Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

  • Sisältää lennot
  • Sisältää majoituksen
  • Sisältää kuljetukset

Teneriffa – aurinkolomakohteiden ykkönen

Aurinkoloma 7, 8, 10, 11, 14 tai 15 yötä Puerto de la Cruz

per henkilö alkaen € 699,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ota suunta kohti aurinkoista Teneriffaa! Tarjous sisältää 7, 10 tai 14 yötä Hotel Taburientessa****, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin tai Oulun ja Teneriffan välillä, lentokenttäkuljetukset sekä käsimatkatavaran.

Neljän tähden hotelli, uima-allas katolla sekä Teneriffan loistava aurinko – vastustamaton yhdistelmä, eikö niin? Tällä matkalla unohdat arjen rasitteet, vietätpä lomasi sitten aurinkotuolissa rentoutuen tai virkistävien aktiviteettien parissa. Kaiken tämän ihanuuden lisäksi käytettävissäsi ovat hotellin solarium, poreallas ja kuntosali. Tartu kiinni kanarialaiseen unelmalomaan, ennen kuin matka viedään käsistä!

Tarjous sisältää
  • 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Taburientessa****
  • Meno-paluulennot Helsinki–Teneriffa tai Oulu-Teneriffa
  • Aamiaiset, puolihoito tai täysihoito
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Käsimatkatavara
Santa Cruz, Teneriffa

Mikään muu aurinkolomakohde alle seitsemän tunnin lentomatkan päässä ei onnistu yhdistämään merellistä maisemaa, auringonpaistetta sekä hämmästyttävän kaunista ja kiehtovaa luontoa aivan yhtä hyvin kuin Teneriffa. Tulivuori Teide sekä sitä ympäröivä vulkaaninen luonto ja huikea laavahiekkakenttä kuljettavat sinut toiseen todellisuuteen. Eläväinen rantakaupunki Santa Cruz tarjoaa sekin unohtumattomia elämyksiä muun muassa herkullisen ruoan ja vilkkaiden aukioiden muodossa. Saaren otollisen sijainnin ansiosta saat kokea taattua lämpöä ja auringonpaistetta vuodenajasta riippumatta. Jokaisen rantaleijonan ja monipuolista lomakohdetta arvostavan tulisi matkustaa Teneriffalle ainakin kerran. Hyvin todennäköisesti vierailut eivät kuitenkaan tule jäämään vain yhteen kertaan, sillä Teneriffalla on tapana ihastuttaa. Tervetuloa paratiisiin!

Hotel Taburiente****

Hotelli Santa Cruz de Tenerife, Espanja
Piscine

Neljän tähden hotelli sijaitsee kauniin Parque Garcia Sanabrian vieressä. Las Teresitasin uima-ranta on noin seitsemän kilometrin päässä. Hotellissa on koko vuoden avoinna oleva uima-allas sekä poreallas katolla, jolta aukeaa upea näkymä puistoon ja merelle. Käytössäsi on myös solarium ja kuntosali. Vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden.

Lue lisää
Chambre

Standard-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisä, ilmastoitu huone on varusteltu televisiolla, jääkaapilla, tallelokerolla ja Wi-Fi-yhteydellä. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja ja hygieniatuotteita.

Room

Superior-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Elegantisti sisustettu huone on ilmastoitu ja äänieristetty sekä varusteltu televisiolla, jääkapilla, tallelokerolla ja Wi-Fi-yhteydellä. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja ja hygieniatuotteita.

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältää aamiaiset ja aterian, mutta ei juomia.
Täysihoito sisältää aamiaiset, lounaat ja illalliset, mutta ei juomia.

Tarjous ei sisällä
  • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Check-in klo

14:00 - 20:00

Check-out klo

12:00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja yksi 0–2-vuotias lapsi per huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotias lapsi majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias lapsi majoittuu maksutta, mutta maksaa lennoista normaalisti.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys

Lemmikkieläimet

Enintään kolme kilogrammaa painava lemmikki on sallittu standard-huoneessa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen matkan varaamista, jos haluat matkustaa lemmikin kanssa.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Ruoka ja juoma

Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baaria

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Teneriffalle kestää noin 6,5 tuntia. Oulusta Teneriffalle lentää noin 7 tunnissa.

Lisätietoa matkatavaroista ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee aivan Parque Garcia Sanabria -puiston vieressä, ja seitsemän kilometrin päässä Las Teresitasin rannasta. Teneriffan eteläinen lentokenttä on noin 62 kilometrin päässä hotellista, ja ajomatka kestää liikenteestä riippuen noin 45 minuuttia.

Hotel Taburiente
Calle Dr. Jose Naveiras 24A
38001 Santa Cruz de Tenerife
Espanja