Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Porto – portugalilaisen kulttuurin kehto

 • Kaupunkilomat
 • Porto
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tervetuloa kulttuurin ja kauneuden kehtoon! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 3 tai 4 yön majoituksen Quality Inn Portossa aamiaisineen sekä käsimatkatavaran.

Portugalin toiseksi suurin kaupunki, kaunis Porto, ihastuttaa kulttuuriperinnöllään ja arkkitehtuurillaan. Kulkiessasi kaupungin mukulakivikatuja lumoudut ympäristöstä, joka kiehtovasti yhdistää historian sekä nykyaikaisen designin. Näyttävien rakennusten lisäksi Porto houkuttelee ainutlaatuisilla makuelämyksillään. Siemaile portviiniä ja herkuttele merellisillä aarteilla auringon loihtiessa horisonttiin häkellyttävän taideteoksen. Tältä lomalta ei satumaista tunnelmaa puutu!

Tarjous sisältää
 • Meno–paluulennot Helsinki–Porto
 • 3 tai 4 yön majoitus Quality Inn Portossa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Porto

Pohjois-Portugalin kirkkain tähti, Porto, tarjoaa täydelliset puitteet ikimuistoiseen lomaan. Kaupungin pitkä historia näkyy katukuvassa vielä tänäkin päivänä – ennen ajanlaskun alkua Porto nousi pienestä kylästä Atlantin tärkeimmäksi kauppakaupungiksi. Maailmankartalle kaupunki lisättiin viimeistään portviinin viemisen myötä, jolloin makea ja täyteläinen jälkiruokaviini sai pysyvän paikan kulinaristien sydämessä. Henrik Purjehtijan synnyinkaupungissa voit ihailla historiallista vanhaakaupunkia, Ribeiraa, joka huokuu tarinoita vuosisatojen takaa. Näyttävät rakennukset ovat saaneet vierelleen modernia arkkitehtuuria, minkä vuoksi kaupungin ympäristö on kiehtovia vastakohtia täynnä. Ikimuistoisen päivän päätteeksi voit herkutella paikallisilla aarteilla, jotka hivelevät makuhermoja ainutlaatuisella tavalla. Bem vindo ao Porto!

Quality Inn Porto

 • Hotelli
 • Porto, Portugali
Hotel

Kaunis hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, historiallisen Praça da Batalhan aukiolla. São Benton metroasema on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä. Dom Luís I -sillalle matkaa on vain 300 metriä. Sen sijaan Porton kuuluisat viinikellarit sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä. Hotellissa on baari, televisiolla varustettu aula sekä ystävällinen vastaanotto. Aloitat aamusi täynnä energiaa hotellin tarjoaman aamiaisen ansiosta.

Lue lisää
Chambre

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kotoisat huoneet on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla, puhelimella, teen- ja kahvinkeittovälineillä, säilytyslokerolla, Wi-Fillä, kylpyhuoneella sekä hiustenkuivaajalla.

TravelBird suosittelee

 • Seuraa Douro-joen rannalla näyttäviä laivoja, jotka seilaavat pitkin kaunista jokea. Voit kuvitella mielessäsi historiallisten purjehduslaivojen lähtevän seilaamaan kohti tuntematonta. Voit myös lähteä ikimuistoiselle jokiristeilylle, jonka aikana näet kaupungin viehättävät yksityiskohdat vedestä käsin.
 • Käy ihastelemassa kuvankaunista horisonttia 76 metriä korkeasta Clérigos-tornista, joka tarjoaa mitä upeimmat maisemat.
 • Vieraile São Franciscon näyttävässä kirkossa, joka on kullattu lähes kokonaan. Kirkko on kaupungin uskonnollisista rakennuksista tunnetuin ja kaunein.
 • Portoa kutsutaan usein Portugalin ruokapääkaupungiksi. Herkuttele siis tuoreella turskalla ja paikallisella pataruoalla ainakin kerran lomasi aikana.
 • Tutustu portviinin saloihin ja vieraile kaupungin lukuisissa viinikellareissa. Asiantuntijoiden avulla opit valtavasti makeasta viinistä, joka on koko Porton ylpeys. Kellareista voit ostaa myös ihastuttavia kotiinviemisiä.
 • Tunnelmoi maailman kauneimmaksi kutsutun kirjakaupan, Livraria Lellon, satumaisessa ympäristössä. Tiesitkö, että maailmankuulu J.K. Rowling on saanut inspiraation taikamaailman ympäristöön juuri tästä kirjakaupasta?
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa. Katsothan, että hotelliyöt vastaavat haluamaasi öiden määrää.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Vähintään kaksi aikuista ja enintään kolme aikuista

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti vähintään kahdelle henkilölle

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–14-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Välilaskullinen lento Portoon kestää noin 8 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset. Huomioithan, että kuljetuksen odotusaika on enintään tunnin.

Sijainti

Viihtyisä hotelli sijaitsee Praça da Batalhan aukiolla. Lähin metropysäkki sijaitsee noin 500 metrin päässä. Porton lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä hotellilta. Autolla matka taittuu noin 15 minuutissa. Sen sijaan julkista liikennettä hyödyntämällä olet perillä noin 40 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen