• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Majesteettisia linnoja Münchenissä

 • Kaupunkilomat
 • 3 tai 4 yötä
 • München
4 arvostelua
hinta alkaen € 419,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 9 kertaa

Ihaile Baijerin linnoja! Sisältää 3 tai 4 yötä Hotel Danielissa aamiaisineen, lennot ja vierailun Neuschwansteinin sekä Linderhofin linnoissa.

Lähde satumaiselle matkalle Baijerin pääkaupunkiin ja lähistön upeimmille linnoille. Saksan osavaltioista suurin säväyttää olutkulttuurillaan, vehreällä luonnollaan ja maukkailla baijerilaisen keittiön antimillaan. Metsien ja vuorien keskellä sijaitseva München tarjoaa lisäksi mielenkiintoisia museoita, lukemattomia ostosmahdollisuuksia sekä kiehtovaa arkkitehtuuria ja historiaa. Matkan täydentää päiväretki satukuningas Ludvig II:n rakennuttamille linnoille. Vie rakkaasi satumaiselle seikkailulle, joka vie kuljettaa sinut onnellisten tarinoiden keskelle ihastelemaan Prinsessa Ruususen linnan majesteettisia maisemia!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Hotel Danielissa
 • Päiväretki Neuschwansteinin ja Linderhofin linnoille (2. lomapäivänä)
 • Aamiaiset
München

Baijerin pääkaupunki München on tunnettu olutkulttuuristaan ja erityisesti vuosittaisista Oktoberfest-olutjuhlistaan. Baijerin osavaltiosta löytyy noin 700 panimoa, eli siellä sijaitsee yli puolet koko Saksan panimoista. Münchenillä on kuitenkin paljon muutakin tarjottavanaan kuin olutta. Tutustu suuren Karlsplatzin aukioon, tai Stachusiin, kuten paikalliset sitä kutsuvat, ihastele Münchenin suurinta kirkkoa ja kaupungin symbolia, Frauenkircheä, sekä vieraile Marienplatzin uusgoottilaistyylisellä Neues Rathausilla, jonka tornia koristaa kuuluisa Rathaus-Glockenspiel-kello. Kellon tanssijat toimivat sen lyöjinä ja esiintyvät päivittäin puolenpäivän aikaan. Tee ostoksesi ylellisen Maximilianstrassen liikkeissä, tutustu Alte Pinakothekin museon taideaarteisiin ja nauti maistuva oluttuopillinen Hofbräuhausin panimoravintolassa. Münchenin lähistöllä sijaitseviin mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluu Saksan ensimmäinen keskitysleiri Dachau. Keskitysleiri sijaitsee noin puolen tunnin junamatkan päässä Münchenistä ja on varmasti mieleenpainuva sekä vaikuttava kokemus.

Hotel Daniel

 • Hotelli
 • München, Saksa
Restaurant NY

Kodikas Hotel Daniel sijaitsee aivan Münchenin keskustan lähettyvillä ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien lähellä. Vaikuttava Frauenkirche sijaitsee vain 700 metrin päässä hotellilta. Kaupungin päärautatieasemallekin on vain 10 minuutin kävelymatka. Hotel Daniel sijaitsee täydellisellä paikalla Müncheniin tutustumiseen. Hotellin vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri, ja henkilökunta auttaakin mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa. Nautit päivittäin maistuvan aamiaisen hotellin ravintolassa.

 • +-4
Lue lisää
Single room

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Majoitut Hotel Danielin viihtyisässä ja kodikkaasti sisustetussa huoneessa. Varustukseen kuuluu televisio ja mukava yhden hengen vuode. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Dobbeltrom NY

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Majoitut Hotel Danielin viihtyisässä ja kodikkaasti sisustetussa huoneessa. Varustukseen kuuluu televisio ja mukava parivuode. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Päiväretki Neuschwansteiniin ja Linderhofiin

Tarjoukseen sisältyy ikimuistoinen päiväretki 1800-luvulla Baijeria hallinneen Ludvig II:n rakennuttamille kahdelle linnalle. Voit itse päättää, haluatko tutustua linnojen sisätiloihin vai nauttia linnojen koristeellisuudesta ulkoapäin. Retki järjestetään lomasi toisena päivänä noin klo 8.30–19.00. Retkeen sisältyy kuljetukset ja opastus. Huomioithan, että ateriat tai linnojen sisäänpääsymaksut eivät sisälly tarjoukseen. Linnojen sisäänpääsymaksut ovat yhteensä noin 23 € per henkilö.

 • Linderhof – Linderhof on pienin Ludvig II:n rakennuttamista linnoista ja ainoa, jonka hän näki elinaikanaan valmistuvan. Linderhofin linnan ympäristöä koristaa upeat puutarhat ja vehreä metsikkö. Linnan julkisivu edustaa barokkilaista arkkitehtuuria, kun taas sisätiloissa on käytetty enemmän rokokoo-tyylistä sisustusta. Linderhofin linnalla sinulla on aikaa kierrellä noin tunti.
 • Neuschwanstein – Satumainen Neuschwanstein on yksi Euroopan tunnetuimmista linnoista, sillä se toimi inspiraationa Walt Disneyn Prinsessa Ruususen linnalle. Neuschwanstein avattiin yleisölle vuonna 1886, vaikka Ludvig II alun perin rakennutti linnan yksityiseksi asunnokseen. Kuningas ehti asua viimeistelemättömässä linnassa vain hetken ennen menehtymistään. Kukkulan päällä sijaitseva Neuschwanstein antaa lomallesi taianomaisen säväyksen!
 • Pienet kylät – Matkan varrella pysähdyt linnojen lisäksi pienissä kylissä. Suloinen Oberammergau on tunnettu värikkäistä ja koristelluista taloistaan sekä puuveistäjistään, ja täällä sinulla on aikaa kierrellä omassa rauhassa ja ostaa tuliaisia. Hohenschwangaussa sinulla on 4 tuntia aikaa nauttia lounaasta sekä maisemista Neuschwansteinin linnalle.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 aikuinen ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Yhden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 aikuinen ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Yhden hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
13–17 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
3–12 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 39 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa liikkumiseen on juna, jolloin olet perillä 40 minuutissa. Nouse Münchenin lentokentältä junan kyytiin ja jää pois München Karlsplatzin asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 150 metriä. Matka maksaa noin 5,00 €.

Tietoa kohteesta

Münchenin väkiluku on noin 1 378 176.

Münchenissä puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 120 m
Höfbrähausin oluttalo 1,3 km
Frauenkirche 750 m
Neues Rathaus 900 m
FC Bayern München -jalkapallomuseo 11 km
Nymphenburgin linna 5,5 km
Neuschwansteinin linna 105 km
Münchenin lentokenttä 39 km

Liikkuminen kohteessa

Vaikka München on suuri metropoli, on sen ydinkeskusta suhteellisen kompakti. Näin ollen vaivattomin tapa keskustassa liikkumiseen on jalkaisin. Münchenissä on kuitenkin erinomainen, koko kaupungin kattava joukkoliikenneverkosto. Vaivattomin liikkumismuoto on S- ja U-bahn-junat, mutta myös raitiovaunuilla pääsee liikkumaan paikasta toiseen. Öisin käytössä on linja-autoja. Mikäli haluat liikkua julkisilla useampaan otteeseen, kannattaa hankkia 6,20 € maksava päivälippu, jonka voi ostaa kerralla useammalle päivälle.

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1,8 °C
Helmikuu -0,6 °C
Maaliskuu +2,9 °C
Huhtikuu +7,5 °C
Toukokuu +12,4 °C
Kesäkuu +15,6 °C
Heinäkuu +17,5 °C
Elokuu +16,8 °C
Syyskuu +13,4 °C
Lokakuu +7,8 °C
Marraskuu +2,4 °C
Joulukuu -1,0 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Daniel sijaitsee Münchenin keskustassa noin 10 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 35 minuuttia. Lentokentältä lähtee suoria junia Münchenin päärautatieasemalle noin 15 minuutin välein.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen