Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rento loma Saksan pääkaupungissa

 • Kaupunkilomat
 • Berliini
9 arvostelua
hinta alkaen € 299,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä ihana kaupunkiloma historian ja tuhansien mahdollisuuksien äärellä Berliinissä! Tarjous sisältää lennot, 2, 3 tai 4 yön majoituksen Metropolitan Hotel Berlinissä sekä aamiaiset.

Saksan dramaattisen historian riepottelemasta pääkaupungista on kehittynyt vuosien varrella trendikäs ja eläväinen metropoli. Berliini on ainutlaatuisten mahdollisuuksiensa vuoksi kuin aikuisten huvipuisto, jossa kaikki on mahdollista – tutustu Itä- ja Länsi-Berliinin saloihin, shoppaile Euroopan suurimmassa tavaratalossa, nautiskele tunnelmallisissa kahviloissa ja heittäydy modernin elämänmenon pyörteisiin. Kaupungissa on kokemista ja katseltavaa jokaiselle matkaajalle. Historian pysäyttäviä tarinoita pystyt kuuntelemaan lukuisten nähtävyysten äärellä ja kiehtovissa museoissa. Berliinistä löydät kaiken mitä kaupunkilomalta odotat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Berliiniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Metropolitan Hotel Berlinissä
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Sinun Berliinisi

Tervetuloa Berliiniin, Saksan eläväiseen pääkaupunkiin, joka dramaattisen historiansa lisäksi tunnetaan Euroopan suunnannäyttäjänä niin ruoan, muodin kuin myös taiteen saralla. Astuessasi ulos hotellistasi, olet heti eläväisen kaupungin sydämessä pienten putiikkien ja ravintoloiden tuoksujen lähellä. Suuntaa tutustumismielessä Kurfürstendammille, joka sijaitsee pienen kävelymatkan päässä hotellilta. Kurfürstendamm on perheystävällinen, elegantti bulevardi läntisessä Schönebergin kaupunginosassa, joka tarjoaa mitä erinomaisimmat mahdollisuudet ostosten tekemiseen. Elämykset eivät kuitenkaan lopu tähän. Hiljenny hetkeksi Berliinin muurin luona, hämmästele Brandenburgin portin näyttävyyttä, ihaile auringonlaskua majesteettisesta Itä-Berliinin televisiotornista ja tutustu ainutlaatuisten kaupunginosien tunnelmaan. Tuhansien mahdollisuuksien vuoksi Berliinistä löytyy jokaiselle jotain – miltä näyttää sinun Berliinisi?

Metropolitan Hotel Berlin

 • Hotelli
 • Berliini, Saksa
Hotel

Lomasi ajan majoitut aivan Länsi-Berliinin sydämessä, suositun Kurfürstendammin rauhallisella sivukadulla. Spichernstraßen ja Augsburgerstrassen metroasemat sijaitsevat vain 200 metrin päässä, joten voit vaivattomasti lähteä tutustumaan kaupungin sykkeeseen ja sen nähtävyyksiin metron kyydissä. Voit tutustua nähtävyyksien etäisyyksiin ja sijainteihin hotellin maksuttoman Wi-Fin avulla. Hotellin henkilökunta on apunasi vuorokauden ympäri. Aloitat aamusi monipuolisella aamiaisbuffetilla. Ihana loma odottaa!

 • +-2
Lue lisää
Double Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin mukavat huoneet on varustettu taulutelevisiolla, televisiolla ja Wi-Fillä. Huoneesta löydät myös vuoteen kahdelle henkilölle ja yhdelle lapselle sekä kylpyhuoneen joko suihkulla tai kylpyammeella.

Comfort Double Room

Kahden hengen Comfort-huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin viihtyisät huoneet tarjoavat mukavat olosuhteet lomailuun jopa neljälle henkilölle. Huone on varustettu taulutelevisiolla, televisiolla ja Wi-Fillä. Huoneesta löydät myös parivuoteen ja kylpyhuoneen joko suihkulla tai kylpyammeella. Huoneessa on myös vuodesohva, joka mahdollistaa yöpymisen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle.

Single Room

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Hotellin mukavat yhden hengen huoneet on varustettu taulutelevisiolla, televisiolla ja Wi-Fillä. Huoneesta löydät myös vuoteen ja kylpyhuoneen joko suihkulla tai kylpyammeella.

Syitä matkustaa Berliiniin

 • Berliinin alhainen hintataso: Saksan pääkaupunki on varsin edullinen muihin Euroopan suurkaupunkeihin verrattuna. Berliinissä pystyy ruokailemaan pikkurahalla, ja esimerkiksi katuruokatarjonta on erinomainen. Vastapainoksi kaupungista löytyy kuitenkin myös useita Michelin-ravintoloita. Julkisen liikenteen hyödyntäminen on edullista, ja lukuisat aktiviteetit ovat kaupungissa kokonaan maksuttomia. Näin ollen Berliini sopii jokaisen matkailijan kukkarolle!
 • Toimiva joukkoliikenne: Berliinissä on yksi Euroopan suurimmista ja toimivimmista julkisen liikenteen verkostoista. Vaikka etäisyydet ovat välillä pitkiä, pääsee matkailija vaivattomasti kohteesta toiselle metrolla tai S-Bahnilla eli lähijunalla, sillä verkosto kattaa koko kaupungin. Metroja sekä junia lähtee useita kertoja tunnissa, ja ne kulkevat päivittäin klo 04–01 välisenä aikana.
 • Aktiviteettimahdollisuudet: Berliiniä kutsutaan usein aikuisten huvipuistoksi, sillä täällä kaikki tuntuu olevan mahdollista. Kaupunki sykkii elämää ja tekemistä vuorokauden ympäri. Kaupunkia pidetään myös yhtenä suurena olohuoneena, sillä kaupunkilaiset itse viettävät aikansa puistoissa sekä lukuisissa ravintoloissa ja baareissa.
 • Berliinin kaupunginosat: Berliinissä tyypillistä on kiez-ajattelu. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki koostuu lukuisista erilaisista kaupunginosista, jotka jokainen muodostavat oman pienen kylänsä. Jokaisella kaupunginosalla on nimittäin oma keskustansa ja tyylinsä, joka näkyy kaikkialla katukuvassa.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään yksi henkilö yhden hengen huoneessa.
Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–11-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.
Enintään kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi 0–12-vuotiasta lasta kolmen hengen Comfort-huoneessa. Huomioithan, että huone on vähintään kolmelle henkilölle.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–5-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
6–11-vuotiaat majoittuvat 40 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Hotellilla on pinnasänkyjä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat varata pinnasängyn.

Yksin matkustavan lisämaksu

Hotellilla on yhden hengen huoneita. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellilla on yksi esteetön huone. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hissi

Hotellissa on hissi

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hintaan 10,00 € per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Wi-Fi

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Berliini on Suomen hintatasoon verrattuna edullinen kohde. Pääkaupungiksi Berliinissä voi syödä ja elää erittäin edullisesti.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Berliinin väkiluku on noin 3 400 000.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 400 m
Checkpoint Charlie 4,7 km
Kurfürstendammin ostoskatu 650 m
Alexanderplatz 6,4 km
Brandenburgin portti 4,1 km
East Side Gallery 8,6 km
Tiergarten 2,4 km
Berliinin Tegel-lentokenttä 8,4 km

Liikkuminen kohteessa

Berliinissä on yksi Euroopan suurimmista julkisen liikenteen verkostoista. Vaivattomin ja nopein tapa liikkua kaupungissa onkin metrolla sekä S-Bahnilla eli lähijunalla. Julkisen liikenteen verkosto kattaa koko kaupungin. Metrot kulkevat päivittäin klo 04–01 välisenä aikana. Berliinissä on kolme vyöhykettä: A, B ja C. Liput voi ostaa joko AB-, BC- tai ABC-vyöhykkeille. Yleisin kertalippu eli lippu AB-vyöhykkeille maksaa noin 2,70 €. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, ja sillä voi vaihtaa kulkuneuvoa rajattomasti. Kertalipun sijaan voi ostaa myös päivä-, viikko-, tai kuukausilipun. Päivälippu on voimassa ostospäivästä seuraavan vuorokauden klo 03.00 aamuun. Jokainen ostettu lippu tulee leimata ennen kulkuneuvoon nousemista.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Berliinin Tegel-lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 15 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa lentokentältä linja-autolla U Turmstr. -asemalle, missä vaihdat U Spichernstr. -asemalle vievään metroon. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 400 metriä.

Berliinin keskilämpötilat

Tammikuu -0,5 °C
Helmikuu +0,5 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +8,5 °C
Toukokuu +14 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +4 °C
Joulukuu +1 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee ihan Länsi-Berliinin sydämessä, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kurfürstendammin ostoskadusta. Tegelin lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 22 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen