Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Satumaisia hetkiä Pariisissa

 • Kaupunkilomat
 • Pariisi
4 arvostelua
hinta alkaen € 329,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Ariane Montparnassessa, lennot Helsingistä, matkatavarat, aamiaiset ja risteilyn tai illallisen.

Valojen, muodin ja romantiikan asiantuntija, ihastuttava Pariisi, on kesäisten matkakohteiden edelläkävijä. Kun auringon säteet alkavat lämmittää ympäristöä, täyttyy kaupungin katukuva toiveikkaalla lumolla ja raikkaalla energialla. Kävely pitkin Seinen vartta tarjoaa matkailijalle elämyksiä, joita ei muualta löydy. Kaupungin kaduilta pystyt aistimaan Pariisin ainutlaatuista charmia, joka huumaa ensirakkauden tavoin. Nauti väreilevästä ilmapiiristä ja tiiliseinän tavoin pysäyttävästä taiteesta, jota löydät ihailtavaksesi joka puolelta Pariisia – minkä mestariteoksen löytäminen kruunaa sinun matkasi?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Pariisi
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Ariane Montparnassessa
 • Aamiaiset
 • Jokiristeily
 • Käsimatkatavara
Ihastuttava Pariisi

Euroopan suosituimmasta kaupunkilomakohteesta löydät romanttisen ilmapiirin ja ainutlaatuisen tyylin lisäksi niin maailmankuuluja kuin myös tuntemattomia taideaarteita. Kävele rauhassa Seine-joen rantaa kohti auringonlaskua, kipua ylös Sacré-Cœurin portaita ja nappaa ikimuistoinen kuva Eiffel-tornin huipulta. Montmartren kukkulalla ihastelet paikallisten taiteilijoiden luomistyötä suoraan näiden olan yli, sillä alue tunnetaan eurooppalaisen taiteen mekkana. Taiteenjanoisen matkaajan päivä huipentuu luonnollisesti Louvren tarjontaan uppoutuessa. Tunnetuimpien turistikohteiden lisäksi voit löytää oman intiimin taide-elämyksesi kaupungin kapeilta sivukaduilta, joten pidä silmäsi auki – omakohtaiset löydöt ovat usein myös niitä ikimuistoisimpia.

Hotel Ariane Montparnasse

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
Property

Moderniin tyyliin sisustettu hotelli sijaitsee hiljaisella kadulla Montparnassen sydämessä, yhdessä Pariisin idyllisimmistä kaupunginosista, mistä Matissen, Chagallin ja Modiglianin tapaiset artistit löysivät inspiraation työlleen. Iltaisin pääset rauhoittumaan kävelyllä ihastuttavassa Luxembourgin puistossa, joka sijaitsee aivan hotellisi lähettyvillä.

 • +2
Lue lisää

Kahden hengen huone

Eleganttia tunnelmaa huokuva hotellihuoneesi on varustettu joko miellyttävällä kahden hengen sängyllä tai hyvät unet takaavilla kahdella yhden hengen sängyllä, kylpyhuoneella, tallelokerolla sekä Wi-Fillä.

Pariisi on aina hyvä idea

Pariisi valojen ja kauneuden kehtona tarjoaa mitä ihastuttavimpia nähtävyyksiä sekä mielenkiintoisia kohteita. Tässä muutama vinkki ihanaan Pariisiin:

 • Koska Pariisi on valtava kaupunki, on metrolla liikkuminen vaivattomin vaihtoehto. Jos sinulla on älypuhelin, voit ladata maksuttoman metrokartan puhelimeesi.
 • Elä kuin paikallinen ja lähde piknikille. Ota mukaasi patonkeja, erilaisia juustoja, hedelmiä sekä pullo viiniä. Klassisin paikka ihastuttavalle piknikille on Eiffel-tornin juurella, mutta Pariisissa on valtavasti erilaisia puistoja.
 • Osallistu kulinaristiselle kierrokselle, jonka aikana tutustut ranskalaisen keittiön saloihin oppaan avulla. Useat yritykset, kuten Paris by Mouth sekä Flavors of Paris, järjestävät ikimuistoisia kierroksia.
 • Nouse Tour Montparnassen valtavan pilvenpiirtäjän näköalatasanteelle ihailemaan upeita maisemia. Täällä pääset nappaamaan upean kuvan Eiffel-tornista!

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Risteilylle vai illalliselle?

Voit valita varaukseesi maksutta joko risteilyn Seinellä tai illallisen ravintola Restopolitanissa (valinta tehdään hotellilla).

- Seinen risteily kuljettaa sinut ja lähimmäisesi kaikkien Pariisin tunnetuimpien nähtävyyksien äärelle: näe Eiffel-torni, Palais de Chaillot, Louvre ja Notre Dame romanttisella matkalla pitkin Ranskan tunnetuinta jokea.

- Illallisella pääset nauttimaan aidosta ranskalaisesta ravintolahetkestä Restopolitanin kynttilöiden valossa. Varaa pöytä, maista paikallisia erikoisuuksia ja hurmaa rakkaasi Pariisin romanttisessa miljöössä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,65 € per henkilö ja yö
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Matkavakuutus
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroja. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,50 €
Metrolippu noin 1,60 €
Taksin aloitusmaksu noin 4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Pariisin väkiluku on noin 2 273 300.

Pariisissa puhutaan ranskaa, mutta englanilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin

Lähin metropysäkki 350 m
Champs-Élysées 5,1 km
Eiffel-torni 3,9 km
Montmartre 6,9 km
Charles de Gaullen lentokenttä 29 km
Orlyn lentokenttä 15 km

Pariisin keskilämpötilat

Huhtikuu +10,4 °C
Toukokuu +13,3 °C
Kesäkuu +17,3 °C
Heinäkuu +18,7 °C
Elokuu +18,1 °C

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 29 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 30 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa junalla B Denfert Rochereaun asemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 1,1 kilometriä. Matka kestää yhteensä noin tunnin ja maksaa noin 10,00 €.

Sen sijaan Orlyn lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä. Taksilla olet perillä noin 15 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa Orlyn lentokenttäbussilla Denfert-Rochereau-Metro-Rerin asemalle. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 1,2 kilometriä. Matka kestää yhteenstä noin 50 minuuttia ja maksaa noin 2,00 €.

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on yksi Euroopan monipuolisimmista julkisen liikenteen verkostoista. Metrolinjoja on jopa 16 kappaletta, jotka tarjoavat reittejä yli 200 kilometrin ja 300 pysäkin edestä. Metrot kulkevat päivittäin noin klo 5.00–1.00 välisenä aikana. Käytössä on myös RER-lähijunia, jotka kulkevat noin viittä eri reittiä pitkin Pariisin lähiöihin, sekä linja-autoja ja raitiovaunuja. Vaivattomin tapa liikkumiseen on ostaa turisteille tarkoitettu Paris Visite -kortti, joka kattaa kaikkien julkisten kulkuvälineiden käytön tietyillä alueilla. Kortin hinta riippuu matkustusalueen suurudesta.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Pariisiin kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee Montparnassen kaupunginosassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Pernetyn metroasemalta. Charles de Gaullen lentokentälle on matkaa noin 35 kilometriä. Sen sijaan Orlyn lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen