Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Viiden tähden hotelli Maltalla

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Pembroke
hinta alkaen € 1.199,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 7 tai 14 yön majoituksen viiden tähden Radisson Blu Resort St. Julian'sissa, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Maltan välillä, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavaran. Halutessasi voit varausvaiheessa lisätä matkaasi myös puoli- tai täysihoidon.

Sisilian eteläpuolella sijaitsee Ahvenanmaata pienempi saarivaltio. Koostaan huolimatta Välimeren pikkujättiläiseen pakkautuu hehtaareittain luonnonihmeitä, historiallisia rakennuksia sekä kauniita uimarantoja. Malta on ikiaikainen kulttuurien kohtauspaikka, jonka tarina sisältää kappaleita kaikista Välimerellä purjehtineista valloittajakansoista. Lisäksi kyseessä on yksi Euroopan aurinkoisimmista alueista, missä mieto merituuli ja täydellisen turkoosi meri virkistävät kehoa sekä mieltä.

Tarjous sisältää
 • 7 tai 14 yötä Radisson Blu Resort St. Julian’sissa*****
 • Meno-paluulennot Helsinki–Malta
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Malta

Yli 3000 tuntia auringonpaistetta vuodessa, upeat maisemat ja kiehtova kultturi – Malta on epäilemättä yksi Euroopan monipuolisimmista lomakohteista. Piditpä rentoutumisesta rannalla, kuntoilusta vesiurheilun parissa tai leppoisasta kaupunkielämästä, Maltan saari tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia.

Malta sijaitsee keskellä Välimerta, Euroopan ja Afrikan välissä. Vuosisatojen mittaan saarta ovat hallinneet muun muassa antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset, arabit, normannit, ranskalaiset ja britit. Maltan ainutlaatuinen kulttuuri onkin sekoitus näiden eri kansojen jättämää perintöä. Saarivaltion pääkaupunki Valletta on värikkäine rakennuksineen ja kapeine kujineen ihastuttava satamakaupunki. Vallettan loistava kalaravintolavalikoima hivelee kokeneenkin kulinaristin makuaisteja. Saarta ympäröivä turkoosi meri ja kauniit maisemat saavat koko sielusi lepäämään. Maltaan on vaikea olla rakastumatta.

Keskilämpötilat kuukausittain:

Joulukuu–helmikuu +15...17 °C
Maaliskuu–toukokuu +19...27 °C
Kesäkuu–elokuu +27...30 °C
Syyskuu–marraskuu +20...28 °C

Radisson Blu Resort St. Julian's*****

 • Hotelli
 • Pembroke, Malta
Radisson Blu St Julians - Exterieur

Viiden tähden hotellisi sijaitsee alle 10 kilometrin päässä Vallettasta. Hotellin ravintola Kon Tiki tarjoilee herkullisen aamiaisbuffetin, minkä lisäksi The Edge sekä Le Bistro tarjoavat lisämaksusta eteesi päivällisellä huolella tehtyjä annoksia. Hotellissa on myös ulko- ja sisäuima-altaat, kylpylä, tenniskenttiä sekä sukelluskoulu.

 • +11
Lue lisää
Radisson Blu St Julians - Chambre Deluxe

Deluxe-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

28 neliömetrin kokoinen Deluxe-huoneesi on täysin varusteltu, sisältäen ilmastoinnin, tee- ja kahvikoneen, Wi-Fi-yhteyden, sekä kylpyhuoneen ammeella. Ikkunoista avautuu lisäksi osittainen merinäköala. Tarjoukseen sisältyvän huonetason korotuksen ansiosta majoitut kuitenkin merinäköalallisessa Deluxe-huoneessa tarjoten lomaasi hieman lisää luksusta. Huonekorotus on voimassa kaikille muille saapumispäiville paitsi 27.12.2017–2.1.2018, jolloin merinäköalallisesta huoneesta pitää maksaa lisämaksu.

Radisson Blu St Julians - Room with seaview

Deluxe Sea View -huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

28 neliömetrin kokoinen Deluxe Sea View -huoneesi on täysin varusteltu, sisältäen ilmastoinnin, tee- ja kahvikoneen, Wi-Fi-yhteyden, sekä kylpyhuoneen ammeella. Ikkunoista avautuu lisäksi ääretön merinäköala.

TravelBird suosittelee

Herkuttele maltalaisen keittiön aarteilla! Kokeile esimerkiksi näitä:

 • Aljotta – kalakeitto valkosipulilla, yrteillä ja tomaatilla
 • Froġa tat-tarja – munakas vermicelli-pastalla
 • Torti tal-marmorat – manteleista ja suklaasta tehty piiras
Puolihoito ja täysihoito sisältää

Puolihoito:
Aamiaiset ja illalliset, ei juomia

Täysihoito:
Aamiaiset, lounaat ja illalliset, ei juomia

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • ECO-vero 0,50 € per päivä (maksetaan paikan päällä)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–12-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä saatavilla hotellilta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Hissi

Hotellissa on hissi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Uima-allas

Hotellin ulko- ja sisäuima-allas ovat avoinna ympäri vuoden. Huomioithan, että ulkouima-allas ei ole käytettävissä huonolla säällä.

Pysäköinti

Yksityinen maksullinen pysäköinti

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Maltalle kestää noin 4 tuntia 10 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,60–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,50 €

Rahayksikkö

Maltalla on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Sijainti

Viihtyisä viiden tähden hotelli sijaitsee 10 kilometrin päässä Vallettasta. Hotellille on matkaa lentokentältä noin 30 minuuttia liikenteestä riippuen.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen