Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Unohtumaton kiertomatka Keski-Espanjassa

 • Kiertomatkat
 • yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 979,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Madrid, Segovia, Salamanca ja Toledo autolla kiertäen? ¡Sí por favor! Tarjous sisältää 7 tai 10 yön majoitukset neljän tähden hotelleissa, aamiaiset, vuokra-auton, meno-paluulennot ja käsimatkatavaran.

Suurkaupungin sykettä Madridissa, tarunomaisia nähtävyyksiä Segoviassa, Espanjan kaunein aukio Salamancassa sekä goottilaiskatedraaleja Toledossa – tätä kiertomatkaa Espanjan sydämeen on vaikea vastustaa! Hyppää vuokra-autoon ja hurista hurmaavien kaupunkien läpi, joista kolme kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Äläkä tietenkään unohda maistella paikallisia perinneherkkuja, joiden valmistamisen saloihin muu maailma yrittää päästä käsiksi. Varaa matka heti, ja aito espanjalainen elämys on vain nurkan takana.

Tarjous sisältää
 • 2 tai 3 yötä NH Ribera de Manzanaresissa**** (Madrid)
 • 1 tai 2 yötä Hotel Cándidossa**** (Segovia)
 • 2 tai 3 yötä Artheus Carmelitasissa**** (Salamanca)
 • 2 yötä Hotel Cigarral Doménicossa**** (Toledo)
 • Aamiaiset kaikissa hotelleissa
 • Vuokra-auto
 • Meno-paluulennot Helsinki–Madrid
 • Käsimatkatavara
 • Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin
Elämyksiä Espanjassa

Loma Espanjassa on aina hyvä idea. Tunnettujen rantalomakohteiden lisäksi ikuisen auringon, välimerellisen rennon tunnelman ja rikkaan kulttuurin maassa on loputtomasti muutakin nähtävää. Tällä matkalla pääset vuokra-auton avulla viettämään unohtumattomia päiviä Madridissa, Segoviassa, Salamancassa ja Toledossa. Majoittuminen neljän tähden hotelleissa tuo lomaasi lisäripauksen ylellisyyttä. Muista vapauttaa muistia puhelimestasi ja ottaa mukaan ylimääräinen muistikortti kameraasi, sillä tällä reissulla räpsit varmasti ennätysmäärän kuvia.

Reitti
 1. Päivä 1 & 2: Maaginen Madrid

  Unohtumaton matkasi alkaa Madridista. Saat kuljetuksen lentokentältä hotellille, minkä jälkeen voit lähteä selvittämään, mitä kaikkea Espanjan pääkaupungilla on annettavana. Museot Prado ja Reina Sofia tyydyttävät kulttuurinnälkäsi esittelemällä Goyan, Velázquezin ja Picasson kaltaisten mestarei… Lue lisää

  NH Madrid Ribera del Manzanares****

 2. Päivä 3: Historiallinen Segovia

  Ajettuasi Madridista noin 90 kilometriä pohjoiseen, saavut hurmaavaan Segoviaan. Viettäessäsi kaupungissa joko yhden tai kaksi yötä tulet huomaamaan, miksi Segovia on ollut vuodesta 1985 asti UNESCOn maailmanperintökohteiden listalla. Käy ainakin goottilaiskatedraalissa ja vanhassakaupungissa vi… Lue lisää

  Hotel Cándido****

 3. Päivä 4 & 5: Satumainen Salamanca

  Kiertomatkan seuraava etappi on Salamanca, jossa voit kuvitella olevasi keskiaikaisessa Espanjassa. “Pikku-Roomana” aiemmin tunnettu Salamanca on täynnä kauniita rakennuksia, katedraaleja ja muita historiallisia nähtävyyksiä. Tämä ei tietenkään tule yllätyksenä, sillä onhan kaupunki kuitenkin li… Lue lisää

  Artheus Carmelitas****

 4. Päivä 6 & 7: Tulinen Toledo

  Seuraavaksi on aika parkkeerata vuokra-auto Toledoon, joka sekin kahden edellisen kaupungin tavoin on päässyt UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Toledo on matkan viimeinen, mutta ei suinkaan vähäisin kohde. Tagus-joen varrella sijaitseva kaupunki hurmaa ainutlaatuisella tunnelmallaan ja … Lue lisää

  Hotel Cigarral Doménico****

 5. Päivä 8: Takaisin Madridiin

  7 tai 10 yön loman jälkeen on aika palata vuokra-autolla Madridiin ja sieltä lentäen Suomeen. Mutta älä sure, kotona pääset vielä viettämään hetken lomatunnelmissa käyden läpi kaikkia ottamiasi kuvia ja ostamiasi tuliaisia. Espanja kiittää seurastasi ja toivottaa sinut tervetulleeksi uudelleen! … Lue lisää

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Check-in

NH Ribera del Manzanares klo 15.00
Hotel Cándido ja Hotel Cigarral klo 14.00
Artheus Carmelitas klo 13.00

Check-out

Klo 12.00

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–1-vuotias lapsi per huone

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan
0–1-vuotias lapsi majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Pysäköinti

NH Ribera del Manzanares, Madrid: 20,00 € per päivä saatavuuden mukaan
Hotel Cándido, Segovia: maksuton pysäköinti kadulla saatavuuden mukaan, pysäköintialueella 10,00 € per päivä
Artheus Carmelitas, Salamanca: 17,00 € per yö
Hotel Cigarral Doménico, Toledo: maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Madridiin kestää noin 4,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen