Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen lumoavaa Vietnamia

 • Kiertomatkat
 • 17 tai 18 yötä
 • Vietnam
hinta alkaen € 1.229,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietnamin parhaimmat palat jännittävän kiertomatkan aikana. Sisältää 16 yön majoitukset, aamiaiset, kuljetukset, retkiä ja risteilyn Halong Baylla.

Vietnam on täynnä nähtävyyksiä, makuja, tuoksuja ja hetkiä, jollaisia Euroopassa on mahdotonta päästä kokemaan. Upea luonto, temppeleiden seesteisyys, yössä loistavat lyhdyt, myrskyisä historia ja ennen kaikkea ystävällinen väestö: nämä sanat muiden joukossa kuvaavat maagista Vietnamia. Purjehdi Halong Bayn lumoavan saariston smaragdinvihreällä merellä, ihastu Sapan vehreisiin vuoristomaisemiin ja tunnelmoi aitoa Vietnamia lyhtyjen Hoi Anin lyhtyjen valossa. Tuoksut, suussasulavat maut ja valloittavat värit ympäröivät sinua kaikkialla ja tekevät Vietnamista kohteen, josta ei ikinä haluaisi lähteä pois!

Tarjous sisältää
 • Menolento Hanoihin ja paluulento Ho Chi Minh Citystä (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 yön majoitus Viet View Hotel & Spassa (Hanoi)
 • 5 yön majoitus Lantern Hotel Hoi Anissa (Hoi An)
 • 3 yön majoitus Liberty Saigon Park View Hotelissa (Ho Chi Minh City)
 • 1 yön majoitus Glory Cruise -risteily (Halong Bay), sisältää täysihoidon
 • 2 yön majoitus Bamboo Sapa Hotelissa (Sapa)
 • 1 yön majoitus yöjunassa välillä Hanoi–Danang
 • Aamiaiset hotelleissa
 • Linja-autoliput Hanoi–Sapa–Hanoi
 • Maan sisäinen lento Danang–Ho Chi Minh City
 • Retki Cat Cat -kylään (päivä 4)
 • Kaupunkikierros Hanoissa (päivä 8)
 • Retki My Son Sanctuary -temppelialueelle (päivä 11)
 • Retki Chi Chi -tunneleille sekä Cao Dain temppeliin (päivä 15)
 • Kaikki kuljetukset matkan aikana
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Jokiristeily ja kierros Hoi Anissa
 • Bai Dinh Pagoda ja Trang An
 • Jokiristeily ja kierros Hoi Anissa
 • Jokiristeily ja kierros Hoi Anissa
Reitti

Päivä 1: Saapuminen Hanoihin

Ainutlaatuiset kulttuurielämykset ja vilkas suurkaupunkielämä odottavat sinua Hanoissa. Lentokentällä sinut toivottaa tervetulleeksi opas, joka vie sinut hotellille. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit rentoutua hotellilla tai lähteä tutustumaan Vietnamin pääkaupunkiin. Tilaa ensimmäinen pho-nuudel… Lue lisää

Viet View Hotel Hanoi

Päivä 2 & 3: Sapa

Loman toisena aamuna noin klo 6.45 matka jatkuu kohti Sapaa, jonne on matkaa noin 6 tuntia. Matka kulkee kauniiden vuorimaisemien läpi, ja saavut kylään juuri lounasajan jälkeen. Iltapäivällä voit tutustua 1900-luvun alussa ranskalaisten perustamaan Vietnamin maalaukselliseen helmeen. Sapaa ympä… Lue lisää

Bamboo Sapa Hotel

Päivä 4: Cat Cat -kylä

Neljäntenä päivänä pääset nauttimaan vaelluksesta henkeäsalpaavissa maisemissa, joka vie sinut Cat Cat -kylään, Fansipan-vuoren juurelle. Noin 3 tunnin opastetun vaelluksen aikana näet perinteisiä vietnamilaisia maisemia riisipeltoineen ja kumpuilevine kukkuloineen. Cat Cat -kylässä pääset myös … Lue lisää

Päivä 5: Ihmeellinen Halong Bay

Noin klo 8.00 aamulla sinut noudetaan hotellilta, josta matka jatkuu kohti Halong Bayta. Yhdeksi maailman uudeksi seitsemäksi ihmeeksi valittu taianomainen lahti on koko Vietnamin kuuluisin nähtävyys ja monen matkailijan reissun ehdoton kohokohta. Noin 3,5 tunnin ajomatkan jälkeen saavut Halongi… Lue lisää

Halong Glory Legend Cruise

Päivä 6 & 7: Hanoi

Lomasi kuudentena päivänä heräät kauniiseen auringonnousuun, raikkaaseen meri-ilmaan ja tietysti herkullisen aamiaisen tuoksuun. Kannella kannattaa käydä ihailemassa maisemia, sillä laiva risteilee pienten saarien ohi, jotka tarjoavat unenomaisia maisemia. Paluumatkalla laiva pysähtyy pienessä k… Lue lisää

Päivä 8: Kaupunkikierros Hanoissa

Aamiaisen jälkeen klo 9.00 minibussi hakee sinut hotellilta Hanoin kaupunkikierrokselle, jonka aikana näet ja koet kaikki kaupungin merkittävimmät kohteet. Kierroksen aikana näet muun muassa Ho Tši Minhin mausoleumin, Presidentin palatsin, Kirjallisuuden temppelin sekä Vietnamin ensimmäisen ylio… Lue lisää

Päivä 9 - 13: Danang ja Hoi An

Yövyttyäsi makuuvaunussa, saapuu juna Danangin kaupunkiin aamulla noin klo 10.30. Sinut kuljetetaan rautatieasemalta noin 40 kilometrin päässä sijaitsevaan Hoi Aniin. Lähde tutustumaan Hoi Anin vanhaankaupunkiin, joka on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi, ihastele Japanilaista siltaa s… Lue lisää

Hoi An Lantern Hotel

Päivä 14 & 15: Cu Chi -tunnelit ja Cao Dain temppeli

Seuraavana päivänä sinulla on hieman vapaa-aikaa Hoi Anissa, ennen kuin lennät Hoi Anista Ho Chi Minh Cityyn. Lentokentältä sinut kuljetetaan hotellille. Loppupäivän voit käyttää lähiympäristöön tutustuen tai lepäillen.

15. päivän aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotellilta ja matka jat… Lue lisää

Liberty Hotel Saigon Parkview

Päivä 16 & 17: Ho Chi Minh City

Seuraavana lomapäivänä sinulla on koko päivä aikaa tutustua kiehtovaan Ho Chi Minh Cityyn omaan tahtiisi. Voit vaihtoehtoisesti varata lisämaksusta jännittävän retken Mekongin suistolle ja Cai Ben kelluville markkinoille.

Vaihtoehtoinen retki: Mekongin suisto ja Cai Ben kelluvat markkina… Lue lisää

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumikulut
 • Aamiainen yöjunassa ja muut tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Huomioithan, että mikäli varaat matkan 3 aikuiselle, niin majoitus on kahden hengen huoneessa, jossa on lisävuode.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Lasten sänky

Huomioithan, että 0–4-vuotias majoittuu vanhempien vuoteessa ja yli 5-vuotias lisävuoteessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 325,00

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Internet

Wi-Fi löytyy jokaisesta hotellista. Huomioithan, että Wi-Fi saattaa olla maksullinen.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Vietnamiin yli 15 päivän ajaksi. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassaoleva passi. Passin on oltava voimassa matkan jälkeen vähintään 6 kuukautta.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Vietnamiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan sekä varmistamaan dT- ja MPR-rokotteiden voimassaolon. Muita rokotteita harkitaan riskiarvion mukaan.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Vietnamin ilmasto

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Suurimmassa osassa Vietnamia on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Junamatka

Huomioithan, että vietnamilaiset junat eivät vastaa eurooppalaista tasoa.

Aikaero

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Rahayksikkö

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnamin hintataso

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1,00 € vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen