Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Perheloma: Harry Potter Studios

 • Elämysmatkat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Lontoo
6 arvostelua
hinta alkaen € 219,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3, 4 tai 5 yön majoituksen Royal National Hotelissa, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Lontoon välillä, käsimatkatavaran ja sisäänpääsyn Harry Potter Studiosiin.

Suuntaa satumaiseen Lontooseen ja nauti todellisen suurkaupungin myllerryksestä, sympaattisista ulkoilmamarkkinoista, hurmaavista kaupunginosista, aidosta brittiläisestä pub-kulttuurista sekä taianomaisista elämyksistä maailmankuulun velhon, Harry Potterin, vieraana. Harry Potter Studios vie sinut legendaarisen kirjasarjan elokuvasovituksiin perustuvaan taikamaailmaan, joka on täynnä uskomattomia mahdollisuuksia, jännittäviä hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia. Lontoo, laituri 9 ¾ ja Tylypahka odottavat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lontooseen (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Royal National Hotelissa
 • Aamiaiset
 • 1 sisäänpääsylippu Harry Potter Studiosiin per henkilö
 • Käsimatkatavara
Harry Potter Studios

Leijuvia sulkakyniä, taikasauvojen kipinöitä, kiehtovia rakennuksia ja satumainen tunnelma – lomasi aikana pääset tutustumaan Harry Potterin taianomaiseen maailmaan ja mystiseen Tylypahkaan tarkemmin. Warner Brothers Studios Leavesdenissä, Lontoon pohjoisosassa, toimi kaikkien kahdeksan Harry Potter -elokuvan kuvauspaikkana. Teemapuistossa tutustut muun muassa elokuvien puvustukseen ja lavasteisiin, vierailet Tylypahkan suuressa salissa, tutkailet Albus Dumbledoren huonetta ja kurkkaat Ollivandersin taikasauvakauppaan. Vierailun aikana opit myös elokuvien erikoistehosteista, lennät luudalla Chroma key -taustalla kuten elokuvien näyttelijät, sekä nostat maljan kermakaljaa. Kuka tietää, ehkä onnistut Harryn tapaan nappaamaan kultaisen siepin ilmasta. Studiokierros kestää noin kolme tuntia ja tehdään suurimmaksi osin ilman opastusta, joten voit kiertää Tylypahkan seutuja omaan tahtiisi sopien.

Teemapuiston uusin ylpeyden aihe on vuoden 2017 maaliskuussa avattu Kielletty metsä. Metsä saattaa olla Tylypahkan oppilailta kielletty, mutta sinä pääset kuitenkin tutkimaan sen aarteita ja olentoja. Metsä koostuu lähemmäs neljä metriä halkaisijaltaan leveistä puista, ja sen kätköistä löydät monenlaisia olentoja, kuten hevoskotkia, kentaureja ja Siriuksen lemmikin Hiinokan. Syvemmälle metsän sisuksiin sukeltaessasi saatat jopa törmätä kauhistuttavaan Hämähäk-hämähäkkiin.

Royal National Hotel

 • Hotelli
 • Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
restaurant

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Russell Squarella, vain yhden pysäkin päässä Kings Cross -rautatieasemasta. Hotelli tarjoaa vierailleen aamiaisen päivittäin. Hotellissa on myös pubi ja ravintola, jotka tarjoavat makuelämyksiä päivän muille aterioille.

 • +6
Lue lisää
double room

Kahden hengen huone

Yksinkertaiset ja kotoisat kahden hengen huoneet on varustettu vuoteilla, teen- ja kahvinkeittovälineillä, televisiolla, Wi-Fillä ja kylpyhuoneella.

Single Room - Royal National Hotel

Yhden hengen huone

Yksinkertaiset ja kotoisat yhden hengen huoneet on varustettu vuoteilla, teen- ja kahvinkeittovälineillä, televisiolla, Wi-Fillä ja kylpyhuoneella.

Kolmen hengen huone

Yksinkertaiset ja kotoisat kolmen hengen huoneet on varustettu vuoteilla, teen- ja kahvinkeittovälineillä, televisiolla, Wi-Fillä ja kylpyhuoneella.

Ihana Lontoo

Kaupunkiloma Englannin ja Iso-Britannian pääkaupungissa takaa kaupungissa ensi kertaa lomailevalle käsittämättömän määrän nähtävää ja tehtävää. Kaupunkia jo ennalta tunteva löytää 8 miljoonan asukkaan Lontoosta taatusti myös uutta, kiehtovaa ja mieltymystesi mukaista tekemistä ja koettavaa.

 • Lontoossa sijaitsee moni maailman tunnetuimmista museoista ja maamerkeistä, kuten Tate Modern -taidemuseo, London Eye -maailmanpyörä ja Camden Townin värikkäät kadunpätkät.
 • Suuntaa Oxford Streetille tutkimaan shoppailumahdollisuuksia, Brick Lanelle pintilliselle olutta tai Shoreditchin alueelle second hand -kauppoihin ja myöhemmin illasta tutustumaan saman kaupunginosan yöelämään.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Lisätietoa Harry Potter -kierroksesta

Vierailun tarkkaa aikaa ei valitettavasti voida taata etukäteen, vaan saat noin 2–3 viikkoa ennen matkaa sähköpostin, joka sisältää pääsylippusi sekä vierailun alkamisajan. Muistathan tulostaa pääsylipun ja ottaa sen mukanasi matkalle! Huomioithan, että lippu on voimassa vain siihen merkittynä päivänä ja aikana, eikä lippua voi vaihtaa tai muuttaa.

Pääset Harry Potter Studiosille seuraavaa reittiä noudattaen:

Hotellisi sijaitsee noin 700 metrin päässä Euston Stationilta, josta jatkat junalla matkaasi Birmingham New Streetille. Noin 15 minuutin jälkeen jäät pois Watford Junction -asemalla, josta järjestetään linja-autokuljetus (Mullany’s Coaches) Harry Potter Studiosille 15 minuutin välein. Meno-paluulippu maksaa kaksi puntaa (noin 2,50 €). Matka teemapuistoon kestää noin 20 minuuttia. Pidäthän lipuistasi hyvää huolta.

Huom! Varmistaaksesi ettet myöhästy kierrokselta, saavu Watford Junctioniin vähintään 45 minuuttia ennen kierroksesi alkua.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset Harry Potter Studiosille
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Pääsylippu Harry Potter Studiosiin

Tulostathan sähköpostiisi saamasi lipun ja otat sen mukaasi matkalle.

Huomioithan, että Harry Potter Studiosin lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 15-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone. Myös kahden aikuisen ja kahden lapsen majoittuminen kahden hengen huoneessa on mahdollista. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–4-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
5–15-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Kahden aikuisen ja kahden lapsen majoittuessa kahden hengen huoneessa ensimmäinen lapsi majoittuu maksutta ja toinen lapsi majoittuu puoleen hintaan.

Pinnasänky

0–1-vuotiaille lapsille on vuokrattavissa hotellilta pinnasänky noin hintaan 6,00 € per yö. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Hissi

Hotellissa on hissi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Englannin rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,20 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00–22,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 2,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 3,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Sijainti

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Russell Squarella, alle puolen tunnin kävelymatkan päässä Sohosta ja vilkkaasta Carnaby Street -ostoskadusta. Lentokentälle siirtyminen hotellilta onnistuu hyvin julkisilla liikennevälineillä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen