä 6 - 8: Mainio Murcia

  Valenciasta on aika siirtyä Murciaan, joka on ihastuttava kaupunki sisämaassa. Kaupunki tarjoaa aidon palan Espanjaa, sillä kohde on pysynyt matkailijoilta vielä toistaiseksi hyvin piilossa. Käy ihastelemassa Santa Marian näyttävää katedraalia, joka majesteettisesti kohoaa keskellä kaupunkia. Go… Lue lisää

  NH Amistad Murcia****

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Matkavakuutus
 • Pysäköintimaksut 13,20 € NH Alicantessa per päivä ja 20,90 € NH Amistad Murciassa per päivä
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Pysäköinti

NH Alicante:

Yksityinen pysäköinti 13,20 € per päivä saatavuuden mukaan

Hotel Checkin Valencia:

Maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan

NH Amistad Murcia:

Ei pysäköintimahdollisuutta. Julkinen pysäköinti 20,90 € per päivä saatavuuden mukaan

Huonekapasiteetti

Kaksi henkilöä kahden hengen huoneessa

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti tarkoitettu kahdelle henkilölle

Lapsialennus

Tarjouksessa ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Lento Helsingistä Alicanteen kestää noin 4 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen