Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Näe kaunis Vilna ja Trakain linna

 • Kaupunkilomat
 • 2 tai 3 yötä
 • Vilna
hinta alkaen € 559,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä 2, 3 tai 4 yön loma viehättävässä Vilnassa! Tarjoukseen sisältyy majoitus, lennot Helsingistä, retki Trakain linnaan, aamiaiset ja käsimatkatavara.

Liettua on yksi Euroopan parhaiten pidettyjä salaisuuksia, missä keskieurooppalainen kulttuuri sekoittuu Baltian tunnelmaan. Pääkaupunki Vilnassa yhdistyvät UNESCOn perintökohteet, boheemit taiteilijakaupunginosat, maukas ruokakulttuuri ja hyvät shoppailumahdollisuudet. Anna kauniiden kirkkojen, maukkaan oluen ja viehättävän vanhankaupungin hurmata sinut ja tarjota ikimuistoinen kaupunkiloma. Lisäksi tarjoukseen sisältyvällä retkellä Trakain linnaan pääset tutustumaan paremmin alueen historiaan upeissa järvimaisemissa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Vilna
 • 2, 3 tai 4 yötä Panorama Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Retki Trakain linnaan
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Lentokenttäkuljetukset 40 € per auto
Vilna

Vilna on muuttunut viime vuosina nopeasti kaupunkikuvan entisöinnin ja uudisrakentamisen myötä. Liettuan moderni pääkaupunki tarjoaa matkailijalle monipuoliset ostosmahdollisuudet ja muun muassa yhden maailman nopeimmista internetyhteyksistä! Maan liittyminen euroon vuoden 2015 alussa on tehnyt Vilnassa matkustamisesta entistä näppärämpää. Kaikesta huolimatta kaupungin kadut pitävät sisällään myös paljon historiaa. Napoleon nimesi Vilnan Pohjolan Jerusalemiksi kaupungin vahvan juutalaisyhteisön mukaan ja UNESCOn perintökohteeksi luokiteltu vanhakaupunki, yksi suurimmista keskiaikaisista kaupunginosista Euroopassa, hivelee silmiä kauniilla arkkitehtuurillaan ja sievillä pienillä kujillaan. Boheemi Užupisin kaupunginosa on myös näkemisen arvoinen. Tämä ainutlaatuinen pala Vilnaa julistautui vuonna 1997 itsenäiseksi tasavallaksi ja on suosittu alue erityisesti taiteilijoiden keskuudessa. Tutustu kaupungin monipuoliseen arkkitehtuuriin, vieraile sen museoissa ja nauti paikallisia makuja kuten cepelinaita. Vilna on Euroopan piilotettu helmi, joka on täydellinen kaupunkilomakohde seikkailunhaluiselle matkailijalle.

Panorama Hotel Vilnius

79 arvostelua
 • Hotelli
 • Vilna, Liettua
© Panorama Hotel Vilnius

Viihtyisä Panorama Hotel sijaitsee paraatipaikalla Vilnan vanhassakaupungissa ja loistavien kulkuyhteyksien päässä niin Vilnan lentoasemalta kuin kaupungin tärkeimmiltä nähtävyyksiltä. Aamusi Hotel Panoramassa alkavat taatusti hyvin, sillä hotellin ravintolassa sinulle tarjoillaan monipuolinen ja runsas aamiainen. Ennen kuin lähdet kiertämään kaupunkia kannattaa kurkata ulos ikkunasta, sillä hotellin eteläsivun ikkunoista avautuu upea näkymä Liettuan pääkaupungin ylle. Hotellista löytyy à la carte -ravintolan lisäksi muun muassa baari ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto.

Lue lisää
Room © Panorama Hotel Vilnius

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin huoneet ovat valoisia ja kotoisia. Huoneiden sisustuksessa on käytetty lämpimiä värejä ja klassisen tyylikkäitä huonekaluja. Kahden hengen huoneista löytyy muun muassa kirjoituspöytä, satelliitti-TV, maksuton Wi-Fi, puhelin ja kylpyhuone hiustenkuivaajineen.

Retki Trakain linnaan

Lomasi toisena päivänä pääset retkelle Trakain linnaan. Sinut haetaan hotelliltasi ja noin 30 minuutin ajomatkan päästä ihailet Trakain linnan ympäröiviä järvimaisemia.

 • Retken aika pääset vierailemaan Trakain kylässä sekä kauniilla 1300-luvulta peräisin olevalla linnalla.
 • Kierrosta ohjaa englanninkielinen opas, ja retken aikana kuulet Trakain eri kansoista ja historiallisista tapahtumista sekä linnan rakentamisesta ja sen historiasta.
 • Kupongin saat matkadokumenttiesi mukana sähköpostitse. Ota kuponki mukaasi hotellille, jossa se vaihdetaan viralliseksi lipuksi.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista

Yksin matkustavan lisämaksu

39,00–57,00 € riippuen matkan pituudesta ja ajankohdasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheeessa

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Vilnaan kestää noin 2 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset

Sijainti

Panorama Hotel sijaitsee Vilnan vanhassakaupungissa. Vilnan tärkeimmät nähtävyydet ja kaupungin rautatieasema ovat vain kävelymatkan päässä hotellista. Panorama Hotelista on noin 15 minuutin ajomatka Vilnan kansainväliselle lentoasemalle.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen