Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Trendikäs Amsterdam

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Amsterdam
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Corneliszissa, aamiaiset sekä meno-paluulennot Helsingin ja Amsterdamin välillä.

Kävelyä kanaalien varrella, ydinkeskustassa pyörimistä, mielenkiintoista taidetta ja elämästä nauttimista – tämä kaikki odottaa sinua Amsterdamissa. Majoitut keskeisellä paikalla museokorttelissa sijaitsevassa hotellissa, jota ympäröi kaupungille ominaiset rakennukset, ostoskatu täynnä ylellistä muotia sekä Rijksmuseum ja Van Gogh -museo muiden muassa. Lumoudu rennosta Amsterdamista!

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Corneliszissa
 • Meno-paluulennot Helsinki–Amsterdam
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Amsterdam

Alankomaiden kotoisa pääkaupunki Amsterdam koostuu inspiroivista kaupunginosista, veikeistä kanaalitaloista, kauniista puistoista ja viehättävistä putiikeista, kahviloista sekä ravintoloista. Kaupungin parhaita puolia on sen kompakti koko, jolloin suurin osa matkoista taittuu kävellen tai pyöräillen. Suurkaupungin tunnelmaa ja vilinää Amsterdamista ei kuitenkaan puutu. Vuokraa pyörä ja lähde polkemaan ympäri kaupunkia, kävele kanaaleiden varsia pitkin rakkaasi kanssa illan pimetessä sekä kiertele lukemattomissa museoissa – jo ensimmäisen päivän jälkeen olet varmasti rakastunut Amsterdamiin.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Hotel Cornelisz

 • Hotelli
 • Amsterdam, Alankomaat
Hotel

Modernissa Hotel Corneliszissa majoitut loistavalla paikalla Amsterdamin museokorttelissa. Nautit päivittäin hotelliaamiaisesta, jonka jälkeen ovesta ulos astuessasi olet ylellisen ostoskadun, P.C. Hooftstraatin varrella sekä aivan Vondelparkin ja Rijksmuseumin nurkalla. Hotellin vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri ja huoneista löytyy maksuton Wi-Fi-yhteys.

 • +1
Lue lisää
Single room

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Viihtyisä ja mukava huone on varusteltu yhden hengen vuoteella, televisiolla, tallelokerolla, silitysraudalla ja -laudalla sekä hiustenkuivaajalla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hygieniatuotteita.

Superior double room

Superior-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisä kahden hengen huone huone on varusteltu mukavalla vuoteella, televisiolla, tallelokerolla, silitysraudalla ja -laudalla sekä hiustenkuivaajalla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hygieniatuotteita.

Triple room

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Tyylikäs kolmen hengen huone huone on varusteltu mukavilla vuoteilla, televisiolla, tallelokerolla, silitysraudalla ja -laudalla sekä hiustenkuivaajalla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hygieniatuotteita.

TravelBird suosittelee

Hotellisi sijaitsee keskeisellä paikalla, josta pääset kätevästi tutustumaan kaupunkiin. Lisää ainakin nämä matkaohjelmaasi:

 • Nauti rentouttavasta päiväkävelystä paikallisten rakastamassa puistossa, Vondelparkissa, joka ihastuttaa vuoden ympäri puiden reunustamilla väylillään ja viehättävillä lammillaan.
 • De 9 Straatjes, eli yhdeksän katua Singelin, Herengrachtin, Keizersgrachtin ja Prinsengrachtin ympäristössä ovat täynnä kiinnostavia putiikkeja ja kahviloita. Mikä olisikaan parempi paikka viettää ostospäivää kuin pittoreskit kanaalinvarret!
 • Hotellisi sijaitsee Amsterdamin museokorttelissa, vain noin 500 metrin päässä Van Gogh -museosta ja nykytaiteenmuseo Stedelijkistä. Kansallismuseo Rijksmuseum sijaitsee noin kahden minuutin kävelymatkan päässä. Muita kiinnostavia kulttuurikohteita ovat muun muassa valokuvataiteenmuseo Foam Keizersgrachtilla sekä Anne Frankin talo Prinsengrachtilla.
 • Amsterdamin jokaisesta kaupunginosasta löytyy lukuisia ravintoloita, mutta lännessä sijaitsevasta Foodhallenista löydät ehkäpä monipuolisimman tarjonnan saman katon alla. Parikymmentä ravintolaa majoittava halli on hauska vierailukohde, vaikka vatsa ei kurnisikaan. Samassa rakennuksessa on myös elokuvateatteri ja putiikkeja.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 3,00 € per yö ja henkilö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä hotellille

Hotel Cornelisz sijaitsee P.C. Hooftstraatilla, Amsterdamin ylellisen ostoskadun varrella. Leidseplein, Museumplein ja Vondelpark ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lentokentältä hotelliin pääset helpoiten taksilla tai junalla. Schipholin lentokenttä sijaitsee hieman Amsterdamin ulkopuolella. Lentokentältä lähtee noin 15 minuutin välein junia Amsterdamin keskustaan. Matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 8 €. Voit ostaa lipun Schipholin aulan keltaisesta koneesta. Muistathan leimata lippusi aulassa ennen junaraiteille siitymistä. Junamatkan jälkeen matkustat noin 15 minuuttia rautiovaunulla 2 tai 5 Rijksmuseumin pysäkille. Raitiovaunupysäkki on parin minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

Huonekapasiteetti

Yhden hengen huone: enintään yksi henkilö
Superior-huone: enintään kaksi aikuista ja yksi sylivauva
Kolmen hengen huone: enintään kolme aikuista ja yksi sylivauva

Yksin matkustavan lisämaksu

172,00 €. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotias lapsi majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias lapsi majoittuu maksutta pinnasängyssä, mutta maksaa lennoista normaalisti.
Yli 2–vuotias majoittuu lisävuoteessa lisämaksusta.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Hissi

Hotellissa on hissi

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Hotellilla ei valitettavasti ole pysäköintialuetta. Julkinen pysäköinti maksaa noin 4,00 € per tunti.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Amsterdamiin kestää noin 2 tuntia 40 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Hintataso

Hintataso Amsterdamissa vastaa Suomen hintoja. Alkoholi ja osa ruokatuotteista ovat kuitenkin edullisempia.
Ateria ravintolassa 10,00–20,00 €
0,33 litran olut 2,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Rahayksikkö

Alankomaissa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Sijainti

Hotel Cornelisz sijaitsee P.C. Hooftstraatilla, Amsterdamin ylellisen ostoskadun varrella. Leidseplein, Museumplein ja Vondelpark ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lentokentältä hotelliin pääset helpoiten taksilla tai junalla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen