Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Thaimaa, Vietnam ja Kambodža

 • Kiertomatkat
 • 20 yötä
 • Thaimaa, Vietnam, Kambodža
hinta alkaen € 1.869,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vieraile Thaimaassa, Vietnamissa ja Kambodžassa saman kiertomatkan aikana. Tarjous sisältää lennot Bangkokiin, käsimatkatavaran, 19 yön majoitukset, aamiaiset, retkiä, risteilyn Halong Baylla, kuljetukset, käsimatkatavaran ja opastettuja kierroksia.

Eksoottinen Kaakkois-Aasia on pullollaan henkeäsalpaavia maisemia ja ystävällisiä ihmisiä. Tämän maailmankolkan vaiherikas ja dramaattinen historia sävyttää kulttuuria, joka on hyvin pitkälti sekoitus vanhaa ja uutta, perinteitä ja modernismia. Matkailijoita houkuttelee alueen kiehtova kulttuurihistoriallinen tarjonta: temppeleitä, taidetta ja käsityötä voi ihastella kaikkialla. Toisaalta toisenlaisia elämyksiä tarjoavat upeat hiekkarannat ja rento rantaelämä. Unohtumattomalla kiertomatkalla Thaimaassa, Vietnamissa ja Kambodžassa vietät ainutlaatuisen loman Aasian auringon alla. Anna seikkailun alkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Bangkokiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Bangkokissa (Bangkok City Hotel)
 • 2 yötä linja-autossa (edestakainen linja-automatka Bangkokista Phuketiin)
 • 2 yön majoitus Phuketissa (Sugar Marina Resort Phuket)
 • 2 yötä Hanoissa (Viet View Hotel & Spa)
 • 1 yö Glory Legend Cruise -risteilyaluksella, sis. tervetuliaisjuoma, lounas, illallinen, aamiainen ja brunssi
 • 2 yötä junassa (junamatka Hanoista Hoi Aniin ja Hoi Anista Ho Chi Minh Cityyn, 1. luokka, 4 hengen hytti)
 • 2 yön majoitus Hoi Anissa (Lantern Hotel)
 • 2 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Liberty 4 Saigon Hotel)
 • 3 yön majoitus Siem Reapissa (Claremont Angkor Boutique Hotel)
 • Aamiaiset (pois lukien junassa tai linja-autossa vietetyt yöt)
 • Lento Bangkokista Hanoihin ja Chi Minh Citystä Seam Reapiin
 • Linja-automatka Seam Reapista Bangkokiin
 • Englanniksi opastettu kierros Hanoissa, sis. lounas
 • Englanniksi opastettu Cu Chi Tunnels -päiväretki
 • Englanniksi opastettu kierros Angkor Thomissa, sis. lounas
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Full day Siem Reap tour
 • Tonle Sap lake tour
 • Cai Be floating market cruise tour
 • Tra Que Village & cooking class
 • My Son Sanctuary Tour
 • Full day Phi Phi Island tour
 • Päivä 19: koko päivän kierros Siem Reapissa
Reitti

Päivä 1 - 3: Bangkok

Ikimuistoinen matkasi Aasiassa alkaa lennolla Bangkokiin. Matkan ensimmäinen yö vietetään lentokoneessa, ja perille saavut aikaisin seuraavana aamuna. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi, minkä jälkeen seikkailu Kaakkois-Aasiassa saa alkaa. Maistele katukeittiöide… Lue lisää

Bangkok City Hotel Bangkok Thailand

Päivä 4 - 6: Phuket

Herkullisen aamiaisen jälkeen ehdit vielä viettää päivän Bangkokin vilinässä. Illalla matka jatkuu yön yli kestävällä linja-automatkalla Phuketiin.

Kun aamu valkenee, avaat silmäsi Phuketissa. Sinua odottaa jälleen kuljetus hotellille, minkä jälkeen seikkailu yhdessä maan suosituimmista … Lue lisää

Sugar Marina Resort - Art Patak Road Karon Phuket Thailand

Päivä 7 & 8: Matka Hanoihin

Seitsemäntenä matkapäivänä ehdit vielä nauttia muutaman tunnin ajan ainutlaatuisesta Phuketista. Iltapäivällä bussi lähtee jälleen kohti Bangkokia. Yö vietetään autossa.

Bangkokissa suunnaksi otetaan lentokenttä, josta matka jatkuu lennolla Vietnamin pääkaupunkiin Hanoihin. Lentokentällä… Lue lisää

Viet View Hotel Hanoi

Päivä 9: Hanoi

Huomenta Hanoi! Tänään ohjelmassa on koko päivän mittainen opastettu tutustuminen Vietnamin pääkaupunkiin. Suuntaa aamiaiselle aikaisin, sillä opas noutaa seurueesi hotellilta aamulla klo 8.00. Päivä alkaa vierailulla Ho Tši Minh -mausoleumissa, jossa opit entisen kommunistijohtajan ja president… Lue lisää

Päivä 10: Risteily Halong Baylla

Nautit jälleen aikaisen aamiaisen, sillä klo 8.00 minibussi hakee sinut hotellilta ja 3,5 tunnin matka Halong Baylle voi alkaa. Aika ei käy pitkäksi kaunista maalaismaisemaa ja ohikiitävää paikallista elämää ihmetellessä. Kyyti vie sinut suoraan Halongin kaupungin satamaan, jossa astut Glory Leg… Lue lisää

Halong Glory Legend Cruise

Päivä 11: Hanoi–Hoi An

Hyvin nukutun yön jälkeen heräät aamunkoitteessa raikkaan merituulen herätellessä kehoasi. Aamiaisen jälkeen laiva jatkaa purjehtimista kauniiden ja kuvauksellisten saarten lomitse. Matkalla pysähdytään paikallisessa kalastajakylässä, jossa paikalliset kertovat elämästään kalastajina Vietnamissa… Lue lisää

Päivä 12 & 13: Hoi An

Juna saapuu Danangiin puoliltapäivin, ja rautatieasemalla kuljettaja on jälleen sinua vastassa viedäkseen sinut perille Hoi Aniin. Voit tutustua Hoi Aniin kahden päivän ajan oman makusi mukaan tai osallistua vapaavalintaisille opastetuille retkille.

Matkapäivänä 12 sinulla on mahdollisuu… Lue lisää

Hoi An Lantern Hotel

Päivä 14 & 15: Ho Chi Minh City

Mukavilta yöunilta herättyäsi ehdit vielä viettää aamun Hoi Anissa, mutta puoliltapäivin juna suuntaa kohti Ho Chi Minhiä. Yö vietetään junassa, ja silmäsi avaat seuraavana aamuna Vietnamin suurimmassa kaupungissa.

Huomenta Ho Chi Minh! Aikaisemmin Saigonina tunnettu kaupunki on menevä m… Lue lisää

Liberty Hotel Saigon Parkview

Päivä 16 - 18: Siem Reap

Seuraavana aamuna suuntaat jälleen aikaisin aamiaiselle, sillä aamulento kohti Kambodžaa lähtee jo varhain. Kuljettaja noutaa seurueesi hotellilta lentokentälle ja jälleen lentokentältä seuraavalle hotellille, kun laskeudut Siem Reapiin. Voit tutustua kaupunkiin omin päin tai osallistua puolen p… Lue lisää

Claremont Angkor Boutique Hotel

Päivä 19 & 20: Takaisin Bangkokiin

Aamiaisen jälkeen matka jatkuu jälleen linja-autolla kohti Bangkokia. Perille saavut iltapäivällä, joten ehdit vielä hyvin tehdä viimeiset tuliaisostokset ja maistella Thaimaan parhaimpia makuja.

Viimeisenä matkapäivänä lento kotia kohti lähtee aikaisin aamulla, joten takaisin kotimaahan… Lue lisää

Bangkok City Hotel Bangkok Thailand
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä ja yksi 0–1-vuotias lapsi. Kolmas henkilö yöpyy lisävuoteessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat majoittuvat 25 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Viisumi

Suomen kansalaisena tarvitset viisumin matkustaessasi Kambodžaan ja yli 15 päivää kestäviin matkoihin Vietnamissa. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Thaimaahan, Vietnamiin ja Kambodžaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passi

Varauksen yhteydessä järjestelmäämme täytyy syöttää kaikkien matkustajien oikeat passin tiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä). Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Kiertomatkan reitti

Huomioi, että ohjelmaan saattaa tulla muutoksia johtuen säästä tai muista matkanjärjestäjästä johtumattomista syistä

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Rahayksikkö

Kambodžan rahayksikkö on riel (KHR), joka on arvoltaan noin 0,00023 €.

Thaimaan rahayksikkö on baht (THB), joka on arvoltaan noin 0,026 €.

Vietnamin valuutta on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Kaikissa maissa yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista. uomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Kambodža:
Ateria edullisessa ravintolassa 2,80 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle 17,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 1,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,70 €
Metro- tai linja-autolippu 1,00 €

Thaimaa:
Ateria edullisessa ravintolassa 1,40 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle 16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 1,70 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa 0,50 €
Metro- tai linja-autolippu 0,60 €

Vietnam:
Vesipullo: 0,30 €
Annos katuruokaa: 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa: 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta: 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu: 0,30 €

Huomioithan, että jos maksat Vietnamissa Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kambodžan, Thaimaan ja Vietnamin ilmasto

Kambodžassa, Thaimaassa ja Vietnamissa on monsuunikausi kesäkuusta lokakuuhun. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Thaimaassa ja Kambodžassa keskilämpötila pysyttelee 20 ja 35 celsiusasteen paikkeilla.

Sään puolesta suotuisin aika matkustaa Kambodžaan, Thaimaahan Vietnamiin on syksyllä sadekauden jälkeen ja keväällä ennen kovien helteiden alkamista.

Lennot kohteessa

Lento Bangkokista Hanoihin ja Chi Minh Citystä Seam Reapiin sisältää 7 kg painoisen käsimatkatavaran ja 20 kg painoisen ruumamatkatavaran.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen