• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rakastu ikuiseen Roomaan

Kaupunkilomat 2, 3 tai 4 yötä Rooma

per henkilö alkaen € 309,00
Perustuen 2 henkilöön

Varattu jo 7 kertaa

Anna Euroopan kaupunkikohteiden kruunaamattoman kuninkaan mykistyttää sinutkin! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 2, 3 tai 4 yön majoituksen 207 Inn Hotelissa ja aamiaiset.

Iättömän Italian muinainen pääkaupunki, uskomaton Rooma, houkuttelee matkailijoita ympäri maailman kuuntelemaan häkellyttäviä tarinoitaan. Kaupungin jokainen kulma huokuu historiaa ihastuttavalla tavalla. Satumaisen kauniita katuja kävellessäsi voit kuvitella matkaavasi takaisin aikaan, jolloin Rooman imperiumi kukoisti kaikessa loistossaan. Lähde selvittämään, perustivatko mytologian Romulus ja Remus Euroopan majesteettisimman kaupungin, ja nautiskele ihanilla pasta-annoksilla. Illan hämärtyessä ja valojen tuikkiessa ilmassa on lumoa, jonka et halua koskaan loppuvan.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • 2, 3 tai 4 yötä 207 Inn Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Ainutlaatuinen ulkoilmamuseo

Tervetuloa kulttuurin ja sivistyksen kehtoon! Rooma lukuisine nähtävyyksineen vie matkailijan ainutlaatuisten kokemusten äärelle. UNESCOn suojelema historiallinen keskusta on kuin ulkoilmamuseo, jossa nähtävän määrä ei lopu koskaan. Amfiteatteri Colosseum kaupungin maailmankuuluna maamerkkinä kiehtoo ainutlaatuisella arkkitehtuurillaan, eikä majesteettiselle Pantheonille löydy vertaistaan. Hotellisi sijainti lähellä vaikuttavaa Vatikaania varmistaa, että matkan aikana tutustut myös kaupungin ainutlaatuiseen kulttuuriperintöön. Vatikaanin museot sulkevat nimittäin syvyyksiinsä kokoelman maailman arvokkaimpia taideteoksia. Mykistävien elämysten jälkeen on aika herkutella Pasta alla puttanescalla ja täyteläisellä viinillä. Roomassa ymmärrät, mistä rakkaus ruokaan syntyy – täällä elämä on totta totisesti ihanaa.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

207 Inn

Hotelli Rooma, Italia
207 Inn Rome

Kotoisa budjettihotelli sijaitsee aivan Rooman keskustassa, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Vatikaanista. Pieni ja mukava hotelli tarjoaa asiakkailleen maksuttoman Wi-Fin ja sisäpiirin vinkit kaupungin saloihin. Ottavianon metroasema sijaitsee hotellin lähellä. Metrolla pääset vaivattomasti liikkumaan kaupungissa.

Lue lisää
207 Inn Rome Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen huoneet on sisustettu väreillä ja taideteoksilla. Huoneesta löydät television, vuoteen sekä kylpyhuoneen.

Kerran Roomassa...

Roomassa jokainen kohde voidaan ajatella vaikuttavana nähtävyytenä. Kaupungilla on niin paljon annettavaa, että aika loppuu helposti kesken. Onneksi saat mahdollisuuden palata takaisin, jos heität kolikon Fontana di Trevin suihkulähteeseen. Tämän lisäksi paljastamme sinulle muutaman suosikkikohteistamme. Loput häkellyttävistä nähtävyyksistä jätämme sinun löydettäväksi.

 • Trasteveren kaupunginosa charmikkaalla tunnelmallaan on Rooman kaupunginosista kaikkein ihastuttavin. Alue on osa Rooman historiallista keskustaa, mutta merkittävien antiikinaikaisten rakennusten sijaan Trasteveresta löydät kauniin kapeita kujia sekä palan aidointa Roomaa. Kaupunginosa on kuin kylä suurkaupungin sisällä.
 • Palatinus-kukkula on yksi Rooman vaikuttavan historian keskeisimmistä tapahtumapaikoista. Roomalaisen mytologian mukaan kaksoisveljekset Romulus ja Remus nimittäin perustivat Rooman kyseiselle kukkulalle. Tarina kertoo kaupungin saaneen nimensä Romuluksen mukaan. Rooman seitsemästä kukkulasta Palatinus on mielestämme kaikkein merkittävin.
 • Caracallan kylpylät olivat keisari Caracallan vuonna 200 rakennuttamat kylpylärakennukset, jotka mahdollistivat elämykset yli 1600 vierailijalle. Majesteettinen kompleksi koristeltiin erilaisilla kuvioilla ja mosaiikeilla. Nykyään matkailijat pääsevät ihailemaan kylpylöiden raunioita.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Check-in klo

12:00 - 20:30

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

check-in

Check-in on mahdollista klo 20.30 saakka. Mikäli saavut paikalle myöhemmin, joudut maksamaan 30,00 € suuruisen maksun. Mikäli lentosi on myöhemmin paikalla, otathan yhteyettä asiakaspalveluumme.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Roomaan kestää noin 3,5–5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti sähköpostiisi. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua. Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Matka lentokentältä hotelliin

Rooman lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotellistasi. Matka kestää liikenteestä riippuen autolla noin puoli tuntia, kun taas julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen kokonaismatka-aika on noin tunnin. Nouse Fiumicino Aeroporton asemalta Roma Terminiin kulkevaan junaan, ja siirry Terminin metroasemalle pois jäätyäsi. Kulje A-linjan metrolla Battistinin suuntaan ja jää pois Ottavianon pysäkillä, jolta on noin 160 metrin kävelymatka hotelliisi.

Sijainti

Kotoisa budjettihotelli sijaitsee aivan Rooman keskustassa, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Vatikaanista. Rooman kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä. Autolla olet perillä 30 minuutissa. Voit matkustaa kohteeseen myös junaa ja metroa hyödyntäen.