Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rakastu ikuiseen Roomaan

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Rooma
hinta alkaen € 239,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Euroopan kaupunkikohteiden kruunaamaton kuningas! Tarjous sisältää lennot, 2, 3 tai 4 yön majoituksen 207 Inn Hotelissa ja aamiaisleivoksen!

Iättömän Italian muinainen pääkaupunki, uskomaton Rooma, houkuttelee matkailijoita ympäri maailman kuuntelemaan häkellyttäviä tarinoitaan. Kaupungin jokainen kulma huokuu historiaa ihastuttavalla tavalla. Satumaisen kauniita katuja kävellessäsi voit kuvitella matkaavasi takaisin aikaan, jolloin Rooman imperiumi kukoisti kaikessa loistossaan. Lähde selvittämään, perustivatko mytologian Romulus ja Remus Euroopan majesteettisimman kaupungin, ja nautiskele ihanilla pasta-annoksilla. Illan hämärtyessä ja valojen tuikkiessa ilmassa on lumoa, jonka et halua koskaan loppuvan.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • 2, 3 tai 4 yötä 207 Inn Hotelissa
 • Aamiaisleivos
 • Käsimatkatavara
Ainutlaatuinen ulkoilmamuseo

Tervetuloa kulttuurin ja sivistyksen kehtoon! Rooma lukuisine nähtävyyksineen vie matkailijan ainutlaatuisten kokemusten äärelle. UNESCOn suojelema historiallinen keskusta on kuin ulkoilmamuseo, jossa nähtävän määrä ei lopu koskaan. Amfiteatteri Colosseum kaupungin maailmankuuluna maamerkkinä kiehtoo ainutlaatuisella arkkitehtuurillaan, eikä majesteettiselle Pantheonille löydy vertaistaan. Suuntaa myös Vatikaaniin, sillä sen museot sulkevat nimittäin syvyyksiinsä kokoelman maailman arvokkaimpia taideteoksia. Mykistävien elämysten jälkeen on aika herkutella Pasta alla puttanescalla ja täyteläisellä viinillä. Roomassa ymmärrät, mistä rakkaus ruokaan syntyy – täällä elämä on totta totisesti ihanaa.

207 Inn

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
207 Inn Rome

Kotoisa budjettihotelli sijaitsee erinomaisella paikalla noin 500 metrin päässä Vatikaanista. Pieni ja mukava hotelli tarjoaa asiakkailleen maksuttoman Wi-Fin ja sisäpiirin vinkit kaupungin saloihin. Ottavianon metroasemalle matkaa hotellilta on vain noin 100 metriä, ja metrolla pääset vaivattomasti liikkumaan koko kaupungissa.

 • +2
Lue lisää
207 Inn Rome Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen huoneet on sisustettu väreillä ja taideteoksilla. Huoneesta löydät television, vuoteen sekä kylpyhuoneen.

Kerran Roomassa...

Roomassa jokainen kohde voidaan ajatella vaikuttavana nähtävyytenä. Kaupungilla on niin paljon annettavaa, että aika loppuu helposti kesken. Onneksi saat mahdollisuuden palata takaisin, jos heität kolikon Fontana di Trevin suihkulähteeseen. Tämän lisäksi paljastamme sinulle muutaman suosikkikohteistamme. Loput häkellyttävistä nähtävyyksistä jätämme sinun löydettäväksi.

 • Trasteveren kaupunginosa charmikkaalla tunnelmallaan on Rooman kaupunginosista kaikkein ihastuttavin. Alue on osa Rooman historiallista keskustaa, mutta merkittävien antiikinaikaisten rakennusten sijaan Trasteveresta löydät kauniin kapeita kujia sekä palan aidointa Roomaa. Kaupunginosa on kuin kylä suurkaupungin sisällä.
 • Palatinus-kukkula on yksi Rooman vaikuttavan historian keskeisimmistä tapahtumapaikoista. Roomalaisen mytologian mukaan kaksoisveljekset Romulus ja Remus nimittäin perustivat Rooman kyseiselle kukkulalle. Tarina kertoo kaupungin saaneen nimensä Romuluksen mukaan. Rooman seitsemästä kukkulasta Palatinus on mielestämme kaikkein merkittävin.
 • Caracallan kylpylät olivat keisari Caracallan vuonna 200 rakennuttamat kylpylärakennukset, jotka mahdollistivat elämykset yli 1600 vierailijalle. Majesteettinen kompleksi koristeltiin erilaisilla kuvioilla ja mosaiikeilla. Nykyään matkailijat pääsevät ihailemaan kylpylöiden raunioita.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

12:00 - 22:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huomioitavaa check-inistä

Check-in on mahdollista klo 20.30 saakka. Mikäli saavut paikalle myöhemmin, joudut maksamaan 30,00 € suuruisen maksun. Mikäli lentosi saapuu perille myöhemmin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme ilmoittaa asiasta hotellillesi.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Matka lentokentältä hotelliin

Rooman lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotellistasi. Matka kestää liikenteestä riippuen autolla noin puoli tuntia, kun taas julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen kokonaismatka-aika on noin tunnin. Nouse Fiumicino Aeroporton asemalta Roma Terminiin kulkevaan junaan, ja siirry Terminin metroasemalle pois jäätyäsi. Kulje A-linjan metrolla Battistinin suuntaan ja jää pois Ottavianon pysäkillä, jolta on noin 100 metrin kävelymatka hotelliisi.

Tietoa kohteesta

Rooman väkiluku on noin 2 867 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Ottaviano-metroasema noin 100 m
Vatikaani noin 500 m
Roma Termini -päärautatieasema noin 4,5 km
Colosseum noin 4,1 km
Fontana di Trevi noin 3,0 km
Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä noin 30 km

Liikkuminen kohteessa

Roomassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolme metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 100 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa noin 1,50 €, ja lippuja voi ostaa muun muassa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Rooman hintataso vastaa lähes Suomen hintatasoa. Tässä muutamia esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +4 °C
Helmikuu +4,5 °C
Maaliskuu +6 °C
Huhtikuu +8 °C
Toukokuu +12 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +15 °C
Lokakuu +12 °C
Marraskuu +8 °C
Joulukuu +5 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Kotoisa budjettihotelli sijaitsee noin 500 metriä Vatikaanin pohjoispuolella. Rooman kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä ja Rooman keskustan nähtävyydet alkavat noin 2 kilometrin päästä hotelliltasi. Ottaviano-metroasemalle hotelliltasi on matkaa noin 100 metriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen