Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Kiinan kiertomatka – Pekingistä Shanghaihin

 • Kiertomatkat
 • 14 yötä
 • Kiina
hinta alkaen € 1.789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ainutlaatuinen matka ihmeiden ja kulttuurielämysten äärelle odottaa! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 13 yön majoitukset viiden tähden hotelleissa aamiaisineen, risteilyn Jangtse-joella, kaikki kohteiden väliset kuljetukset, 8 erilaista retkeä sekä englanninkielisen oppaan.

Yksi maailman mystisimmistä ja mielenkiintoisimmista kohteista, ihmeellinen Kiina, tarjoaa ympäristön, jossa on kipinä lumoa ja tarunomaista tunnelmaa. Seuraavan kahden viikon aikana pääset heittäytymään kulttuurin kiehtoviin pyörteisiin Pekingissä, kävelemään pitkin majesteettista Kiinan muuria, risteilemään Jangtse-joella sekä ihmettelemään valtavaa terrakotta-armeijaa. Ainutlaatuiset kokemukset eivät kuitenkaan lopu tähän – matkaasi värittävät myös Chongqingissa sijaitsevat pandat, Kolmen rotkon pato sekä Shanghain sykkivä metropoli. Tätä seikkailua et unohda koskaan.

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsinki–Peking, paluulento Shanghai–Helsinki
 • 1 yö lentokoneessa
 • Käsimatkatavara
 • Ruumamatkatavara
 • 3 yön majoitus Pekingissä (Beijng Lijingwan International Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Xi'anissa (Grand Soluxe International Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Wuhanissa (Howard Johnson Pearl Plaza Hotel tai vastaava)
 • 4 yön majoitus Sinorama Gold -risteilyaluksella Jangtse-joella
 • 1 yön majoitus Chongqingissa (Le Medirien Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Shanghaissa (Wyndham Bund East Shanghai tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Päiväohjelmaan kuuluvat ateriat
 • Retki Taivaallisen rauhan aukiolle ja Kiellettyyn kaupunkiin (päivä 2)
 • Retki Kiinan muurille (päivä 3)
 • Retki Pekingin Kesäpalatsiin ja rikša-ajelu (päivä 4)
 • Retki Xi'an terrakotta-armeijalle (päivä 5)
 • Retki Kolmen rotkon padolle (päivä 8)
 • Retki Chongqingin eläintarhaan sekä Ciqikoun muinaiseen kaupunkiin (päivä 11)
 • Retki Shanghain museoon (päivä 13)
 • Englanninkielinen opastus retkillä
 • Kaikki kuljetukset
 • Maan sisäiset lennot Peking–Xi'an (päivä 4), Xi'an–Wuhan (päivä 6) ja Chongqing–Shangai (päivä 12)
Lisävaihtoehdot
 • Tang Dynasty -tanssiesitys ja juhlaillallinen (päivä 6)
 • Illallinen ja yökierros Pekingissä (päivä 4)
 • Illallinen ja akrobatiaesitys (päivä 14)
Reitti

Päivä 1 - 3: Peking

Tervetuloa tuhansien tarinoiden Kiinaan! Pekingissä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut matkasi ensimmäiselle hotellille. Saavuttuasi hotelliin, voit viettää loppupäivän tutkiskellen kaupunkia ja keräten voimia seuraavaan lomapäivääsi. Päivään ei sisälly aterioita.

Toinen päivä alka… Lue lisää

Beijing Lijingwan International Hotel  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Xi'an

Seuraavana päivänä ohjelmassa on vierailu Pekingin näyttävässä Kesäpalatsissa, Qing-dynastian keisarillisessa puutarhassa ja Hutongissa, jonne matkataan rikšan kyydissä. Päivän aikana nautit aamiaisen sekä lounaan. Myöhemmin päivällä sinut viedään lentokentälle, josta jatkat matkaasi Xi’aniin. … Lue lisää

Grand Soluxe International Hotel tai vastaava

Päivä 6: Wuhan

Aamiaisen jälkeen lennät Wuhaniin, josta kuljetus vie sinut hotellillesi. Loppupäivän voit viettää tutustuen kaupunkiin. Wuhan on valtava metropoli, joka tarjoaa matkailijalle mielenkiintoisia nähtävyyksiä, lukuisia kauppoja, kiehtovia museoita sekä vehreitä puistoja. Kaupungin sijainti Jangtse-… Lue lisää

Howard Johnson Pearl Plaza Wuhan tai vastaava

Päivä 7 - 10: Risteily Jangtse-joella

Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Jingzhoun kaupunkiin, jonka yli 6000-vuotinen historia vie mukanaan. Paikka on merkityksellinen, sillä Zhou-dynastian aikaan yksi Kiinan merkittävimmistä kulttuurin tyyleistä, Chu-kulttuuri, syntyi täällä. Lounaan jälkeen alkaa matkan jokiosuus, kun nouset viiden t… Lue lisää

Sinorama Gold Cruise

Päivä 11: Chongqing

Risteilyalus saapuu Chongqingiin, jonka jälkeen tiedossa on ainutlaatuisia kokemuksia. Päivä alkaa retkellä kaupungin eläintarhaan, jossa pääset ihailemaan suunnattoman suloisia isopandoja, jotka ovat IUCN:n uhanalaisuusluokituksessa vaaraantuneiden eläinten listalla. Eläintarhasta matka jatkuu … Lue lisää

Le Meridien Hotel Chongqing Nan'an***** tai vastaava

Päivä 12 - 14: Shanghai

Aamiaisen jälkeen sinut haetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, josta matka jatkuu kohti Shanghaita. Päivään kuuluu myös lounas ja illallinen. Voit viettää loppupäivän tutustuen maailmankuuluun metropoliin omatoimisesti. Kiinan suurin satamakaupunki ihastuttaa valloittavilla pilvenpiirtäj… Lue lisää

Wyndham Bund East Shanghai tai vastaava
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumi ja viisumimaksut
 • Ohjelmassa mainitsemattomat ateriat
 • Juomat
 • Matkavakuutus
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hinta

Per henkilö

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 2–12-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat eivät valitettavasti saa osallistua kiertomatkalle.
2–12-vuotiaat majoittuvat noin 120,00 € alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Jokaisessa hotellissa on maksuton Wi-Fi

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen.

Viisumi

Tarvitset viisumin matkustaessasi Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Kiertomatkan ohjelma

Huomioithan, että kiertomatkan aikataulu on tarkkaan suunniteltu ja täynnä kiehtovia aktiviteetteja. Vapaa-ajat on määritelty matkakertomuksessa.

Passi

Matkustajien passien on oltava voimassa 6 kuukautta eteenpäin suunnitellun matkan paluupäivästä

Rokotukset

Matkustaessasi Kiinaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Lennot

Yhteistyökumppanimme varaa lentosi. Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Matkatavarat

Saat ottaa matkalle mukaan käsi- ja ruumamatkatavaran. Huomioithan kuitenkin, että matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Maan sisäisillä lennoilla ruumamatkatavaran painorajoitus on 20 kg.
Saat tarkemmat tiedot lentoyhtiöstä ja lentojesi aikatauluista matka-asiakirjojesi mukana hyvissä ajoin ennen lähtöä. Tarkistathan lentoyhtiösi rajoitukset tämän jälkeen.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti.
Yhteistyökumppanimme varaa lentolippusi. Saat lisätiedot lentoyhtiöstä ja lentoaikatauluista matka-asiakirjojesi mukana antamaasi sähköpostiosoitteeseen vähintään viikkoa ennen lähtöä. Yhteistyökumppanimme pyrkii aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjotaan sinulle vaihtoehtoinen lento, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen