• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Majesteettisia linnoja Münchenissä

Kaupunkilomat 3 tai 4 yötä München

per henkilö alkaen € 549,00
perustuen 2 henkilöön

Vietä 4 tai 5 päivän loma Münchenissä ja näe yksi maailman kauneimmista linnoista! Tarjoukseen sisältyy majoitus Hotel Danielissa aamiaisineen, lennot Müncheniin ja vierailu Neuschwansteinin sekä Linderhofin linnassa.

Lähde satumaiselle matkalle Baijerin pääkaupunkiin ja lähistön upeimmille linnoille. Saksan osavaltioista suurin säväyttää olutkulttuurillaan, vehreällä luonnollaan ja maukkailla baijerilaisen keittiön antimillaan. Metsien ja vuorien keskellä sijaitseva München tarjoaa lisäksi mielenkiintoisia museoita, lukemattomia ostosmahdollisuuksia sekä kiehtovaa arkkitehtuuria ja historiaa. Matkan täydentää päiväretki satukuningas Ludvig II:n rakennuttamille linnoille. Vie rakkaasi satumaiselle seikkailulle, joka vie kuljettaa sinut onnellisten tarinoiden keskelle Prinsessa Ruususen linnan majesteettisia maisemia!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Hotel Danielissa
 • Päiväretki Neuschwansteinin ja Linderhofin linnoille (2. lomapäivänä)
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
München

Baijerin pääkaupunki München on tunnettu olutkulttuuristaan ja erityisesti vuosittaisista Oktoberfest-olutjuhlistaan. Baijerin osavaltiosta löytyy noin 700 panimoa, eli siellä sijaitsee yli puolet koko Saksan panimoista. Münchenillä on kuitenkin paljon muutakin tarjottavanaan kuin olutta. Tutustu suuren Karlsplatzin aukioon, tai Stachusiin, kuten paikalliset sitä kutsuvat, ihastele Münchenin suurinta kirkkoa ja kaupungin symbolia, Frauenkircheä, sekä vieraile Marienplatzin uusgoottilaistyylisellä Neues Rathausilla, jonka tornia koristaa kuuluisa Rathaus-Glockenspiel-kello. Kellon tanssijat toimivat sen lyöjinä ja esiintyvät päivittäin puolenpäivän aikaan. Tee ostoksesi ylellisen Maximilianstrassen liikkeissä, tutustu Alte Pinakothekin museon taideaarteisiin ja nauti maistuva oluttuopillinen Hofbräuhausin panimoravintolassa. Münchenin lähistöllä sijaitseviin mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluu Saksan ensimmäinen keskitysleiri Dachau. Keskitysleiri sijaitsee noin puolen tunnin junamatkan päässä Münchenistä ja on varmasti mieleenpainuva sekä vaikuttava kokemus.

Hotel Daniel

Hotelli München, Saksa
Restaurant NY

Kodikas Hotel Daniel sijaitsee aivan Münchenin keskustan lähettyvillä ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien lähellä. Vaikuttava Frauenkirche sijaitsee vain 700 metrin päässä hotellilta. Kaupungin päärautatieasemallekin on vain 10 minuutin kävelymatka. Hotel Daniel sijaitsee täydellisellä paikalla Müncheniin tutustumiseen. Hotellin vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri, ja henkilökunta auttaakin mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa. Nautit päivittäin maistuvan aamiaisen hotellin ravintolassa.

Lue lisää
Single room

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Majoitut Hotel Danielin viihtyisässä ja kodikkaasti sisustetussa huoneessa. Varustukseen kuuluu televisio ja mukava yhden hengen vuode. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Dobbeltrom NY

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Majoitut Hotel Danielin viihtyisässä ja kodikkaasti sisustetussa huoneessa. Varustukseen kuuluu televisio ja mukava parivuode. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Päiväretki Neuschwansteiniin ja Linderhofiin

Tarjoukseen sisältyy ikimuistoinen päiväretki 1800-luvulla Baijeria hallinneen Ludvig II:n rakennuttamalle kahdelle linnalle. Voit itse päättää haluatko tutustua linnojen sisätiloihin vai nauttia linnojen koristeellisuudesta ulkoapäin. Retki järjestetään lomasi toisena päivänä noin klo 8.30–19.00. Retkeen sisältyy kuljetukset ja opastus. Huomioithan, että ateriat tai linnojen sisäänpääsymaksut eivät sisälly tarjoukseen. Linnojen sisäänpääsymaksut ovat yhteensä noin 23 € per henkilö.

 • Linderhof – Linderhof on pienin Ludvig II:n rakennuttamista linnoista ja ainoa, jonka hän näki elinaikanaan valmistuvan. Linderhofin linnan ympäristöä koristaa upeat puutarhat ja vehreä metsikkö. Linnan julkisivu edustaa barokkilaista arkkitehtuuria, kun taas sisätiloissa on käytetty enemmän rokokoo-tyylistä sisustusta. Linderhofin linnalla sinulla on aikaa kierrellä noin tunti.
 • Neuschwanstein – Satumainen Neuschwanstein on yksi Euroopan tunnetuimmista linnoista, sillä se toimi inspiraationa Walt Disneyn Prinsessa Ruususen linnalle. Neuschwanstein avattiin yleisölle vuonna 1886, vaikka Ludvig II alun perin rakennutti linnan yksityiseksi asunnokseen. Kuningas ehti asua viimeistelemättömässä linnassa vain hetken ennen menehtymistään. Kukkulan päällä sijaitseva Neuschwanstein antaa lomallesi taianomaisen säväyksen!
 • Pienet kylät – Matkan varrella pysähdyt linnojen lisäksi pienissä kylissä. Suloinen Oberammergau on tunnettu värikkäistä ja koristelluista taloistaan sekä puuveistäjistään, ja täällä sinulla on aikaa kierrellä omassa rauhassa ja ostaa tuliaisia. Hohenschwangaussa sinulla on 4 tuntia aikaa nauttia lounaasta sekä maisemista Neuschwansteinin linnalle.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavat

Yhden hengen huoneita saatavana

Huonekapasiteetti

Yhden hengen huoneessa enintään yksi henkilö
Kahden hengen huoneessa enintään kaksi aikuista ja yksi 0–17-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti
3–6-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti
7–12-vuotias majoittuu 30 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Müncheniin kestää noin 2,5–5 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Sijainti

Hotel Daniel sijaitsee Münchenin keskustassa noin 10 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 35 minuuttia. Lentokentältä lähtee suoria junia Münchenin päärautatieasemalle noin 15 minuutin välein.