hinta alkaen
€ 279,00
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Aurinkoinen kesäloma Costa Bravassa perheen kesken

Aurinkoloma 4 tai 7 yötä Malgrat de Mar

per henkilö alkaen € 279,00
perustuen 2 henkilöön

Suuntaa Espanjan auringon hellittäväksi 4 tai 7 yöksi. Tarjous sisältää lennot Helsingistä tai Oulusta, majoituksen Hotel Reymarissa tai Hotel Reymar Playassa, puolihoidon sekä lentokenttäkuljetukset.

Valkoisia hiekkarantoja, kultainen auringonnousu ja sininen taivaanranta – tervetuloa Costa Bravaan. Virittäydy espanjalaiseen tunnelmaan, pulahda Välimeren aaltoihin ja nauti ajasta perheesi kanssa. Lomalla pääset kokeilemaan uusia vesiaktiviteetteja, loikoilemaan hiekkarannalla ja golfaamaan läheisillä kentillä. Kävele loputtomilta tuntuvia rantoja pitkin ja kasta varpaasi lämpimään meriveteen. Herkuttele katalonialaisen keittiön antimilla ja nauti ajastasi iltatuulen viilentämillä terasseilla. Espanjan rytmit, ihana aurinko ja ainutlaatuiset maut tekevät vuoden 2017 kesästä ikimuistoisimman!

Tarjous sisältää
 • 4 tai 7 yötä Hotel Reymar Playassa tai Hotel Reymarissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja päivälliset, ei ruokajuomia)
 • Meno-paluulennot Helsingistä tai Oulusta Barcelonaan (Norwegian tai Vueling)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara 10 kg
 • Ruumamatkatavara 20 kg Norwegianin lennoilla
Lisävaihtoehdot
 • Ruumamatkatavara 23 kg (Vueling)
Costa Brava

Costa Brava on Espanjan itärannikolta Ranskan Pyreneiden poimuvuoristoon asti ulottuva rannikkoalue, joka lukeutuu yhdeksi maan hurmaavimmista lomakohteista. Eläväinen Malgrat del Mar sijaitsee keskellä Costa Bravan rannikkoseutua, ollen täydellinen lomakohde Espanjan auringon alla. Läheinen sijainti Barcelonaan takaa mahdollisuuden vilkkaaseen päiväretkeen. Lapsille riittää puuhaa uima-altaassa samalla, kun vanhemmat viettävät aikaa auringossa paistatellen tai golfia pelaten. Päivän lopulla voit tutustua kaupungin kulinaarisiin helmiin tai vain nauttia vilkkaasta espanjalaisesta ilmapiiristä. Katalonialainen keittiö on tunnettu täyteläisistä mauistaan, joten pääset nauttimaan lomastasi aidosti kaikilla aisteilla.

Reymar-hotellit
Swimming Pool

50 metrin päässä rannasta sijaitsevat Reymar-hotellit tarjoavat sinulle tyylikkään majoituksen, jonka piha-alueelta löydät suurikokoisen altaan sekä vesiputouksella varustetun lastenaltaan. Hotellit sijaitsevat Malgrat de Marin uudessa osassa, 500 metrin päässä vanhasta keskustasta. Tiloista löytyy myös maksuton Wi-Fi-yhteys. Hotellit sijaitsevat 200 metrin päässä toisistaan ja saat tietää lopullisen majoituspaikkasi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Kahden hengen huone
Room

Hotellien kahden hengen huoneet on varustettu vuoteilla, televisiolla, kylpyhuoneella ja parvekkeella.

Valitse lähtöpäivä

Tarjous ei sisällä
 • Turistivero 0,50 € per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
 • Ruumamatkatavara Vuelingin lennoilla

Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Check-in klo

12:00

Check-out klo

10:00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä per huone

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan.
2–12-vuotiaat saavat majoituksesta 50 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

50,00–87,00 € riippuen matkan pituudesta ja ajankohdasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pinnasänky

Saatavilla maksutta (varataan hotellin aulasta)

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti liikuntarajoitteisille sopivia huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Barcelonaan kestää noin 4 tuntia ja Oulusta noin 6 tuntia. Välilasku on Helsingissä.

Matkatavarat

Käsimatkatavara:

Norwegian 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
Vueling 10 kg (55 x 40 x 20 cm)

Ruumamatkatavara:

Norwegian 20 kg
Vueling 23 kg (lisämaksusta)

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen).

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten. Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvä kuljetus on yhteiskuljetus ja matkan kesto voi vaihdella ruuhkan ja pysähdyspaikkojen mukaan.

Uima-allas

Hotellien uima-altaat ovat avoinna loppukeväästä alkusyksyyn

Majoitusvaihtoehdot

Majoitut saatavuuden mukaan joko Hotel Reymarissa tai Hotel Reymar Playassa. Molemmat hotellit kuuluvat samaan ketjuun, ja sijaitsevat vain 200 metrin päässä toisistaan. Lisätiedot hotellistasi saat matka-asiakirjojesi mukana.

Sijainti

Hotel Reymar Playa sijaitsee 50 metrin päässä rannasta Malgrat de Marin uuden keskustan alueella. Malgrat de Marista on matkaa Barcelonaan 65 kilometriä.

Hotel Reymar
Passeig Marítim, 54
08380 Malgrat de Mar
Espanja