• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lontoo – neljän tähden suurkaupunki

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Lontoo
hinta alkaen € 329,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 5 kertaa

Matkusta Euroopan suurimpaan metropoliin, Lontooseen! Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen neljän tähden Arbor City Hotel Londonissa, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Lontoon välillä sekä käsimatkatavarat.

Lontoo on vilkas tapahtumien, kulttuurin ja klassikkonähtävyyksien keskus, jossa tunnet olevasi kuin keskellä elokuvaa. Tower Bridgestä Big Beniin ja Piccadilly Circusista Buckinghamin palatsiin – Lontoossa riittää nähtävyyksiä lomasi jokaiselle päivälle. Silmäile taidetta kaupungin lukuisissa museoissa, kevennä kukkaroasi loputtomilla ostoskaduilla ja vietä rentouttava hetki iltapäiväteen parissa. Harva asia elämässä on varmaa, mutta viihtymisesi Lontoossa on taattu!

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Arbor City Hotel Londonissa****
 • Meno-paluulennot Helsinki–Lontoo
 • Aamiaiset
 • 10 % alennus hotelli ravintolan aterioista
 • Käsimatkatavara
Lontoo

Lontoo on yksi maailman vierailluimmista kaupungeista, eikä suotta, sillä se viehättää monipuolisuutensa ansiosta matkustajia vauvasta vaariin. Shoppailua Oxford Streetillä, käyskentelyä Thamesin varrella ja teatteria West Endissä – mitä ikinä haluatkaan, löydät sen Englannin pääkaupungista. Lontoon kaupunkikuva on yksi maailman monikulttuurisimmista, ja se näkyy myös ravintolatarjonnassa. Tarjolla on ruokaa maailman jokaisesta kolkasta, mutta myös perinteinen fish & chips -annos on helposti saatavilla. Lontoossa jopa bussimatkat ovat elämys ikonisten, punaisten, kaksikerroksisten linja-autojen ansiosta. Paina mieleesi “how do you do” sekä “cheers”, ja olet valmis suuntaamaan kohti sykkivää Lontoota!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Arbus City Hotel London****

 • Hotelli
 • Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
City Hotel London Lobby

Hotelli sijaitsee Lontoon keskustassa, ainoastaan puolen korttelin päässä ravintoloita täynnä olevasta kuuluisasta Brick Lanesta. Lähin metroasema on kivenheiton päässä, josta pääset kätevästi eri puolille kaupunkia. Vain parin pysäkin jälkeen olet Lontoon Cityn alueella, jossa komeilee lukuisia kuuluisia rakennuksia.

Lue lisää
City Hotel London Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huoneet on varusteltu parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella, televisiolla sekä kahvin- ja teenkeittovälineillä. Omassa kylpyhuoneessa voit nauttia rentouttavasta kylvystä ammeessa.

City Hotel London Room 2

Executive-huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Executive-huoneet on varusteltu parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella, televisiolla sekä kahvin- ja teenkeittovälineillä. Omassa kylpyhuoneessa voit nauttia rentouttavasta kylvystä ammeessa. Huoneessa on myös vuodesohva.

TravelBird suosittelee
 • Lontoossa ei ole vaikea löytää järjestettyä tekemistä, mutta päivän saa hyvin kulumaan myös pelkästään eri kaupunginosiin tutustumalla. Ihastele ylellisen Mayfairin kauniita rakennuksia, ja siirry sitten Hyde Parkin toiselle puolelle Kensingtoniin, jossa esimerkiksi Royal Albert Hall sijaitsee. Trendikkäät Shoreditch ja Notting Hill kannattaa myös kiroittaa muistiin.
 • Lontoo on todellinen shoppailijoiden paratiisi. Löydät kymmenittäin ketjuliikkeitä Oxford Streetiltä, Regent Streetiltä ja Carnaby Streetiltä, kun taas Bond Streetillä ja tavaratalo Harrod’sissa voit tehdä ylellisempiä ostoksia. Portobello Roadin markkinoilla teet varmasti monia uniikkeja löytöjä.
 • Jos Englannille tyypillinen vesisade yllättää, voit paeta sadetta johonkin kaupungin lukuisista museoista. Tate Modern, National Gallery ja British Museum toimivat kotina upealle taiteelle, kun taas Natural History Museum ja Science Museum tarjoavat katseltavaa tieteestä ja luonnonhistoriasta kiinnostuneille
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

13:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä hotellille

Hotelli sijaitsee Lontoon keskustassa, alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Aldgate East -metroasemalta. Gatwickin lentoasemalta hotellille pääset kätevimmin taksilla tai junalla, joista juna on edullisempi vaihtoehto. Ota juna lentokentältä London Bridgen asemalle, hyppää bussi numero 40:n kyytiin ja jää pois Aldgaten pysäkillä. Jatka matkaasi kävellen vielä reilun viiden minuutin ajan. Kokonaismatka-aika on vajaan tunnin liikenteestä riippuen.

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huone: enintään kaksi aikuista ja yksi 0–1-vuotias lapsi
Executive-huone: enintään neljä henkilöä, joista enintään kolme on aikuisia

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotias lapsi majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotias lapsi maksaa majoituksesta £20,00 (noin 22,00 €) per yö ja lennoista normaalisti.

Yksin matkustavan lisämaksu

117,00–473,00 € riippuen matkan ajankohdasta ja kestosta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti liikuntarajoitteisille sopivia huoneita. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen matkan varaamista, jos matkustat lemmikin kanssa.

Pysäköinti

Maksullinen pysäköinti £ 49,00 (noin 55,00 €) per yö

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Lontooseen kestää noin 3 tuntia 10 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee Lontoon keskustassa, alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Aldgate East -metroasemalta. Gatwickin lentoasemalta hotellille pääset kätevimmin taksilla tai junalla, joista juna on edullisempi vaihtoehto. Ota juna lentokentältä London Bridgen asemalle, hyppää bussi numero 40:n kyytiin ja jää pois Aldgaten pysäkillä. Jatka matkaasi kävellen vielä reilun viiden minuutin ajan. Kokonaismatka-aika on vajaan tunnin liikenteestä riippuen.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen