Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
 • Sisältää junamatkan

Portugalin kauneimmat kaupungit

 • Kiertomatkat
 • 6 tai 8 yötä
 • Portugali
hinta alkaen € 1.389,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lennä lumoavaan Portugaliin ja vietä 5 tai 7 yötä Lissabonissa sekä Portossa! Tarjous sisältää majoitukset, lennot Helsingistä, junamatkat kaupunkien välillä ja aamiaiset.

Lähde valloittavalle lomalle Portugaliin ja ota kohteeksi sen kaksi upeinta kaupunkia! Lumoava Lissabon on täynnä historiallista arkkitehtuuria, värikkäitä taloja sekä upeita taidegallerioita ja museoita. Eloisasta Portugalin pääkaupungista matka jatkuu kohti pohjoista Portoa. Romanttinen kaupunki on erinomainen kohde historiallisista rakennuksista, portviinistä ja hurmaavissa kuppiloissa istuskelusta pitäville – kulkien pitkin Porton kapeita katuja tulet rakastumaan kaupunkiin koko sydämelläsi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Lissabon
 • 3 tai 4 yön majoitus Lissabonissa (SANA Reno Hotel)
 • 2 tai 3 yön majoitus Portossa (Quality Inn Porto)
 • Junamatkat Lissabon–Porto–Lissabon (2. luokka)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Ruumamatkatavara 23 kg (Lufthansa)
Reitti
 1. Päivä 1 & 2: Lissabon (7 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

  Kaksi tai kolme ensimmäistä yötä vietät Portugalin sydämessä, seitsemän kukkulan kaupungiksi kutsutussa Lissabonissa. Maan historiallinen pääkaupunki tarjoaa valtavasti tehtävää ja nähtävää. Ihastele kaupungin punertavia kattoja kaupungin vanhalta linnakkeelta, Castelo de São Jorgelta. Maista ri… Lue lisää

  SANA Reno Hotel
 2. Päivä 3 & 4: Porto (7 yön kiertomatkalla päivät 4–6)

  Seuraavaksi matka jatkuu junalla kohti romanttista Portoa. Portugalin toiseksi suurin kaupunki on antanut nimensä portviinille, jota on valmistettu Douro-joen varrella jo 1400-luvun puolivälistä lähtien. Vieraile vanhoissa portviinikellareissa, perinteisillä Bolhãon markkinoilla, osallistu ainut… Lue lisää

  Quality Inn Porto
 3. Päivä 5 & 6: Lissabon (7 yön kiertomatkalla päivät 7–8)

  Matkan viimeisen yön vietät jo tutussa Lissabonissa. Miellyttävä ilmasto, monet terassit, historialliset rakennukset ja azulejoilla koristellut värikkäät talot ovat vain muutama syy kulkea Lissabonin vilkkailla kaduilla. Aloita päiväsi hyppäämällä raitiovaunu 28:n kyytiin ja ihaile Portugalin pä… Lue lisää

Junamatka Lissabonista Portoon

Tarjoukseen sisältyy edestakainen junamatka Lissabonista Portoon. Junia lähtee Lissabonin Santa Apolonia -asemalta noin tunnin tai kahden välein. Matka Porton Porto-Campanhãn asemalle kestää noin kaksi tuntia 40 minuuttia. Saat tarkemman aikataulun sekä junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Tulostathan liput ja otat ne matkalle mukaan.

SANA Reno Hotelista pääset Lissabonin päärautatieasemalle 15 minuutissa. Kävele São Sebastiãon metroasemalle, ja matkusta asemalle käyttämällä Azul-linjan metroa. Kuuden pysäkin jälkeen olet perillä.

Porto-Campanhãn asemalta matkaa hotellillesi on noin 10 minuuttia. Voit ottaa asemalta linja-auton numero 207, ja jäädä pois 8 minuutin jälkeen Alexandre Herculanon pysäkillä. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 200 metriä.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Kuljetukset rautatieasemalle
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa. Katsothan, että hotelliyöt vastaavat haluamaasi öiden määrää.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan
2–3-vuotias majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti
4–8-vuotias majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti
9–14-vuotias majoittuvat noin 25% alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Suora lento Lissaboniin kestää noin 5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen