Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Kiinan kiertomatka – Pekingistä Shanghaihin

Kiertomatkat 14 yötä Kiina

per henkilö alkaen € 1.789,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ainutlaatuinen matka ihmeiden ja kulttuurielämysten äärelle odottaa! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 13 yön majoitukset viiden tähden hotelleissa aamiaisineen, risteilyn Jangtse-joella, kaikki kohteiden väliset kuljetukset, 8 erilaista retkeä sekä englanninkielisen oppaan.

Yksi maailman mystisimmistä ja mielenkiintoisimmista kohteista, ihmeellinen Kiina, tarjoaa ympäristön, jossa on kipinä lumoa ja tarunomaista tunnelmaa. Seuraavan kahden viikon aikana pääset heittäytymään kulttuurin kiehtoviin pyörteisiin Pekingissä, kävelemään pitkin majesteettista Kiinan muuria, risteilemään Jangtse-joella sekä ihmettelemään valtavaa terrakotta-armeijaa. Ainutlaatuiset kokemukset eivät kuitenkaan lopu tähän – matkaasi värittävät myös Chongqingissa sijaitsevat pandat, Kolmen rotkon pato sekä Shanghain sykkivä metropoli. Tätä seikkailua et unohda koskaan.

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsinki–Peking, paluulento Shanghai–Helsinki
 • 1 yö lentokoneessa
 • Käsimatkatavara
 • Ruumamatkatavara
 • 3 yön majoitus Pekingissä (Beijng Lijingwan International Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Xi'anissa (Grand Soluxe International Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Wuhanissa (Howard Johnson Pearl Plaza Hotel tai vastaava)
 • 4 yön majoitus Sinorama Gold -risteilyaluksella Jangtse-joella
 • 1 yön majoitus Chongqingissa (Le Medirien Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Shanghaissa (Wyndham Bund East Shanghai tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Päiväohjelmaan kuuluvat ateriat
 • Retki Taivaallisen rauhan aukiolle ja Kiellettyyn kaupunkiin (päivä 2)
 • Retki Kiinan muurille (päivä 3)
 • Retki Pekingin Kesäpalatsiin ja rikša-ajelu (päivä 4)
 • Retki Xi'an terrakotta-armeijalle (päivä 5)
 • Retki Kolmen rotkon padolle (päivä 8)
 • Retki Chongqingin eläintarhaan sekä Ciqikoun muinaiseen kaupunkiin (päivä 11)
 • Retki Shanghain museoon (päivä 13)
 • Englanninkielinen opastus retkillä
 • Kaikki kuljetukset
 • Maan sisäiset lennot Peking–Xi'an (päivä 4), Xi'an–Wuhan (päivä 6) ja Chongqing–Shangai (päivä 12)
Lisävaihtoehdot
 • Tang Dynasty -tanssiesitys ja juhlaillallinen (päivä 6)
 • Illallinen ja yökierros Pekingissä (päivä 4)
 • Illallinen ja akrobatiaesitys (päivä 14)
 1. Päivä 1 - 3: Peking

  Tervetuloa tuhansien tarinoiden Kiinaan! Pekingissä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut matkasi ensimmäiselle hotellille. Saavuttuasi hotelliin, voit viettää loppupäivän tutkiskellen kaupunkia ja keräten voimia seuraavaan lomapäivääsi. Päivään ei sisälly aterioita.

  Toinen päivä alkaa aamiaisen jälkeisellä retkellä Taivaallisen rauhan aukiolle ja Kiellettyyn kaupunkiin, joka oli vuosisatojen ajan suljettu muilta kuin keisariperheeltä ja heidän palvelijoiltaan. Vierailet myös Taivaan temppelissä, jossa keisari aikoinaan rukoili vuosittain hyvän sadon toivossa. Päivä sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen.

  Kolmas päivä alkaa aamiaisella, jonka jälkeen ainutlaatuinen matka kohti ällistyttävää, tuhansia kilometrejä pitkää Kiinan muuria alkaa. Hämmästyttävä muuri rakennettiin aikoinaan suojelemaan keisarikuntaa hunnien ja muiden uhkaavien kansojen hyökkäyksiltä. Retkeen kuuluu lounas, opastus ja kuljetukset. Illalla palaat takaisin Pekingiin, ja voit viettää loppupäivän miten itse tahdot. Vaihtoehtoisesti voit lisätä lomaohjelmaasi Pekingin yökierroksen, jonka aikana näet kaupungin parhaat palat iltahämärässä. Kierrokseen kuuluu illallinen, ja se hinta on 36,00 € per henkilö.

  Beijing Lijingwan International Hotel tai vastaava

  Hotelli Peking, Kiina

  Viiden tähden hotelli sijaitsee Honglingjin-sillan lähettyvillä, Pekingin keskeisellä liikealan alueella. Hotelli on 18 kilometrin päässä lentokentältä ja 8 kilometrin päässä päärautatieasemalta. Hotelli on helposti saavutettavissa ja oiva paikka kiertomatkan aikana rentoutumiselle. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja modernisti sisustettuja. Kahden hengen huoneissa on minibaari. Tilavassa kylpyhuoneessa on sekä suihku että kylpyamme.

  Lue lisää
 2. Päivä 4 & 5: Xi'an

  Seuraavana päivänä ohjelmassa on vierailu Pekingin näyttävässä Kesäpalatsissa, Qing-dynastian keisarillisessa puutarhassa ja Hutongissa, jonne matkataan rikšan kyydissä. Päivän aikana nautit aamiaisen sekä lounaan. Myöhemmin päivällä sinut viedään lentokentälle, josta jatkat matkaasi Xi’aniin. Illallisen nautit lentokoneessa. Loppupäivän voit viettää rentoutuen hotellillasi.

  Xi’anissa pääset ihailemaan yhtä Kiinan kuuluisimmista hautamuistomerkeistä, keisari Qin Shi Huangdille yli 2000 vuotta sitten rakennettua mausoleumia ja sitä vartioivaa terrakotta-armeijaa. Yli 8000 yksilöllisestä savipatsaasta koostuva armeija löydettiin vasta 1970-luvulla ja se on lukeutunut UNESCOn maailmanperintökohteisiin vuodesta 1987 lähtien. Terrakotta-armeija on vaikuttava ilmestys, ja sotilaiden lisäksi osa patsaista esittää sotaratsuja vaunuineen. Päivään kuuluu aamiainen ja lounas. Illalla voit ihastella kaupunkia omaan tahtiisi. Vaihtoehtoisesti voit varata perinteisen illallisen, joka nautitaan valloittavaa Tang Dynasty -tanssiesitystä seuraten. Illallisen hinta on 60,00 €.

  Grand Soluxe International Hoteltai vastaava

  Hotelli Xi'an, Kiina

  Viiden tähden hotelli sijaitsee Xi'an historiallisen keskustan tuntumassa. Hotellissa yhdistyvät modernit huoneet ja kiinalainen hienostuneisuus. Kahden hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, minibaarilla, hiustenkuivaajalla ja tallelokerolla.

  Lue lisää
 3. Päivä 6: Wuhan

  Aamiaisen jälkeen lennät Wuhaniin, josta kuljetus vie sinut hotellillesi. Loppupäivän voit viettää tutustuen kaupunkiin. Wuhan on valtava metropoli, joka tarjoaa matkailijalle mielenkiintoisia nähtävyyksiä, lukuisia kauppoja, kiehtovia museoita sekä vehreitä puistoja. Kaupungin sijainti Jangtse- ja Han-jokien risteyskohdassa mahdollistaa myös kauniit luonnonnähtävyydet. Käy ihmettelemässä Keltaisen kurjen paviljonkia, joka alunperin rakennettiin jo vuonna 223. Näyttävä rakennus rakennettiin kuitenkin uudelleen vuonna 1981. Päivään kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen.

  Wuhan Howard Johnson Pearl Plaza hotel

  Howard Johnson Pearl Plaza Wuhantai vastaava

  Hotelli Wuhan, Kiina

  Hotelli sijaitsee käytännöllisesti Wuhanissa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jiang Tan -puistosta. Hotellissa on uima-allas, kuntosali ja baari. Hotellin 39. kerroksessa sijaitsevassa sky loungessa on upeat maisemat. Huoneissa on maksuton Wi-Fi, ilmastointi, minibaari, tallelokero sekä kahvin- ja teenkeittovälineet. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja.

  Lue lisää
 4. Päivä 7 - 10: Risteily Jangtse-joella

  Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Jingzhoun kaupunkiin, jonka yli 6000-vuotinen historia vie mukanaan. Paikka on merkityksellinen, sillä Zhou-dynastian aikaan yksi Kiinan merkittävimmistä kulttuurin tyyleistä, Chu-kulttuuri, syntyi täällä. Lounaan jälkeen alkaa matkan jokiosuus, kun nouset viiden tähden risteilyaluksen kyytiin. Seuraavat neljä päivää risteilet pitkin maailman kolmanneksi pisintä jokea, Jangtsea, ohi upeiden maisemien ja siintävien vuorien. Illalla laivan kapteeni toivottaa sinut tervetulleeksi maittavan illallisen kera.

  Seuraavana päivänä pääset vierailemaan tunnetulla Kolmen rotkon padolla, jossa valtavat vuoret nousevat ylös Jangtse-joesta. Pato on rakennettu maailman suurinta vesivoimalaa varten. Rakennusvaiheessa kokonaisia kyliä ja yli miljoona ihmistä jouduttiin siirtämään alueelta. Risteilyalus ajaa pitkin Xilingin rotkoa, joka on kolmesta rotkosta kaikkein pisin. Päivään sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen.

  Aamiaisen jälkeen risteilyalus vaihdetaan pienempään veneeseen, joka lasketaan alas Shennong-jokea pitkin. Paikkaa ei turhaan kutsuta jumalattaren joeksi, sillä maisemat ovat henkeäsalpaavat. Vihreä vesi yhdessä kalliomaisemien kanssa on maaseutu-Kiinaa parhaimmillaan. Iltapäivällä palaat takaisin risteilyalukselle. Ehdit vielä nähdä kaksi muuta rotkoa, Wun ja Quatangin. Päivän ohjelma sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen.

  Seuraavana päivänä vierailet Shibaozhain yhdeksänkerroksisessa paviljongissa, joka sijaitsee joen rannalla. Voit myös kävellä mäen päällä sijaitsevalle temppelille. Illalla risteilylaivan kapteeni kutsuu kaikki läksiäisjuhliin. Päivään sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.

  ship

  Sinorama Gold Cruise

  Risteilyalus Kiina, Kiina

  Jangtse-jokea pitkin risteilevä viiden tähden alus tarjoaa elegantin ja monipuolisen ympäristön lomailuun. Voit nauttia upeista maisemista aurinkoterassilla, virkistäytyä uima-altaalla, pelata biljardia, kokeilla onneasi kasinossa tai treenata kuntosalilla. Hotellin ravintola tarjoaa mahtavat näkymät joelle ja ohi lipuviin nähtävyyksiin. Hytissäsi on kylpyhuone, vuode, pöytä, televisio sekä parveke. Varausvaiheessa voit varata hyttisi seuraavista vaihtoehdoista: Standard-hytti A, B tai C. A-hytissä on kaksi yksittäistä vuodetta ja se sijaitsee korkeimmassa hyttikerroksessa. B-hytissä on yksi iso parivuode ja se sijaitsee A-hyttiä kerrosta alempana. C-hytissä on yksi parivuode, ja se sijaitsee alimmassa hyttikerroksessa.

  Lue lisää
 5. Päivä 11: Chongqing

  Risteilyalus saapuu Chongqingiin, jonka jälkeen tiedossa on ainutlaatuisia kokemuksia. Päivä alkaa retkellä kaupungin eläintarhaan, jossa pääset ihailemaan suunnattoman suloisia isopandoja, jotka ovat IUCN:n uhanalaisuusluokituksessa vaaraantuneiden eläinten listalla. Eläintarhasta matka jatkuu Ciqikoun vanhaankaupunkiin, joka sijaitsee Jialing-joen varrella. Kaupungin nimi tarkoittaa posliinisatamaa, ja Ciqikou onkin tunnettu posliinituotannostaan. Kaupunki ihastuttaa pitkällä historiallaan sekä näyttävillä rakennuksillaan. Päivään sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen.

  Reception

  Le Meridien Hotel Chongqing Nan'an*****tai vastaava

  Hotelli Chongqing, Kiina

  Tyylikäs hotelli sijaitsee Wandan alueella, joka on kaupungin talouselämän keskus. Nanpingin ostoskatu on lähietäisyydellä. Hotellissa on ravintola, yökerho, hyvinvointiosasto sekä kuntosali ja baari. Modernit huoneet on varustettu vuoteilla, suurilla ikkunoilla, minibaarilla, televisiolla, kylpyhuoneella sekä hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 6. Päivä 12 - 14: Shanghai

  Aamiaisen jälkeen sinut haetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, josta matka jatkuu kohti Shanghaita. Päivään kuuluu myös lounas ja illallinen. Voit viettää loppupäivän tutustuen maailmankuuluun metropoliin omatoimisesti. Kiinan suurin satamakaupunki ihastuttaa valloittavilla pilvenpiirtäjillään, loistavilla valoillaan sekä kiehtovilla nähtävyyksillään. Vieraile esimerkiksi jossain kaupungin lukuisista temppeleistä tai museoista. Illalla kannattaa ehdottomasti lähteä drinkeille johonkin näköalaravintolaan, joka tarjoaa uskomattomat maisemat kaupungin hämärtyvään horisonttiin.

  Seuraavana päivänä ensimmäisenä vuorossa on vierailu Shanghain museoon, minkä jälkeen pääset tekemään ostoksia Nanjing-kadulle, joka on yksi Kiinan tunnetuimmista ostosalueista. Seuraavaksi matka jatkuu kävellen läpi Bundin, suositun historiallisen kaupunginosan, joka on muodostunut aivan veden äärelle. Lounaan jälkeen voit viettää loppupäivän miten haluat. Vaihtoehtoisesti voit varata liput näyttävään akrobatiaesitykseen. Esityksen hinta on 36,00 € per henkilö ja se sisältää illallisen.

  Lomasi viimeisenä päivänä on aika jättää Kiina taaksesi ja lentää aamiaisen jälkeen Shanghai-Pudongin kansainväliseltä lentokentältä takaisin Suomeen. Nähdään taas, uskomaton Kiina!

  Wyndham Bund East Shanghaitai vastaava

  Hotelli Shanghai, Kiina

  Tämä viiden tähden hotelli toivottaa sinut tervetulleeksi Yangpun alueelle Shanghaihin. Hotellista löytyvät uima-allas, kuntosali, kylpylätilat ja saunatilat. Hotellin ravintola tarjoilee perinteisiä kiinalaisia herkkuja ja kansainvälisiä annoksia. Hotellin viihtyisät huoneet on sisustettu modernisti ja sisältävät ympärivuorokautisen huonepalvelun, television, ilmastoinnin ja oman kylpyhuoneen sekä ammeen. Shanghai-Pudongin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 40 kilometrin päässä hotellilta.

  Lue lisää
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumi ja viisumimaksut
 • Ohjelmassa mainitsemattomat ateriat
 • Juomat
 • Matkavakuutus
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hinta

Per henkilö

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 2–12-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat eivät valitettavasti saa osallistua kiertomatkalle.
2–12-vuotiaat majoittuvat noin 120,00 € alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Jokaisessa hotellissa on maksuton Wi-Fi

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen.

Viisumi

Tarvitset viisumin matkustaessasi Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Kiertomatkan ohjelma

Huomioithan, että kiertomatkan aikataulu on tarkkaan suunniteltu ja täynnä kiehtovia aktiviteetteja. Vapaa-ajat on määritelty matkakertomuksessa.

Passi

Matkustajien passien on oltava voimassa 6 kuukautta eteenpäin suunnitellun matkan paluupäivästä

Rokotukset

Matkustaessasi Kiinaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Lennot

Yhteistyökumppanimme varaa lentosi. Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Matkatavarat

Saat ottaa matkalle mukaan käsi- ja ruumamatkatavaran. Huomioithan kuitenkin, että matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Maan sisäisillä lennoilla ruumamatkatavaran painorajoitus on 20 kg.
Saat tarkemmat tiedot lentoyhtiöstä ja lentojesi aikatauluista matka-asiakirjojesi mukana hyvissä ajoin ennen lähtöä. Tarkistathan lentoyhtiösi rajoitukset tämän jälkeen.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti.
Yhteistyökumppanimme varaa lentolippusi. Saat lisätiedot lentoyhtiöstä ja lentoaikatauluista matka-asiakirjojesi mukana antamaasi sähköpostiosoitteeseen vähintään viikkoa ennen lähtöä. Yhteistyökumppanimme pyrkii aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjotaan sinulle vaihtoehtoinen lento, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.