Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Makarska – Kroatian kuvankaunis helmi

 • Aurinkomatkat
 • 7 tai 8 yötä
 • Makarska
hinta alkaen € 659,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Pala kauneinta Kroatiaa. Tarjous sisältää neljän tähden majoituksen seitsemäksi yöksi Hotel Dalmacijassa****, aamiaiset, meno-paluulennot lennot Splitiin ja käsimatkatavaran.

Käännä katseesi vasemmalle ja näet satumaisen kauniina hohtavan Adrianmeren. Käännä katseesi oikealle ja näet jylhän Biokovon vuoriston. Katseesi viipyessä turkoosin ja graniitin välillä, tunnet auringon kultaisten säteiden hivelevän ihanasti ihoasi – tervetuloa Kroatian etelärannikolle! Makarska on paratiisi maan päällä kirkkaine vesineen ja upeine kivirantoineen. Ihastele tarunomaista luontoa, nauti kiehtovista kulttuurin pyörteistä ja rentoudu meren rannalla. Vuoden 2017 ihastuttavin loma on vain muutaman klikkauksen päässä. Miltä kuulostaisi?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Splitiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7 yön majoitus Hotel Dalmacijassa****
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma
 • Käsimatkatavara
Mainio Makarska

Makarskan alue on historiansa aikana ollut niin antiikin Rooman, Turkin ottomaanien kuin myös Itävalta-Unkarin vallan alla, ja samalla imenyt vaikutteita useasta erilaisesta kulttuurista. Nykyisin viihtyisässä satamakaupungissa nautit kauniista rannoista, maittavasta ruoasta ja mielenkiintoisista nähtävyyksistä. Tutustu alueen vehreään luontoon, tapahtumarikkaaseen historiaan ja Rooman valtakunnan ajan jäänteisiin. Upeat kirkot, fransiskaaniluostari ja simpukkamuseo ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Makarskan pitkä rantabulevardi ja herkullinen ruoka tekevät rentoutumisestasi helppoa. Halutessasi vaihtelua rannalla loikoiluun, lähdet päiväretkelle esimerkiksi noin sadan kilometrin päässä sijaitsevaan Bosnia-Hertsegovinan Mostarin kaupunkiin. Mostarissa tutustut kaupungin kiintoisaan historiaan ja kenties vierailet taistelulajitaitaja Bruce Leen patsaan luona.

Hotel Dalmacija

 • Hotelli
 • Makarska, Kroatia
Pool

Hotel Dalmacija sijaitsee lähellä rantaa ja vain muutaman askeleen päässä Makarskan keskustaan vievältä rantabulevardilta. Nauti aurinkoisesta päivästä aurinkotuolissa hotellin uima-altaalla, herkullisesta aamiaisesta aurinkoterassilla tai kylpyläosaston turkkilaisessa saunassa rentoutuen. Hotellin ravintola tarjoaa kansainvälisiä herkkuja. Sen sijaan aulabaarissa nautit raikkaista ja virvoittavista cocktaileista.

 • +5
Lue lisää
Double room

Kahden hengen huone merinäkymällä

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotel Dalmacijan ilmastoidut huoneet ovat varustettu televisiolla, minibaarilla, merinäköalaparvekkeella sekä kylpyhuoneella, josta löydät kylpytuotteet ja hiustenkuivaajan.

TravelBirdin vinkki ikimuistoiseen päiväretkeen

Kroatian toiseksi suurin kaupunki, eläväinen Split, sijaitsee noin 60 kilometrin päässä Makarskasta. Kaupunkiin on suora linja-autoyhteys, joten voit vaivattomasti lähteä ihanalle päiväretkelle. Kaupungin vanha keskusta on näkemisen arvoinen jo pelkän UNESCOn maailmanperintöluokituksen takia. Tunnelmoi historiallisessa ympäristössä, tutustu vanhoihin rakennuksiin ja muodikkaisiin ostoskatuihin ja herkuttele merellisillä herkuilla. Lisänä sinisenä kimmeltävä Adrianmeri, ympäri vuoden lämmin sää sekä historiaa kaikuva keskusta – ikimuistoinen päivä Splitissä odottaa!

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00 - 18:00

Check-out klo

06:00 - 12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Splitin lentokentältä matkaa taksilla hotellillesi on noin tunnin verran. Voit varata lentokenttäkuljetukset tai ottaa taksin. Vaihtoehtoisesti voit lähteä lentokenttäbussilla Splitin keskustaan, josta vaihdat Makarskaan vievään linja-autoon. Makarskan linja-autoasemalta matkaa hotellillesi on noin 300 metriä. Kokonaisuudessaan matka maksaa noin 10,00 € ja kestää noin kaksi tuntia.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Aterialuokitus

Tarjoukseen kuuluu aamiainen, mutta voit halutessasi korottaa aterialuokituksesi puolihoitoon tai täysihoitoon. Puolihoito sisältää aamiaisten lisäksi illalliset. Täysihoito sisältää aamiaiset, lounaat ja illalliset. Aterialuokitukset löydät varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellilla on esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Splitiin kestää noin 3–6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Rokotukset

Matkustaessasi Kroatiaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotukset kurkkumätää, jäykkäkouristusta, sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Sijainti

Hotelli sijaitsee rannan tuntumassa ja vain muutaman askeleen päässä rantabulevardilta, joka vie Makarskan keskustaan. Splitin lentokenttä sijaitsee tunnin automatkan päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen